neděle 20. září 2015

Nails | Neon Navy or Neon Kiss?

Krásnou neděli. :)

Po strašně dlouhé době přidávám článek do této rubriky. Mám v plánu nails rubriku trochu oživit a začnu hned tímto článkem.
Poslední připomenutí léta bude v podobě neonových laků na nehty od Dermacolu. Přes léto jsem neonové laky měla skoro pořád na nehtech, výrazné nehty jsou na léto super. Mám moc ráda neonky od Dermacolu. Člověk by si řekl, že když jsou dva laky ze stejné kolekce, tak budou mít stejné vlastnosti. Je tomu tak i u těchto laků?


Prakticky celé léto jsem nosila neonové nehty. O těchto lacích jsem se několikrát zmiňovala i na blogu. První jsem si pořídila krásnou růžovou neonku, a až v polovině srpna jsem si pořídila modrou neonku, kterou jsem zmiňovala v srpnovém unboxingu. Hodně jste mi psaly, že vás tento lak zajímá, tak jsem si pro vás nachystala takové malé srovnání dvou laků ze stejné kolekce.

Oba laky můžete koupit na Parfums.cz.



Nejdřív si vezmu do parády Neon Navy, o který byl velký zájem. Podle Dermacolu by měl lak rychle zasychat, vydržet na nehtech v perfektním stavu několik dnů. Má mít vysokou krycí schopnost a dodat nehtům matný efekt.



No jo, to se krásně čte, ale je tomu tak?

Je pár věcí, s kterými nesouhlasím. Tak za prvé tento lak žádnou vysokou krycí schopnost nemá. Jedna vrstva opravdu nestačí.



Při druhé vrstvě se to dá, ale pořád to není ono, takže se musí dát třetí vrstva, jenže když dáte celkem tři vrstvy, tak lak vůbec nechce schnout, což je další z věcí. Měl by rychle zasychat? Ano, při první vrstvě to tak je, u druhé je to trochu horší, ale ta třetí ne a ne schnout. Takže si musím vystačit s dvěma vrstvami.



Aby to nebylo jen negativní, tak můžu vyzdvihnout to, že nehtům dodává matný efekt, což se mi líbí. Výdrž taky není špatná. Lak jsem na nehtech měla celkem dvakrát a vždy vydržel nejméně pět dnů. S odlakováním problém není.



Za mě tato modrá neonka ne. Jsem z ní zklamaná, protože jsem opravdu čekala super modrou neonovou barvu. Opravdu jsem nečekala, že lak nebude mít skoro žádnou krycí schopnost.



Každopádně mám ještě jednu neonku, kterou jsem měla o trochu dřív, než modrou. Ta je na tom o hodně lépe. Dermacol o Neon Kiss píše úplně to stejné, co o Neon Navy. Takže vysoká krycí schopnost, rychle zasychá, vydrží na nehtech v perfektním stavu několik dnů a dodá jim matný efekt.



Tady je ten velký rozdíl oproti Neon Navy. Růžová neonka je stokrát lepší. Ten zásadní rozdíl je v tom, že tento lak vysokou krycí schopnost má. Opravdu stačí jen jedna vrstva, což znamená, že není problém s rychlým zaschnutím.



S výdrží je na tom Neon Kiss stejně jako Neon Navy. Každopádně další výhoda tohoto laku je, že svítí pod UV, takže je to super volba na nějakou party. Stejně jako u Neon Navy s odlakováním problém není.



Konečný verdikt?

Za mě určitě Neon Kiss, protože je daleko lepší než Neon Navy. Jsem trochu zklamaná, protože jsem od modré neonky čekala trochu víc, ale co se dá dělat.


Jaký je váš názor na neonové laky? Máte svůj oblíbený? :)

24 komentářů:

  1. Mně se neonové laky líbí na ostatních, ale na mně samotné ne-e. Já jsem zvyklá nosit takové ty "posraté" barvy oblečení (černá, hnědá, béžová, khaki, tmavě modrá...) a k tomu neonové nehty moc nejdou :). Dřív jsem lakovala hodně a klidně i divoké barvy, v poslední době používám nějaké "soft" odstíny, třeba od OPI Bubble bath, nebo jen výživu na nehty, nebo nic. Ale když už barevný, tak mám ráda červené, ale spíš takové tmavší červené a pak černý lak :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu tě. O prázdninách jsem měla zrovna takové období, kdy jsem musela nosit výrazné nehty, každopádně teď na podzim mě lákají podzimní odstíny, ale jinak bych bez lakování nehtů už nemohla žít. A jinak červený a černý lak je také dokonalý. :)

      Vymazat
  2. Ten růžový vypadá krásně jen škoda u toho modrého s těmi vrstvami. Já na laky moc nejsem, protože mě moc lakování nejde a vždy to dopadne strašně:D
    http://anyworld0036.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, ten růžový je bomba. Zajímavé, já bych bez toho nemohla žít, i když umím si je jen hezky nalakovat. Zdobení mi fakt nejde :D

      Vymazat
  3. Mám doma oba dva a ten modrý je fakt k ničemu, každopádně mám raději takové neutrálnější laky :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  4. Me se libi ten ruzovy.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  5. Mám radši rychleschnoucí od Rimmel London. Ale ten růžový odstín je pěkný!
    www.catherineribbon.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Žádný neonový nemám, ale ta růžová mě teď teda fakt navnadila! :-)
    Definitely Different

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, ta růžová se mi fakt líbí, i když na růžovou moc nejsem :D

      Vymazat
  7. ta růžová je od pohledu taková příjemná, docela se mi líbí ikdyž na růžovou moc nejsem :D
    in another galaxy

    OdpovědětVymazat
  8. Já od Dermacolu žádný lak nemám. Ale ta růžová se mi vážně líbí, i když teď na podzim si ji rozhodně nebudu pořizovat :) Ta modrá vypadala dobře...ale na nehtech se mi nelíbí :/ :)
    http://chaoticandglamour.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych si ho teď na nehty nedala, zase ho vytáhnu až v létě :) Ale jsem ráda, že na to máš stejný názor jako já.

      Vymazat
  9. Já mám rádši takové výraznější laky. :) U těchto se mi líbí více ten růžový. A tak jsem ráda, že je i lepší než ten modrý. :) Asi si ho zajdu koupit. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V drogerkách už nejsou, ale na internetu je seženeš :)

      Vymazat
  10. Wow, jen jedna vrstva, tak to je super :) a i barva je hezčí! :)

    OdpovědětVymazat
  11. Super článek! :) Já jsem si k neonovým lakům zatím neudělala cestu, tak uvidím :D Ale ten růžový je krásný :3
    http://nellylove99.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  12. Ach jo, a já pořád žádný neonový nemohu v drogerii sehnat. Asi mi mizí před očima. :( :D Každopádně chystám asi brzo jejich nákup přes internet, tak uvidíme, jestli se k tomu konečně dokopu. Hrozně by se mi líbil žlutý, zelený a oranžový, ale jak tak koukám i růžový má své kouzlo. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks