neděle 29. března 2015

Chapter #3 of 2015


Krásnou neděli všem. :)

Březen už je skoro u konce, což znamená, že je čas na random článek a zároveň zhodnocení měsíce březen. Konec tohohle měsíce je pro mě takřka vysvobození, protože měsíce, které doslova nesnáším, jsou za mnou. Jo, celkem dobře jsem je zvládla a musím přiznat, že byly o 100% lepší, než v předchozích letech. Pořád nevím proč, ale leden, únor a březen jsou nudné měsíce. Ale už jsou konečně za mnou. A pokud přežiji aprílový měsíc tak už budu za vodou. Začne květen, potom červen a máme konec školy, ale to už trochu předbíhám.






Někteří ještě v březnu měli jarní prázdniny, ale to se mě netýkalo. Obávala jsem se toho, protože chodit jeden celý měsíc do školy a nemít žádné prázdniny.. Hrůza, haha. Víkendy jsou moc krátké, někdy mi přijde, že páteční večer a sobota vůbec není a je zase depresivní neděle. Možná, že jsem v tom moc divná a hodně to žeru. Každopádně, příští týden jsou konečně prázdniny a já se na ně moc těším. 
V březnu jsem si celkem hodně oblíbila zpěváka Hoziera. Určitě všichni znáte velmi populární písničku Take me to church, která je v českých rádiích hodně oblíbená. Právě tahle písnička odstartovala mou oblibu k němu. Dále jsem si oblíbila písničku Someone new a pak už jsem si konečně našla jeho celé album a stáhla si ho. Poslouchám ho teď pořád. Hozier má krásný hlas, jeho písničky jsou super a jeho vzhled taky není k zahození. Just kidding, líbí se mi strašně moc. 
Začala jsem opět chodit na brigádu, kde jsem byla skoro celé léto. Jsem za tu brigádu moc vděčná, protože peníze zrovna potřebuju, abych si aspoň jednu věc mohla koupit z mého wishlistu. Akorát mě štve, že mi ubere jeden den volna, takže víkend mám mega krátký a bohužel nemůžu přidat dva články za víkend. O velikonočních prázdninách se budu snažit být víc aktivnější.

velká závislost na Ahmad Tea 


V čem byl březen dobrý?

Dobrých věcí tu bylo hned několik. Jedna z nich byla třeba výhra v giveaway, o které jsem se zmiňovala tady. Vyhrála jsem u Péti na blogu kosmetický balíček, který zahrnoval tři výrobky od Rimmelu a jako překvápko kosmetickou taštičku. Kosmetika mi udělala radost. Lesk na rty je krásný, lak na nehtech vypadá úžasně. Akorát tvářenka je na mě kapánek tmavší, nechám si ji na léto. Když něco vyhraju, tak mám velkou radost, protože u mě není zvykem vyhrávat. 


Březen byl dobrý v tom, že jsem zkusila Alpro výrobky, které jsem si hodně oblíbila a už bez nich asi nebudu existovat. Víc mi teda chutná soya než samotné mandlové mléko. Preferuji vanilkovou soyu, ale v dubnu bych ráda zkusila i tu obyčejnou. A taky bych chtěla vyzkoušet jejich další produkt a to kokosový nápoj. Zajímalo by mě jak chutná. Každopádně můj favorit je soya, ta v menším balení a vede vanilková příchuť.
Největší radost jsem měla z toho, když jsem zjistila, že mám na blogu přes deset pravidelných čtenářů. Možná si někdo řekne, že je to nízké číslo, ale já jsem za něj moc vděčná a doufám, že do budoucna poroste. Jste všichni super!
A dvě další dobré věci nám připravil už sám kalendář. V prvé řadě to bylo velice očekávané zatmění Slunce, na které jsem se těšila. Koukali jsme na něj venku místo zeměpisu na školním hřišti a bylo to super. I když jsem zatmění Slunce viděla už po druhé za můj život, tak se mi to líbilo. Celkem mě štve, že jsem nemohla být zrovna v Norsku na dovolené, abych viděla úplně zatmění. Každopádně na zatmění jsme koukali s naší aktivní fyzikářkou, která byla na tenhle jev 100% vybavená. V ten den začalo i astronomické jaro. Přiznávám, že mi slunce a teplo trochu chybělo, ale stejně bych si dala radši znovu zimu. 
snažila jsem se nějak zdokumentovat zatmění, ale moc se mi to nepovedlo







V čem byl březen špatný?

Změna zimního času na letní!!!! Nechci letní čas! Zrovna dneska jsem kvůli toho spala až do jedenácti a pak jsem celou neděli nic nestíhala. Ta změna času mi dělá každý rok neplechu. Nikdy nevím kolik vlastně má být hodin, jestli už jsou doma všude přetočené hodiny a tak. Uvítala bych opět zimní čas. Strašně mi vadí, když už je ráno v šest světlo. Víc mi vyhovuje, když jdu do školy na sedm a je tma. 
Další špatná spíš smutná věc se týká One Direction. Pořád jsem nevěděla, jestli o nich mám psát, ale nedalo mi to. Opravdu netuším, jestli někdo, kdo čte tenhle blog, je fanoušek nebo tak. Ale prostě když jejich písničky aspoň někdy posloucháte, tak vás musí zamrzet odchod Zayna Malika z kapely. Mně to osobně dost mrzelo, nechtělo se mi tomu ani věřit. Je to velká škoda, teď když poslouchám jejich písničky, tak si říkám, že v těch nových bude Zaynův krásný hlas chybět. Pro mě 1D bez Zayna nejsou už 1D. Bohužel, nic netrvá věčně. Každopádně chápu všechny smutné fanynky, protože vím jaké to je, když vám odejde váš oblíbenec. Je to hrozné. Zayn si to vybral a fanynky to musí respektovat. 

 







Nakonec poslední věc. Konečně máme doma kávovar! Jsem happy, protože kávičkuju celý víkend. Bohužel nebo bohudík, už bez takové dobré kávy nevydržím. Pokaždé se těším domů na víkend hlavně kvůli kávovaru. Nejvíc mi chutná karamelové latte a milka. 


Jaký byl váš březen? Máte radši zimní nebo letní čas?

5 komentářů:

  1. Já asi nějak ten čas nevnímám, dneska kdyby mi to přítel neřekl, tak bych to ani nevěděla :D

    OdpovědětVymazat
  2. Yummy, I love that milka taste <3<3

    Wanna follow each other sweety?
    xoxo Colli // tobeyoutiful

    OdpovědětVymazat
  3. Stíhat brigádu se školou? To bych asi nedala.. obdivuji Tě! Vím, že ji máš o víkendu, ale i tak. Máme třeba hodně věcí i přes víkendy, protože přes týden to nestíhám, takže mám pak zkažený víkend a ta hnusná neděla přijde ještě dřív než se naději. :D :( Letní čas taky nesnáším, ale výhodu má v tom, že je vidět třeba do sedmi do večera (a tím pádem mi někdy přijde, že je třeba ještě odpoledne :D), ale i tak jsem příznivcem zimního času. A Milka z kávovaru? Mňam, mňam! Jak to chutná? :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks