úterý 23. prosince 2014

Merry Christmas Everyone!



Ano, zítra jsou Vánoce, což znamená ten nejhezčí den v roce. Venku to vůbec tak nevypadá, ale kalendář říká něco jiného. Cukroví už je napečeno, dárky jsou zabaleny, stromeček nazdobený a my koukáme na pohádky a jíme cukroví. Malé děti se nemůžou dočkat večera a cinkání zvonečku. A dospělí? Ti se nemůžou vynadívat na rozzářené dětské kukadla.


Jak vnímáte Vánoce vy? U mě už to dávno není jen o dárcích. Pochopila jsem slova starších lidí, kteří Vánoce vnímají jinak. Užívám si, co nejvíc vánoční atmosféru a čas, který trávím s rodinou, protože se moc nevídáme. Jsem ráda, že se po roce opět všichni sejdeme u Štědrovečerní večeře. 




Tímto krátkým článkem bych Vám chtěla popřát co nejkrásnější Vánoce a bohatého Ježíška! Užijte si zítřejší den, koukejte na pohádky, jezte cukroví, s nikým se nehádejte. Lepší než hádky, je když dotyčnému řeknete, že ho máte rádi.  Užijte si tyhle svátky klidu, míru a lásky se svými blízkými.  


12 komentářů:

  1. Moc hezky řečeno:) přeju krásné vánoční svátky :)
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  2. To u nás to bohužel nikdy nejsou svátky klidu míru, protože se na Štědrý den u nás vždy něco semele nebo zkomplikuje.. Ale jinak tobě přeju opravdu krásné svátky a co nejvíc chvil strávených se svými blízkými❤

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Třeba tento rok to pro tebe budou ty nejkrásnější Vánoce :) a jinak děkuju moc ♥

      Vymazat
  3. Vánoce zbožňuji :) S postupem věku se u mě vánoční nálada zatím vůbec nemění a pořád se vždy straaaašně těším! Jenže ten den vždy tak rychle uteče, ach jo :(
    Tobě také krásný zbytek vánočních svátků!

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, vsimla som si, ze do komentarov vkladas odkaz na svoj blog. Na mojom blogu v sekcii IT navody najdes postup ako vlozit priamo hypertextovy odkaz.
    Biela Mačka

    OdpovědětVymazat
  5. skoda, ze vianoce uz skoncili :(
    Pozyvam na vianocnu giveaway tu: http://www.biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/12/stastne-vesele-vianoce.html

    OdpovědětVymazat
  6. Doufám že sis vánoce a svátky užila ! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks