sobota 28. února 2015

Chapter #2 of 2015


 Krásný poslední únorový den! :)

 Ano, už zase další konec měsíce. Druhý máme už za sebou, takže ještě dalších deset a bude zase konec roku. Troufám si říct, že deset měsíců uteče jako voda. Ale o tom jsem mluvit nechtěla. Tentokrát tady pro vás mám článek z mého života. Něco jako random a zhodnocení měsíce. 




V únoru pro mě byly nejdůležitější jarní prázdniny, na které jsem se těšila už od začátku ledna. Bohužel, prázdniny utekly jako voda. Další nějaké takové dlouhé budou už jen ty letní. Takže teď čekám na letní, do té doby to musím nějak přežít. Ve škole jsme dostali nabídky na dva zájezdy. První je do Walesu a druhý do Španělska. Do Španělska jsem moc chtěla, ale pak jsem si to rozmyslela.
Na únor jsem se strašně těšila kvůli Fifty Shades Of Grey. Těšila jsem se na ten film hned po přečtení knížek, což bylo v květnu 2014. Musím říct, že to bylo jedno velké zklamání. Film vůbec nesplnil moje očekávání. Nejlepší na filmy byly písničky. Jsem ráda, že jsem na to nakonec nešla do kina. V březnu se chystám do kina na Rezistenci, tak snad nebudu taky zklamaná. 
Nejvíc jsem ráda, že už není sníh!! Bez sněhu je tak dobře. Doufám, že už sněžit nebude, takové počasí mi vyhovuje. 
Nemilé překvapení se stalo na intru, když jsem zjistila, že mi "někdo" ukradl z peněženky 2x peníze. Já jsem věděla, kdo to byl, ale nějak moc jsem dotyčnou obvinit nemohla, protože jsem ji při tom neviděla. Každopádně, už je pryč, takže máme na intru od ní pokoj. Taky jsem se spolubydlící začala chodit na bazén. Po jejím dlouhém přemlouvání jsem se překonala. Oblékla jsem se do plavek, to byl horor, a šla jsem plavat. Ale plavání je moc fajn! V březnu budu chodit taky. 

v jeden únorový večer jsem si po dlouhé době zapálila yankee candle


V čem byl únor dobrý?  
Tak únor byl nejlepší v tom, že byly jarní prázdniny! Užívala jsem si je doma, pořád jsem někam chodila a vyspávala do devíti. Vypila jsem opět hektolitry čaje, což můžete vidět na fotce nahoře. Nejvíc jsem se oblíbila čaje od Ahmadu. Jsou vážně skvělé, především Earl Grey. Konečně jsem se naučila pít černý čaj bez cukru! To bylo snad ta nejlepší věc. Kdysi jsem černý čaj bez medu nemohla pozřít. 
Po hodně dlouhé době jsem se školou zavítala do divadla! Před prázdninami jsem šli na Hráče. Bavilo mě to tak padesát na padesát. Chvilkami to byla nuda a chvilkami jsem se hodně smála. Do divadla jsme šli i včera, ale já se nemohla zúčastnit, protože jsem musela k zubaři. 
Dále 15. února slavil narozeniny můj nejoblíbenější hokejový hráč. Samozřejmě, že myslím Jardu Jágra. Oslavil 43. narozeniny, sakra ten čas tak letí.. A dočetla jsem o něm další knížku, kterou jsem četla osm měsíců. Stydím se za sebe, ale byla nekonečná. 
  
do divadla aka premiéra v šatech ze Zary





Přečetla jsem za únor jen tři knihy. To je opravdu málo, ale s tou školou se to těžko kombinuje. Snad bude v tomhle březen štědřejší. Konečně se můžu pochlubit, že jsem hrdá členka knižního klubu!
U babičky jsme zkoušeli dárek pro mamku - nový kávovar. Už aby ho dostala! Káva byla boží.

oreo & latte


jedna z přečtených knížek

V čem byl únor špatný?
Písemka z matiky!!! Ne, ne, ne. Prostě jsem to nezvládla. Další učivo, které jsem nepochopila. Za tento školní rok jsem celé učivo naposled pochopila v září. Potom nic. Zatmění nebo já nevím. S matikou nikdy nebudeme kámošky, achjo. To samé fyzika, ale tam jdou ty lepší známky nasbírat aspoň na vzorečkách, ale příklady? To není nic pro mě. 
Zase jsem utratila hodně peněz! Bože, v březnu šetřím a nic si nekupuju.





Ale jinak jsem happy, protože druhý ze třech nejhorší měsíců, pro mě, je fuč! A s ním i dotyčná z intru. Ještě přežít březen. V březnu nemáme žádné prázdniny. Jak já přežiju chodit celý měsíc do školy? Zavídím všem, které teprve čekají jarní prázdniny, ale nebojte, rychle utečou. 




Co vy a únor? Oslavili jste Valentýna v kině na Fifty Shades Of Grey?


25 komentářů:

  1. Tak Fifty Shades trochu zklamaly no.. :D Ale tak co se dá dělat. :) Čaj s mlékem ti chutnal že jo? Jinak matika je hnus, sice jsem jí teď poslední dobou chápala, ale v úterý píšeme další písemku a to se obávám, že jí zkazím. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně, čaj s mlékem byl dobrý :) :D Neboj, určitě ji napíšeš na jedničku :D

      Vymazat
  2. Neuvěřitelné, jak ten čas letí. :O Pane bože! Pokud to takhle poběží i nadále, tak budu mít za chvíli na krku maturitu a to bude teprve sranda. :D
    Co se týče února, tak u mě zase tak špatný taky nebyl. Mnohem víc se, ale těším na květen, který tu snad bude co by dup! Do divadla jako ty bych šla hned. Taky jsme byli.. zrovna včera. A bylo to super, ale něco jsem tam chytla a je mi od noci blbě. Matiku bych taky nejraději proklela, protože ji fakt s příchodem na střední nesnáším. :D Ale tuhle jsem pochopila další (no v prváku asi teprve třetí/čtvrtou) látku a jsem na sebe pyšná. A co se týče fyziky, tak tam je to taky hrůůůůůůza. :D

    OdpovědětVymazat
  3. Já se na odstíny teprve chystám, tak uvidíme. Knížky byly každopádně krásně odpočinkové - nic náročného,

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě nestojí za to, abys na Odstíny chodila do kina :)

      Vymazat
  4. Orej tři knížky málo :D haha. Já čtu Svůdníka už kdo ví jak dlouho, ale vážně se čtení se školou kombinovat nedá. Doufám, že ho co nejdřív dočtu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však jo, V březnu se musím polepšit. Snažím se každou volnou chvilku věnovat čtení :D

      Vymazat
  5. Já jsem na odstíny chtěla jít, ale přítel se na to zrovna nějak netvářil, takže jsme tam nešli.. Poté, co jsem četla ty všelijaké recenze, tak radši počkám, až to bude na stáhnutí a půjdeme do kina na něco jiného :-)
    Jinak moc pěkné fotečky.. jsi velmi krásná slečna :-)
    Ketrin Fl ~ Call me Ketrin blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrá úvaha. Podle mě za ten film nemá cenu vyhazovat peníze. Děkuju :)

      Vymazat
  6. pekne si to zhrnula :) mne prázdniny začínaju tento týždeň a budem sa musieť učiť! :)

    pokiaľ maš záujem budem veľmi rada ak sa zapojíš do mojej giveawey o dva narhdelniky Giveaway!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak si užij prázdniny plné učení ;) :D Děkuju, určitě se zapojím :)

      Vymazat
  7. Ahoj, já jsem byla na odstínech a mě se to tedy docela líbilo. Když to vezmeme kolem a kolem, bylo to víceměné o ničem, ale já na to neměla po knize moc vysoké nároky. Hlavně jsem nejprve nebyla nadšená z herců, ale oba mě přijemně překvapili :-) Já už jdu zítra po prázdninách do školy a zas tak moc mi to ani nevadí, protože doma akorát sedim a žeru :D Ne, to zase ne, dnes jsem byla běhat, ale víme jak to doma chodí :D Skills of Art

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná to bude v tom, že já jsem měla vysoké nároky. Čekala jsem fakt něco velkolepého a tak. Nevyplatilo se to. Teď se bojím i té Rezistence. :/ Ale z herců jsem taky nebyla dvakrát nadšená.
      Přesně, znám jaké to je doma :D :)

      Vymazat
  8. Veľmi pekné fotky, určite to bol skvelý mesiac... :-)
    The city of fashion

    OdpovědětVymazat
  9. Já teda na tom filmu o kterém se všude psalo nebyla a teď toho vůbec nelituju. Jak se každý těšil, tak je zklamaný. Pro mě byl měsíc únor pohodový a krátky. Rychle utekl. Valentýna s přítelem neslavíe, ale i tak jsem dostala srdíčkovou bonbonieru. :-) Pěkné fotky.
    http://www.vmemzivote.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím s tebou. Všichni z toho filmu dělali nevím, co a teď.. Děkuju :))

      Vymazat
  10. Február bol fajn, nič výnimočného! :D Ale 50 shades som videla :3

    Michellee's kingdom

    OdpovědětVymazat
  11. Moc pěkné shrnutí února a krásné fotky :)

    PS: U mě na blogu probíhá GIVEAWAY, která bude již brzy končit!:)
    www.lovies47.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Kira (dyred.blog.cz)

    Ha, jarná prázdniny mi končí zrovna dneska. Je mi to jedno, stejně je venku hnusně
    50 odstínů šedi. Film, kterej chtěl každej vidět, ale potom jsou všichni zklamaní. Ty knihy jsem nečetla (film jsem viděla), ale mamka jo a říkala, že v nich je to daleko detailneji popsáno. A film taky skončil poněkud useknutě, očekávám pokračování! Přecejenom knihy jsou tři..

    OdpovědětVymazat
  13. Máš moc pěkné fotky!! A blog celkově :)
    Já jsem 50 osdtínu štedi viděla zrovna včera a hodně mi vadil ten nedokončený konec :/

    worldbysofi.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc :) No jo, ale přesně ten samý konec je i v knížce :)

      Vymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks