pátek 1. května 2015

Chapter #4 of 2015

 Krásný První máj. :)

Přísahám, že tenhle článek měl být už včera, jenže jsem ze školy přijela až v šest večer, přičemž jsem tam byla už od sedmi. Byla jsem tak unavená, že jsem neměla sílu tento článek dokončit. Článek byl připravený, ale chyběly mi fotky. Když jsem přišla domů, tak jsem se najedla a byla jsem ráda, když jsem s mamčou seděla v obýváku a povídala si s ní. Taky bylo celkem komické, že když jsem šla domů, tak už se všichni chystali na pálení čarodějnic a já šla ze školy. Tomu se říká zabitý den! Mimochodem, už je květen? To jako vážně? To není možné, že to tak rychle utíká. Za chvilku jsou letní prázdniny! Jak budete trávit První máj Vy? :) Počítám s tím, že každá budete se svou drahou polovičkou. Já žádnou nemám, takže večer zakotvím u hokeje a budu sledovat mého nejoblíbenějšího hráče - Jaromíra Jágra.


Hned na začátek musím říct, že mně duben utekl strašně rychle. Já to ani nepostřehla, ale minulý týden při zkoušení mi ani nedošlo, že už je po dvacátém, takže když profesorka vyvolávala k tabuli a řekla, že je 22. tak ve mně hrklo, protože to je pro mě "vysoké datum". Jsem v abecedě kolem 25, takže jsem se strachovala. Nakonec mě k tabuli nevzala, ale myslím, že mě to příští týden nemine.
Přijde mi, že jsem jen luskla prstem a duben je pryč. To je celkem dobré, protože aprílové počasí mě nehorázně štvalo. Určitě si vzpomínáte na Velikonoce, když chvilku svítilo sluníčko, pršelo a pak dokonce začalo sněžit. To počasí bylo neskutečně otravné, ale ke konci dubna se to zlepšilo. Krásné teplé počasí mě dělalo šťastnou. Když bylo v sobotu 25. tak krásně, tak jsme vyrazili na výlet do lázní. Byl to super výlet. Po strašně dlouhé době jsem si zahrála minigolf, přičemž jsem zjistila, že jsem v golfu mizerná. Ostatně jako ve všech dalších sportech. Jsem nešika a nic mi nejde. Ale když jsem byla menší tak jsem golf hrála a šlo mi to! A teď najednou nic..

letošní Velikonoce





Ze začátku dubna byly prázdniny a Velikonoce. Tyhle Velikonoce jsem si vůbec neužila, protože počasí bylo příšerné, ale to jsem už psala. Celkově Velikonoce nemám ráda. Jediná dobrá věc jsou na nich prázdniny. Mamka to letos vyřešila, tak že vytáhla zvonek ze zásuvky a jako každý rok jsme "nebyli" doma. Jsem jediná, která nemá ráda Velikonoce?
Další prázdniny nebo spíš volno jsem měla 15. a 16. dubna, kdy se na našem gymplu dělaly přijímačky. Za tohle volno jsem byla neskutečně ráda, protože to bylo první ředitelské volno za tento školní rok, doufám, že ne poslední, a byla jsem ráda, že jsem byla doma, protože počasí v těch dvou dnech bylo úžasné. Jsem ráda, že jsem ve škole nemusela tvrdnout do 14:20 a do 16:00. Každopádně, já volno musela pojmout studijně, protože mě ke konci týdne čekala těžká písemka z biologie.

můj nejoblíbenější outfit - košile a jeany


V dubnu jsem pekla poprvé cupcakes. Dávala jsem na ně recept - ZDE. Musím říct, že tenhle článek na blogu měl úspěch. Jsem za to ráda! Na začátku dubna jsem pekla ty premiérové a potom jsem ty samé cupcakes pekla ještě jednou na oslavu od mamky. Po druhé se mi povedly lépe, víc jsem je vzhledově vyšperkovala a byla jsem s nimi víc spokojená. Hosté si je chválili, což mě zahřálo u srdíčka. :) Pečení cupcakes jsem si oblíbila, takže v květnu mám v plánu péct znovu, ale chtěla bych vyzkoušet jinou verzi. Chtěly byste o nich článek?







V čem byl duben dobrý?

Pro mě byl duben nejlepší v tom, že jsem měla ředitelské volno a hned na začátku velikonoční prázdniny. Ale taky nesmím zapomenout zmínit 23. duben, kdy byl světový den knihy a autorských práv. Pokud vám tohle nic neříká, knihy měly v ten den zelenou, což znamenalo, že jste ve všech knihkupectvích po celé ČR mohly koupit knihy s 15% slevou. Já se na tenhle den moc těšila, akorát jsem nevěděla jakou knihu si koupit, protože mám dlouhý seznam knih, které chci, a vybrat z něj jen jednu bylo opravdu těžké. Nakonec jsem si koupila v Neoluxoru Divočinu od Cheryl Strayed. Tuhle knihu jsem si koupila, protože jsem viděla trailer na film, který mě hodně zaujal. Pak jsem zjistila, že film je podle knihy. Vždycky je lepší si první přečíst knihu a potom kouknout na film. Knihu jsem koupila za krásných 170 Kč, akorát mě štve, že nemám první vydání, ale to druhé. Když už jsem u těch knih, tak jsem si vytvořila další závislost. Konkrétněji na knihy od Jo Nesba. Začala jsem číst první díl Harryho Holea a totálně jsem se do Harryho zamilovala. Nesbo píše hodně dobře.
 A ještě jedna super věc, vyhrála jsem na blogu Something Sometimes giveaway! Výhra mi už došla, moc mi udělal radost milý vzkaz od blogerky.






brýle ano nebo ne?



V čem byl duben špatný?

 Tenhle měsíc vlastně nebyl špatný, aspoň pro mě ne. Nějak jsem nepostřehla, že by se mi něco špatného přihodilo. Nejvíc mě teda štvalo ze začátku měsíce typické aprílové počasí. Nad školou a hlavně nad matikou se snažím povznést a nějak to do konce školního roku doklepat. Jo, počkat! Zase jsem moc utrácela, nevím jak to moje nakupování zastavit. Nemáte nějaké rady?


Mimochodem, granini je ten nejlepší džus.


sbírám jen šedesát osmičky



Jaký byl váš duben? :)

23 komentářů:

  1. Duben utekl velice rychle, to mohu potvrdit i já. Ovšem jsem moc moc ráda, že je už konečně květen, protože MISTROVSTVÍ! Juhů!
    Cupcakes vypadají výborně a košile miluji taky! Neznám teď lepší oblečení. :) S brýlemi Ti to neskutečně mo c sluší!

    OdpovědětVymazat
  2. Strašně ten čas běží, ani mi to pořádně nedochází, že už je téměř konec školního roku :) Ten recept na cupcakes mě zaujal určitě vyzkouším ten krém! :)

    http://sweetelis.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Koukám, že jsme v lecčem podobné :D. Já duben vidím podobně to počasí byl děs.A jinak souhlasím granini džus je neej :)

    http://we-live-healthily.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doufám, že květen bude v počasí lepší :D Joo, kdyby nebyl tak drahý, tak si ho kupuju častěji :)

      Vymazat
  4. Jéé ty cupcake bych si úplně dala ... mňam ... já si jdu teď dělat lívance :-) mám hroznou chuť.

    http://divadagmar.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Gratuluju k výhře v giveaway, to mě se nikdy nepoštěstilo :)

    OdpovědětVymazat
  6. Na té fotce s brýlema Ti to moc sluší! :) Vyhrála jsi skvělou GA
    Já včera byla na brigádě a učila jsem, ale s přítelem jsme šli pod třešeň a musely jsme se tomu smát, že je to takový vtipný si prostě jednou ročně říct, pojď se líbat pod třešeň :D

    OdpovědětVymazat
  7. Skvelý článok a úžasná výhra v GA :)

    OdpovědětVymazat
  8. super článok, milujem takéto články :) a zase tie muffinky :D
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  9. Velikonoce taky nemám ráda! Můj duben byl takový neutrání řekla bych, nedělo se nic extra úžasného ani nic špatného :D moc hezký článek :) -L

    OdpovědětVymazat
  10. Jééé ten vzkaz k výhře je milý a ty cupcaky se ti moc povedly ! :)

    LenaČerge

    OdpovědětVymazat
  11. Pekný článok, a cupcaky vyzerajú nádherne :)

    http://byfoxygreen.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  12. Cupcakes se mi moc líbí a brýle za mě ano! :-)) Velikonoce mám moc ráda a můžu se zeptat, v čem je nemáš ráda ty? :-) Mě se líbí, že to je barevný svátek, kdy začíná konečně jaro a teplo. I když to bohužel letos nevyšlo :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks