pondělí 31. srpna 2015

Chapter #8 of 2015

Krásný poslední srpnový den. :)

Poslední měsíc prázdnin utekl opět jako voda. Vůbec jsem se na psaní tohohle článku netěšila, protože srpen končí, což znamená jen jedno a to škola. Už teď si v diáři vyhledávám, kdy bude nějaké volno. Dnešní shrnutí měsíce asi bude trošku kratší, protože jaksi nestíhám s balením. Zase všechno nechávám na poslední chvíli. V článku taky najdete důležitou informaci, jak to bude teď s přidáváním článků.



Srpen byl celkem fajn až na to, že utekl strašně rychle. Moc věcí si ani nepamatuji, ale v hlavě mi utkvělo to nejdůležitější za srpen a byla by asi ostuda, kdybych to zapomněla, haha.
V srpnu jsem konečně potkala úžasnou kamarádku Maky. Ze začátku to byl trochu "hardcore", ale pak to bylo super. Celý den byl super. Je úžasné mít někoho, kdo vám rozumí a má stejné zájmy jako vy.



Potom srpen utekl strašně rychle a já teď trávím poslední hodiny doma. Za pár hodin odjíždím na intr a budu tam celých deset měsíců. Na jednu stranu se těším, protože konečně uvidím mou skvělou spolubydlící, ale na druhou stranu mi bude chybět rodina a zase bude chvilku trvat, než si na to zvyknu. Do školy se mi vůbec nechce, taky komu jo. Náš rozvrh je opět katastrofa, a jestli přežiji tento školní rok, tak už pak přežiji asi všechno.

Jinak nesnáším balení!!! Aspoň, že teď vím, co si s sebou na intr chci vzít. Minulý rok jsem byla zmatená a neměla jsem představu o tom, co bych potřebovala. Pokud teď máte stejný problém, jako jsem měla já minulý rok, tak vám řeknu jen, ať si vezmete všechno. Nedělám si srandu, budete daleko od rodiny a budete mít homesick, takže si fakt vezměte celý pokoj, nebo aspoň věci, na které nedáte dopustit. Pak samozřejmě plno oblečení. Já si beru celou skříň a k tomu kabát a zimní bundu, protože se mi to tam přes rok nebude chtít tahat. Pak to nejhlavnější - kosmetika. Nebo spíš plno kosmetiky. Zjistila jsem, že mám trošku víc sprchových gelů a šamponů, takže si od teď dávám stopku. Dokud nespotřebuji všechny sprchové gely a šampony, tak si žádný nekoupím. Teď, když to píšu, tak to zní lehce, tak jsem zvědavá, jak se s tím poperu.

Další taková důležitá věc se týká blogu. Byla jsem zvyklá přes léto přidávat články skoro pořád, jenže teď když odjíždím, tak články budou omezené. Vycházet budou na 100% vždy o víkendu, pokud bych měla čas, tak bych zkusila nějaké články předepsat a publikovat je přes týden, ale to neslibuji. Snad vám to nebude vadit, smíříte se s tím a zůstanete se mnou. :) Přece jenom přes týden budu mít plno starostí s tím, abych se naučila na testy ve škole.

To důležité, co jsem měla na srdci, jsem řekla a teď už přidám jen nějaké střípky ze srpna v podobě fotek. :)



Mám pocit, že mi někdy ze začátku srpna přišla výhra, kterou jsem vyhrála u Verunky na blogu. Udělala mi velkou radost a moc děkuji! Krém voní krásně květinově, melounový balzám je skvělý a po pleťové masce mám krásně jemnou pleť.



Mám pár věcí, které jsem si za srpen pořídila. Nechtěla jsem z toho dělat haul, protože si moc nepamatuji, co všechno jsem si koupila a moc toho není. Investovala jsem zase do kosmetiky a pak do věcí, které jsem si kupovala na intr.
Největší radost mi tento měsíc udělal dáreček od Maky v podobě taštičky od Zoelly a vzorku jejího scrubu z kolekce Tutti Fruity. Taštička je naprosto úžasná. Je strašně velká a vleze se do ní hodně věcí.
V Yves Rocher byla prázdninová akce na sprchové gely 2+1 zdarma. Samozřejmě, že jsem to musela využít, tak jsem si odnesla kávový, levandulový a karambolový. To zní divně.
Z Avonu jsem si objednala tělový sprej, který strašně krásně voní. K tomu jsem dostala krém na ruce.
Bione znám díky Péti LovelyHair. Když jsem zjistila, že se dá koupit u nás ve městě, tak jsem toho využila a koupila jsem si čistící pleťové tonikum, které potřebuji na intr. Voní krásně po medu.
Krém, balzám na rty a masku na obličej Balea jsem vyhrála v giveaway.
EOS a neonový lak mám z Parfums.cz a balzám na nehty Saloos, jsem si koupila v obchodě s bylinkami.



V pokoji mám konečně novou knihovničku. Když jsem knížky z té staré stěhovala do nové, tak jsem si je musela všechny dát na postel a vyfotit je pohromadě. Ani za nic bych se jich nevzdala a doufám, že si brzo pořídím další knížku do sbírky.



Další fotka obsahuje ani ne půlku přečtených knih za prázdniny. Ty ostatní, které jsem přečetla, mám ve čtečce. Když jsem koukla na seznam, tak jsem zjistila, že jsem za prázdniny přečetla 12 knížek.



V ledničce jsem našla poslední Coca Colu s Jardou Jágrem, tak jsem trochu zavzpomínala na vydařené květnové mistrovství.



Nakonec jeden z mých oblíbených laků v akci. :)



Chtěla bych všem školou povinným popřát, aby do nového školního roku vykročili pravou nohou. :) 
Jaký byl váš nejlepší zážitek za tyto prázdniny? 

22 komentářů:

  1. OOO, Bastaaaaaaaard ♥ Já jsem za prázdniny nepřečetla ani jednu, uups. :/ Nějak jsem letos neměla čas. :( Hodně štěstí při balení. :D

    http://elle-cullen.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdybych věděla, jak je úžasný Hráč, tak bych si Bastarda nekoupila :D :/

      Vymazat
  2. Skvelý článok! :) Téda, ty si ale šikovná, ja by som asi nikdy neprečítala za celé prázdniny 12 knižiek. Ja som mala tých zážitkov fakt veľmi veľa. Ale asi taký naj bol, že som sa stretla a odfotila sa s našimi slovenskými hokejistami.
    Domi Lap

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, tak to je super. Já bych se ráda vyfotila s těmi našimi českými :))

      Vymazat
  3. Jéééééj to je kníh :) Ale ten lak na nechty je nádherný, asi som sa zamilovala :-O ... milujem takýto článok a tebe to naozaj vyšlo :)

    www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. Super článek! :) Srpen utekl vážně šíleně rychle, jediné, za co jsem ráda, že mě škla začíná až/už za tři týdny... ale tobě přeju, ať si zvládneš všechno zabalit a ať se ti ve škole daří! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, tak si užívej poslední týdny volna! :)

      Vymazat
  5. Uzasny clanek :)) ja jsem si prazky neuveritelne uzila a nejlepsi zazitky byly s kamarady ^^
    http://nellylove99.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Jsem ráda, že Tě dárečky potěšily :) Ten modrej lak je hrozně krásnej, já mám z této kolekce žlutej

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc mě potěšily :) Já mám ještě zelený, ale ten není tak moc hezký.

      Vymazat
  7. Tyhle "deníčkovské" články mám moooc ráda. :) Prázdniny vážně utekly jako voda (speciálně opět srpen) a taky se mi zas nechce do školy. Ohledně rozvrhu soucítím s tebou, protože i já ho mám tentokrát dost časově náročnej. Dvakrát týdně škola skoro do čtyř a asi třikrát v týdnu třeba začínáme fyzikou.. no, hrůůůza. :D Snad to přežijeme! Už aby byl zas svátek/volno (nejlíp prázdniny) :D
    Jé a 12 knih, ty jsi mi ale knihomolka, hihi. Taky jsem si čtení v poslední době zamilovala! Já stihla přečíst 2 knihy (hokejové jak jinak :D) a ještě mám rozečteného Harryho.

    P.S. Lak od Rimmelu je dokonalý. Tyhle barvičky já můžu!
    P. P. S. Hodně štěstí ve škole a pevné nervy! Budeme to zas potřebovat:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak snad budeš mít Harryho rychle přečteného :)

      Vymazat
  8. Páni, 12 knih, to je super! Líbila se ti Girl Online? Stále váhám, jestli si jí přečíst nebo ne :/ The Colorful Blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, líbila se mi. Ze začátku to byla nuda, ale pak se to "rozjelo" a bylo to super. Určitě si ji přečti. :)

      Vymazat
  9. Jak si holky sakryš vytváříte tu návštěvnost? :-D Já chci taky! Neříkejte mi, že když člověk nepíše vyloženě o kosmetice, tak nemá šanci na čtenáře! :-) Ale článek pěkný :-)
    http://cojezoe.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych to tak nebrala, tenhle blog vlastně vůbec neměl být o kosmetice, jenže se to nějak stalo... :D Každý blog má šanci na čtenáře :))

      Vymazat
  10. super zhrnutie, takéto články milujem! a tie knižky, ja si stále kupujem nové a nové, o chvíľu budem potrebovať tiež novú knihovničku :D
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! :) No právě já měla tu starou tak přeplněnou, že jsem opravdu potřebovala novou a hlavně větší :D

      Vymazat
  11. Ahoj, máš hezký blog, nechceš dát vzájemné GFC? :) jinak já mám prázdniny ještě měsíc :D
    www.getmovincz.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks