středa 5. srpna 2015

Beauty Products | Summer 2015

Krásnou středu! :)

Od posledního článku v této rubrice uteklo několik měsíců, a proto jsem se rozhodla, že je čas napsat nový. Na jaře jsem vám ukazovala pár produktů, které jsem si neskutečně zamilovala. Čas se nedá zastavit, teď už máme léto, a proto i tenhle článek.
Ten minulý článek sklidil celkem úspěch, ani jsem to nečekala. Tak snad se vám tento článek bude líbit tak jako ten minulý.



Začnu dekorativní kosmetikou, asi hned tím nejlepším, co jsem si mohla koupit. Catrice Camouflage Cream. Ano i já jsem si ho musela koupit a patřit do té většiny, která ho vlastní. Víte co? Vůbec toho nelituji, protože je to můj top korektor jaký jsem kdy měla. Kupovala jsem si ho minulý měsíc, ale chtěla jsem si ho koupit už dřív. Bohužel se dá těžko sehnat, nebo aspoň já jsem to tak měla. Dlouho mi trvalo, než jsem v Ostravě našla Rossmann, kde mají stojan Catrice. Když jsem ho našla, tak mi zase trvalo, než jsem se rozhoupala ke koupi. Když jsem byla rozhodnutá, tak neměli nejsvětlejší odstín, takže jsem měla smůlu. Minulý měsíc jsem zjistila, že ho můžu sehnat i v jiném Rossmannu, tak jsem pro něj jela. Měla jsem fakt štěstí, protože jsem si vzala poslední nejsvětlejší odstín. Mé nedokonalosti na pleti zakryje na výbornou. Je škoda, že Catrice není v každém Rossmannu, protože bych vám všem přála, abyste ho zkusily!



Druhý korektor, o kterém bych se chtěla zmínit, je také z Rossmannu, ale značky Astor. Astor mám celkem ráda, jejich kosmetika je poměrně kvalitní a vyhovuje mi, a proto jsem zkusila tento korektor. Bylo to vlastně takové spontánní, protože jsem byla na čumendu v Rossmannu a měla jsem takovou tu náladu "musím si něco koupit". Nakonec jsem sáhla po tomto korektoru, který byl zrovna za stovku, jeho plná cena je 150 Kč. Pupínky a další nedokonalosti na mé pleti zakryje vždy dobře, akorát mi přijde, že koncem dne už jsou pupínky opět vidět, ale i přesto tento korektor mám ráda. Chtěla bych si od Astoru pořídit další korektor. Tentokrát tekutý Perfect Stay. Tak uvidíme, třeba se v dalším takovém článku objeví.



Od korektorů přejdu k přípravkům na rty. V poslední době jsem začala chodit na veřejnost s výraznými rty. Vůbec jsem si nepřidala, tak nejistá jako tomu bylo kdysi. Hodně jsem si oblíbila máslíčky na rty od Astoru, které mám ve dvou odstínech. Pokud mě sledujete, tak víte jaké a pokud ne, tak vám to řeknu. Mám odstín 013 Magic Magenta, který je krásně růžový. Ten druhý odstín je výrazná červená 015 Cheeky Cherry, kterou se zatím trošku bojím nosit, ale snad se jednou k tomu taky dopracuji. Víc mi k srdci přirostl růžový lip butter. Proč zrovna tyhle máslíčka a ne jiná rtěnka? Oblíbila jsem si je hlavně kvůli jejich balení. Celkem ujíždím na rtěnkách v tužkách. Druhé proč je, že se tyhle máslíčka zároveň chovají jako balzám na rty, takže nevysušují rty. Pokud jste lip buttery ještě nezkoušely, tak se zajděte kouknout do nové Tety, protože tam pořád mají tyhle dva odstíny za 49 Kč.



Druhým produktem na rty, který jsem si oblíbila teprve nedávno, je tužka na rty od Essence. Slyšela jsem na ni samé pozitiva, takže když jsem byla v DM, tak jsem si řekla, že si jednu koupím. Tužka stojí 29 Kč, což je za hubičku a přitom toho tolik umí.. Já tužku aplikuji na celé rty, takže ani nemusím kupovat nějakou dražší matnou rtěnku. Mám odstíny 06 satin mauve, který jde spíš do fialové barvy, 11 in the nude, což je klasická nude barva, která na rtech moc vidět nejde, ale to mi nevadí. S výdrží je to trošku horší, protože po jídle mají tendenci mizet, ale co.. Tohle se dá odpustit, když stojí jen 29 Kč. Aspoň jedna za vyzkoušení určitě stojí.



Poslední věc, kterou vám dneska z dekorativní kosmetiky ukážu, je pudr s reliéfem krajky od Dermacolu. Jak bych popsala tento produkt? Za málo peněz hodně muziky. Myslela jsem si, že navždy budu milovat Stay Matte od Rimmelu. Navždy bude Stay Matte můj oblíbenec, ale mýlila jsem se. Tenhle pudr je prostě úžasný. Po nanesení pudru na tvář, vytvoří krásný matný povrch, který vydrží na mé pleti celkem dlouho. Není ani moc výrazně parfemovaný, což mi také vyhovuje. Pokud sháníte nějaký dobrý a levný pudr, tak bych určitě šla po tomhle.


Než úplně přejdu k pečující kosmetice, tak bych vám ještě ráda představila mé letní lakovací miláčky. Nedám dopustit na dva laky od Astoru. Jeden v nude odstínu a druhý v takové výrazné tmavě růžové. Oba jsem kupovala ve výprodeji a oba vydrží celkem dlouho na nehtech, nemám s nimi žádný problém. Dokonce jsem si zamilovala nude barvu, že si asi budu muset pořídit víc takových laků, protože na podzim to bude moje must-have. Další letní miláček je neonka od Dermacolu. Už několikrát jsem o ní psala, ale udělám to ještě jednou. Neon kiss a celkově neonové laky jsou super věc na léto. V zimě bych si na ně asi netroufla, ale léto je prostě léto. Výdrž je také skvělá. Matný top coat od Gabrielly Salvete je u mě bezkonkurenční. Díky němu jsem si zamilovala matné nehty, které jsou opravdu matné. Přijde mi, že i díky němu lak na nehtech vydrží o něco déle a neloupe se. Mám pocit, že tohle byla zrovna limitka, která se už sehnat nedá, ale GS se určitě povedla!



Teď přecházím k pečující kosmetice. Hned vám představím skvělý peeling od Saloos. Jejich čokoládový bio peeling je super. Mám ho asi víc radši, než ten vanilkový Yves Rocher. Nechci vám toho o něm moc říct, protože na něj chci co nejdřív napsat recenzi. Takže ve zkratce řeknu, že je prostě super. Miluji čokoládu a je skvělé, když ji po koupání na sobě můžu cítit. Těšte se na recenzi!



Kdybych se nezmínila o Aroma Rituals, tak bych to asi nebyla já. Tyhle sprcháče od Dermacolu jednoduše miluji. Celý červen mi dělal společnost rozpustilý citrón, který skvěle osvěží. Ve slevě je můžete sehnat za 40 kaček, což je super cena. Když ho používám sama, tak mi vydrží celkem dlouho, ale když se o něj dělím s mamkou, tak je rychle pryč. Bohužel jsem vám ho nemohla vyfotit, ale určitě víte, jak tenhle sprcháč vypadá. :)

Na závěr jsem si nechala květinovou pleťovou vodu Saloos. Už jsem se o ní taky několikrát zmiňovala, ale musím prostě i teď. Tohle je na léto super věc! Vím, že spousta holek používá termální vodu, ale tohle mi přijde lepší, protože květinová voda osvěží a zároveň krásně voní. V takových vedrech se cítím strašně unaveně, vyčerpaně. Když si na sebe stříknu tuhle věcičku, tak jsem hned čilá, prostě se cítím o něco lépe. Zrovna tea tree je kamarád mladé pleti, zároveň zklidňuje pokožku po bodnutí hmyzem.



Tak z dnešních beauty produktů by to bylo všechno. Jak se vám článek líbil? Máte zkušenost se zmíněným produktem?

42 komentářů:

  1. Astor masla na rty miluji.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Na ty květinové vody od Saloos čtu poslední dobou samou chválu, asi budu muset taky nějakou vyzkoušet, když jsou tak super :)

    OdpovědětVymazat
  3. Na ty Astor másla jsem se dívala už dlouho a vypadají vážně super. Jsem zvědavá hlavně na ten červený odstín :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem ráda, že jsem je sehnala za 50 kaček, protože jinak bych se ke koupi asi nikdy nedokopala :D

      Vymazat
  4. Camouflage cream od catrice je skvelý a taktiež zboznujem ceruzky od essence :) S ostatnými nemam skusenosti :)
    www.danycuks.com

    OdpovědětVymazat
  5. Od Catrice som neskúšala, ale skúsim :)
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  6. Koukám, že máme docela podobný vkus. Mám ráda Astor, hlavně jejich másla na rty, od Saloos jsem si minulý týden koupila květinovou vodu na pleť a konturky Essence vlastním hned dvě :-)
    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda. Saloos mám celkově moc ráda :) A ty konturky jsou super, přemýšlím, že bych si ještě nějakou pořídila :D :)

      Vymazat
  7. Musím skúsiť tie kontúrky od Essence a púder od Dermacolu :)
    beelievin.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. Korektor už nutně potřebuji nový (teď v létě ani ne, protože to se stejně nemaluji), ale stále nemám jasno jestli Perfect Stay od Astoru a nebo Catrice Camouflage Cream. Tak uvidím, po čem nakonec sáhnu až budu v drogerii. :) Každopádně velice Ti děkuji za typ na pudr! Dermacol byl skvělá volba a jsem s ním nadmíru spokojená. Určitě ho budu doporučovat dál! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud chceš korektor hlavně používat na zakrýtí pod očima (kruhy) tak by bylo lepší, kdyby sis koupila ten tekutý od Astoru, protože ten od Catrice zalézá do vrásek. Pokud chceš korektor spíš na zakrytí pupínků, tak by byl lepší ten od Catrice. Koupila sis nakonec ten pudr? :) Tak to jsem ráda, že jsi s ním spokojená.

      Vymazat
  9. Ta máslíčka od Astoru už asi konečně zkusím, nedávno jsem právě taky v Tetě koukala na nějaký výprodej a byla tam. Takže je rozhodnuto :-D
    http://thedefinitelydifferent.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Tie liplinery mám ráda.
    http://www.londongirl01.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  11. telový peeling vyzerá super! a masielka od Astoru chcem už dlho a stále som sa nedostala do drogérie :D
    pozývam na giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peeling je bezvadný, už si na něj můžeš přečíst recenzi :)

      Vymazat
  12. Bože, dnes som zrovna okolo Tety išla, ale nenapadlo ma tam pozrieť. :( :D A možno, že na slovensku zľava ani neplatí...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je nevím, ale třeba jo. Za zkoušku nic nedáš :)

      Vymazat
  13. Jeeeeeeeej takový kosmetiky <3 Prostě ráj! O:) Nikdy jsem neměla rtěnku v tužce (lip buttery). Asi je na čase nějakou pořídit. Já osobně výrazné rty zbožňuju, ale ne vždy je odvaha :D
    http://chaoticandglamour.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee, děkuji! :)) Jasně, určitě si nějakou pořiď :D No to mi říkej, ale musíme se to naučit :)

      Vymazat
  14. Milujem farbičky :) a tie blesky sú super. Super vecičky.

    Www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  15. Čokoládový peeling musí být úžasný;)

    OdpovědětVymazat
  16. Super clanek!;))Ze vsech zminenych produktu mam jen Camouflage od Catrice. Ty maslicka ld Astoru chci uz pekne dlouho zkusit :)
    http://nellylove99.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Tak od Catrice mám kelímek taky a také jsem moc spokojená. A tu nude konturku si chci taky pořídit.

    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat
  18. Astor másla jsou nejlepší, mám doma hotovou sbírku. :D

    OdpovědětVymazat
  19. Škoda, že mi tu drogérii Teta nemáme. :-/ Jinak nápad na nějaký korektor na ,který se můžu spolehnout jsem potřebovala a tady je! Mně ten můj už pomalu, ale jistě dochází a o korektor od Catrice už jsem také několikrát slyšela a začínám o něm přemýšlet čím dál tím víc a ten tekutý od Astoru bych také chtěla zkusit . Aspoň, že tu máme Rossmann ,kde Catrice máme..uff. Uvidím, až mi dojde korektor ,který teď mám přijde velké dilema ohledně toho jaký si pořídit..:-( :-D Parádní článek, Peggie!!:-)
    TeriMiss

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je škoda, protože se tam ve výprodejových košících dají sehnat super věci.. Tak to je super, že máte Catrice :) Pokud korektor chceš používat hlavně na zakrytí pupínků, tak je ten Catrice lepší :) A děkuji za milý komentář! ♥ :)

      Vymazat
  20. Super článok:) korektor od Catrice som si nedavno kupila aj ja a je najlepši aký som kedy mala! Ináč máš super blog, veľmi rada sa sem budem vracať:)
    http://sajafrey.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks