sobota 6. prosince 2014

Mixit - namíchej si svoje müsli

Ahoj,

týden byl strašně dlouhý, asi protože jsem se opravdu těšila domů, kde na mě čekal úžasný Mikuláš. Už dlouho jsem měla v plánu, že si Mixit objednám, a když se mě mamka někdy v listopadu zeptala, co bych chtěla na Mikuláše, tak odpověď byla jasná. Doprava byla celkem dlouhá, ale nedivila jsem se, protože na stránkách píšou, že jsou trochu ve skluzu. Ale i tak palec nahoru, protože jsem svůj mixit měla na Mikuláše.

Trochu mě zaskočilo, když jsem zjistila, že lidi v mém okolí mixit vůbec neznají. Znáte ho vy? Myslím, že většina z vás určitě ano, ale pokud ne, tak teda co znamená Mixit? Na stránkách jsem se dočetla, že je to vlastně přebrané z angličtiny jako mix it, což znamená namíchej to. Takže už jen název vystihuje, o co se jedná. Můžete si namíchat své vysněné müsli anebo kaši. A kdybyste nechtěli si sami něco namíchat, tak si můžete vybrat z hotových mixitů. Určitě je lepší, když si müsli sami namícháte. Na výběr máte opravdu z hodně věcí, od ovesných vloček až po haribo medvídky, kteří mě zaujali. :D Haribo medvídci a lentilky mě přesvědčili, že mixit není jen pro milovníky zdravé stravy. Ke konci objednávky si můžete svůj mixit pojmenovat a vybrat tubus. Já si vybrala vánoční, je jasné proč. Na mixit miluju to, že vím z čeho přesně se mé müsli skládá.
Všechny důležité informace najdete tady

Z čeho se skládá můj mixit?

příště si přidám víc ovoce





na dnešní snídani jsem se moc těšila



















Z mixit jsem si neobjednávala naposled. Do budoucna plánuju další müsli a taky nějakou kaši. Vypadá to, že kašlu na müsli z obchoďáku, ať žije MIXIT!

Máte nějaké zkušenosti s mixit? Pokud ne, tak doporučuji  vyzkoušet. :)

2 komentáře:

  1. Mixit znám a moc mi chutná. Nechala jsem si k Vánocům od přítele koupit Maxisměs Fík a suché plody a jsou výborné. Určitě si zase koupím :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Mixit už z mnoha blogů i blogspotů znám a musím se přiznat, že jsem to zatím nevyzkoušela. Je to ale výborný prostor k tomu, jak namíchat vlastní kaši či müsli, protože tyhle dobrůtky já přímo zbožňuji :) Měla jsi vskutku krásnou Mikulášskou nadílku. Já dostala kilový pytel pistácií a jsem naprosto, ale fakt naprosto spokojená! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks