středa 19. srpna 2015

Victoria's Secret Mango Temptation

Krásný den. :)

Pokud mě nějakou dobu sledujete, tak určitě víte, že tělový sprej od Viktorky jsem měla už na wishlistu, který jsem publikovala někdy začátkem roku. Strašně jsem po něm toužila a byla taková ta věc, kterou prostě za každou cenu musím mít. Pak jsem se konečně rozhoupala a pořídila si ho. Dneska vám řeknu mé celkové pocity z něj a dám vám radu, kde ho koupit za dobré peníze.



Jak jsem říkala, po tomhle tělovém spreji jsem strašně toužila. Když jsem ho viděla u blogerek, tak nebylo nic, co bych mu vytkla. Velké a dokonalé balení, o krásné vůni jsem nepochybovala. Ke koupi jsem se přemlouvala hodně dlouho, nebylo to kvůli tomu, že by mi vadila jeho cena. Spíš mě štvalo, že nevím, jak voní. Takže to bylo všechno naslepo. Přece jenom kupovat tělový sprej za 300 Kč a pak z něj nebýt nadšená, protože mi nevoní.. To bych na sebe byla pěkně naštvaná. Strašně mě lákala vůně vanilky, ale po dlouhém rozhodování jsem to přehodnotila a nakonec jsem si zvolila Mango Temptation. Důvod je prostý.. Miluji vůni manga a na jaro/léto to je podle mě skvělá vůně.

Sprej jsem objednávala z Parfums, protože tohle je asi jediný eshop, kde jsou ceny těchto sprejů příznivé a je opravdu z čeho vybírat. 250 ml od 250 Kč do 350 Kč. Zrovna kvůli tak velkému výběru mi trvalo, tak dlouho, než jsem si sprej objednala. Díky tomu, že má Parfums výdejní místa v Praze, Brně a Ostravě, si můžete nechat zásilku doručit tam a zbavit se poštovného. Já to tak udělala a při další objednávce to hodlám zase využít.



Popis výrobce

Vůně Mango Temptation je ovocno-květinová vůně, která rozzáří váš den.


Složení

Hlava - ibišek, heřmánek
Srdce - aloe vera
Základ - mango



Můj názor

Balení je podle mě krásně elegantní a zároveň dívčí. Opravdu mu nemám co vytknout. Vůbec bych se nebála vytáhnout ho na nějaké formálnější akci nebo ve škole. Každopádně, já ho s sebou nikam netahám, protože na to mám jiné spreje. Nechávám ho, aby mi zdobil pokoj.



Myslím si, že balení není to hlavní, co lidi zajímá. Celkem často slýchávám otázky, jak dlouho intenzivní vůně zůstane. I mě tohle hodně zajímalo. Často jsem četla, že některé holky psaly, že vůně vydrží na těle celý den a je lepší než parfém. S tímto nesouhlasím. Vypozorovala jsem, že na mé pokožce vůně vydrží maximálně tři hodiny. Každopádně pokud ho stříknu na oblečení, tak vůni cítím i druhý den. Stříkám ho na sebe hlavně, když jdu pryč na 2-3 hodinky, jako třeba na kávu s holkama.
A jak voní? Poprvé jsem z vůně nadšená moc nebyla, protože jsem čekala něco jiného. Čekala jsem, že vůně bude hodně sladká, jenže není tak moc. Po třech použití jsem si na ni zvykla a teď jí nemám co vytknout. Sladká a přitom květinová vůně, která mě v horkých dnech potěší a udělá ze mě "andílka", haha. Pokud máte rády ovocné a přitom květinové vůně, tak se do ní určitě zamilujete. Pokud byste si ho koupily a nevoněl by vám, tak by to byl podle mě super dárek pro kamarádku. Která holka by neměla radost z Viktorky?



Závěrem řeknu, že jsem fakt ráda, že ho mám a nelituji toho, že jsem do něj investovala. 250 ml za 250 kaček, na to že skoro vůbec nemizí? Celkem výhodné. Na léto je jako stvořený, používám ho radši, než parfém. Protože v létě nemám ráda těžké vůně.
Říkala jsem si, že mi tenhle bude stačit, jenže už zase koukám na Parfums a říkám si, že bych vyzkoušela další. Vanilka a kokos mě pořád láká. Ten pocit, že mám něco od Viktorky je k nezaplacení.


Shrnutí
+ voní opravdu po mangu
+ cena
+  vhodný na horké dny
+ krásné, velké balení
- nevydrží, tak dlouho jak jsem očekávala


Jaký je Váš názor na tyhle tělové spreje od Viktorky?

43 komentářů:

  1. Kamarádka ho má také a řikala, že zas tak dlouho nevydrží, ale voní krásně!!:)
    Verranda

    OdpovědětVymazat
  2. Taky nad ním uvažuju, ale právě kvůli vůně váhám, tak nevím. O.o

    http://elle-cullen.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tou vůní je to těžké, ale tak třeba si vybereš dobře :)

      Vymazat
  3. ja som ju minule chcela, no bála som sa, že mi nebude voniať. Je to predsa nejaká investícia :)
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkná recenze :-) Na VS spreje čtu samé pozitivní recenze, takže nepochybuji o tom, že jsou skvělé :-) Mě ale obecně spreje moc nelákají, protože mi právě vadí ta nižší výdrž. Mám ráda parfémy i v létě :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, tak každý má rád něco jiného :D :))

      Vymazat
  5. Hrozně se mně líbí balení a taky barva spreje :D Jenže já moc nemám ráda tyto tělové spreje, které za chvíli nevoní, já v tom vidím zbytečně vyhozené peníze :D Radši si našetřím další 300 na parfém, který mně vydrží celý den :) Adél

    OdpovědětVymazat
  6. Myslím, že ty tělové spreje jsou na léto parádní :) Jeden od VS jsem měla taky, měla jsem na něj štěstí v GA

    OdpovědětVymazat
  7. Teraz si ma navnadila a idem objednávať! :-)
    Beauty by Janka

    OdpovědětVymazat
  8. VS je skvela znacka co se beauty produktu tyka:)
    Jestli bys chtela jeste neco od Vs, na blogu mam giveaway o dva balicky a jeden z nich obsahuje i body loition od VS:)

    Www.czechhoney.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  9. Hezký článek :) ..Nemám žádné zkušenosti s věcmi od Viktorky a ještě jsem je nikde ani "neučuchávala" :D takže se po nich podívám a zkusím jestli mi budou vonět :)
    http://nellylove99.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Já jsem zatím zkoušela pouze verzi Šampaňské s jahodami, která tedy voněla božsky a docela i vydržela. V plánu mám ale řadu dalších včetně této varianty. :)

    Colourful Elysia

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šampaňské jsem taky chtěla zkusit, ale četla jsem, že ta vůně není zas tak dobrá :D Každopdáěn teď bych ji klidně zkusila.

      Vymazat
  11. Supr recenze, taky bych produkt chtěla nekdy vyzkoušet:)

    ADEL'S FASHION LIFE

    OdpovědětVymazat
  12. Moc ti sprej závidím! :) Taky plánuji vyzkoušet.

    OdpovědětVymazat
  13. Moc pekna recenze taky pokukuji ;-)

    OdpovědětVymazat
  14. Skvleá recenzia!
    Po podobnom spreji pokukujem už dlhšie, no ešte som sa neodhodlala ho vyskúšať...

    Pozývam ťa na Giveaway, ktorá práve prebieha u mňa na blogu :)

    Hello, my name is Ev

    OdpovědětVymazat
  15. Tak toto vyzerá nádherne :) určite sa aj ja mrknem na tento produkt :) Ďakujem za inšpiráciu a ešte jednu maličkosť chcem dodať, raz som ho voňala v predajni a bola to láska na prvé otvorenie :)

    www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk a ak sa zapojíš do mojej GIVEAWAY, budem rada :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to máš štěstí, protože já na ni v prodejně nenarazila :/

      Vymazat
  16. Už jsem po něm párkrát pokukovala na Parfums a za ty peníze mi to přišlo fakt fajn. Asi si některý objednám a vyzvednu v Praze. To mango nezní špatně:)

    OdpovědětVymazat
  17. Já od Victoria Secret nic nemám, ani mě to nijak nelákalo, jen jejich spodní prádlo :D, možná do toho jednou půjdu :)

    OdpovědětVymazat
  18. Od VS mám moc ráda spodní prádlo, ale na tento sprej jsem se dívala :)
    Hezká recenze!

    Nela z Beauty Charm
    GIVEAWAY - O krásné šperky

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks