neděle 21. prosince 2014

Christmas Playlist #4

Ahoj,

máme tady 4. adventní neděli, první zimní den a 3 dny do Vánoc. Venku to vůbec tak nevypadá, ale nevadí. :D Miluju vánoční atmosféru, a až skončí tak mi po ní bude smutno. :D Nechápu proč prosinec uteče tak rychle. Ale zpět k dnešnímu článku, nachystala jsem si pro vás můj vánoční playlist. Určitě všechny písničky budete znát. :)




 Wham! - Last Christmas
   
 

 Bez tady té písničky bych si nedovedla představit Vánoce. Pouštím si ji každý rok a nikdy se neohraje! Dokáže ve mně vyvolat jakési kouzlo Vánoc. :) Vždy si říkám, že bych chtěla zažít takové Vánoce jako v tom videoklipu. Text písničky znám nazpaměť a někdy se mi stane, že si ji začnu jen tak zpívat.


Band Aid 30 - Do they know it's Christmas?




"Let them know it's Christmas time at all." 
Když jsem písničku slyšela hned poprvé, někdy v listopadu, tak se mi moc nelíbila. Pustila jsem si ji jen kvůli 1D, haha. Mimochodem, strašně jim to tam sluší. Pak jsem ji nějakou dobu nevěnovala pozornost a až někdy teď jsem ji začala pořád poslouchat. Úplně jsem si ji zamilovala. 


Owl City - Peppermint Winter



"What's December without Christmas eve?"
Tahle písnička je pro mě letošní novinkou. Vím, že už je celkem stará, ale já ji objevila až letos. Hned když jsem ji slyšela poprvé, zamilovala jsem si ji. Melodie vám v hlavě bude znít pořád a hlavně věta: "This peppermint winter is so sugar sweet." Strašně krásná písnička. :)


Coldplay - Christmas lights

Tahle vánoční písnička byla první, kterou jsem začala letos poslouchat. Nikdy se mi tak moc nelíbila jako letos. Je to jedna z mých nejoblíbenějších. Je krásně pomalá, má super text. Mimochodem, věta: "It doesn't really feel like Christmas at all." Se opravdu hodí na letošní Vánoce. :D :)


Mariah Carey - All I want for Christmas is you


Další vánoční klasika, bez které bych si to ani nedovedla představit. Hlas Mariah Carey je úžasný. 

Train - Shake up Christmas 

Pokaždé když tady tu písničku slyším, tak si ji začnu taky zpívat. Taktéž jedna, bez které bych si to nedokázala představit. Je veselá a plná vánoční atmosféry. A ještě lepší bylo, když byla jeden rok i v reklamě na Coca Colu. :D

Justin Bieber - Mistletoe

Justina vůbec ráda nemám, a tohle je jediná písnička, která se mi od něj líbí. Ovšem poslouchám ji opravdu jen o Vánocích. Přece jenom má pravdu v tom "It's the most beautiful time of the year."

Billy Mack - Christmas is all around 


"I feel it in my finger, I feel it in my toes."
Tak přesně tohle jsem si včera začala zpívat u babičky, přičemž jsem si řekla, že si doma tuhle písničku musím pustit. Mimochodem Lásku nebeskou budou dávat v pondělí v telce. Konečně se na ten film budu moct podívat. 

John Lennon - Happy Xmas (war is over)


Na Johna Lennona nesmím zapomenout. Pro mě písnička plná naděje. Když teď tak poslouchám tu písničku, jako každý rok, tak si vždy uvědomím, že je zase další rok pryč, jak to všechno letí, a jak se věci za poslední rok zase tak moc změnily.. 

A na závěr..

Taková srandovní vánoční španělská písnička, kterou jsme poslouchali ve špánině. :D Pozor, písnička je chytlavá. 

Tak jaké jsou vaše oblíbené vánoční písničky? :)

4 komentáře:

  1. Last Christmas, Christmas lights, All I want for Christmas is you, Shake up Christmas, War is over - miluju, miluju, miluju ♥ Naprosto zbožňuji ale i třeba tu od Biebera, ačkoliv ho ze srdce nesnáším a nemohu ho vystát. :) Ty další (co už neznám), ale také nejsou špatné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Celkem hodně lidí má takový názor jako my dvě, že nesnáší Biebra ale jeho vánoční písničku mají rádi :)

      Vymazat
  2. Poslouchám asi to stejné co ty :) Tu písničku od Band Aid 30 jsem začala poslouchat taky jenom kvůli 1D :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že nejsem jediná, kdo to začal poslouchat jen kvůli 1D :D :)

      Vymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks