úterý 23. prosince 2014

Carmex | Lip Balm

Ahoj!

Jak jsem v minulém článku slibovala, mám tady pro vás recenzi na úžasný balzám na rty Carmex. Strašně dlouho jsem po tady tom balzámu toužila. Špatné je to, že se u nás nedá sehnat v kamenném obchodě, ale jen na internetu, což se mi moc nechtělo objednávat, protože by vás to vyšlo dražší, kvůli poštovnému. Tak jsem si teda řekla, že až pojedu do zahraničí, tak se po něm podívám, jenže nikam za hranice jsem se nedostala, tak jsem se po něm znovu koukala na netu a našla jsem ho na e-shopu parfums. Když jsem to zjistila, byla jsem strašně ráda, protože objednané věci v e-shopu si můžete bez poštovného vyzvednout v Ostravě. To je dobrý, ne? Ale pořád jsem si ho neobjednala a řekla jsem si, že to nechám na leden. To už mi nevyšlo, protože jsem nedávno měla narozky a dostala jsem ho od kamarádky!! Byla jsem za to strašně ráda a vůbec jsem to nečekala.

Všichni o Carmexu strašně básní a mají pro to pádný důvod.




Co o Carmexu říká Parfums?

Originální tuba s mixem pěstících látek, poskytuje úžasnou úlevu pro bolestivě popraskané rty. Hloubková hydratace udrží vaše rty komfortně hebké a chráněné proti možnému poškození větrem, sluncem či dehydrataci.

Účinky
- napravuje velmi poškozené rty
- zvlhčuje rty
- příjemná vůně

Složení
- receptura s mentolem a kafrem - poskytuje chladivou úlevu pro rty 
- kakaové máslo - vytváří hladké rty, zjemňuje je a hydratuje jemnou kůžičku
- lanolin - replikuje vytváření lipidové vrstvy v kůžičce rtů a zadržuje v ní vlhkost 



Carmex se dá sehnat ve spoustě variant.  Jak v kelímku, tak v tubičce i tyčince. Nejvíc se vám vyplatí, když si Carmex koupíte v tubičce, protože gramáž je na tom nejlépe. (10g) Přičemž tyčinka má jenom 4,25g. Samozřejmě, že se liší složením. 

Design Carmexu je hezký.

Po otevření Carmexu, jsem byla strašně zvědavá, jak voní. Mám teda jahodový, tak tam z velké části cítím vůni jahod, trochu i citrón (nevím, jak se tam vzal ) a hlavně mentol. Vůně je strašně příjemná.

Po nanesení na rty, jsem byla překvapená, protože mi rty začaly brnět a cítila jsem chladivý efekt. Brnění po chvilce přestalo a chladivý efekt ustál. Teď když si ho nanáším, a to je opravdu skoro pořád, tak mi rty už nebrní. 

Hned první den, kdy jsem si Carmex natřela na rty, jsem pociťovala, že rty nemám tak moc popraskané a cítila jsem hydrataci. To se mi třeba u Baby Lips nestalo, tak to funguje možná tak dvě hodinky, a potom rty máte znovu takové jako předtím a vyžaduje to další nanesení Baby Lips. 

Takže konečně jsem našla balzám, který mi vyléčí moje popraskané rty. Po používá Carmexu jsou moje rty v lepším stavu, už se mi ani neloupe kůžička na rtech. Na 100% jsem si jistá, že tohle není můj poslední Carmex. Pokud se dřív dostanu do zahraničí, tak si další koupím tam anebo se budu spoléhat na Parfums. Jsem s ním opravdu hodně spokojená a vyplatí se do něj investovat. 




Shrnutí

+ vyléčí popraskané rty
+ zvlhčuje rty
+ příjemně voní
+ vydrží dlouho na rtech 
+ hydratuje
+ hezký obal
- nedá se sehnat v ČR v kamenném obchodě
- chvilkové brnění rtů

Co vy? Máte nějaké zkušenosti s Carmex? Jaké z něj máte pocity? Doporučili byte ho ostatním nebo znáte ještě lepší balzám na popraskané rty?

2 komentáře:

  1. Ja som si ho pred nedávnom kúpila :) tiež jahodový :) pekne vonia a ozaj mi z toho chvíľu brnia pery
    janesworldblog

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks