úterý 28. října 2014

Book wishlist #1





Kdyby to bylo na mě, tak vykradu první knihkupectví, které uvidím. 
Dneska tu pro vás mám book wishlist, na kterém jsou knihy, které už chci fakt dlouho anebo mě oslovily až teď. Jako celá jedna série..  Doufám, že si je v co nejbližší době pořídím. Byla bych radši, kdybych je všechny dostala hned, což se nestane. :( :D 

1. Divergence, Rezistence, Aliance a Čtyřka - Jedna celá série, z které momentálně šílím. Film jsem viděla teprve v neděli, díky za to! Vím, že jsem sto let za opicemi. Strašně se těším na další díl. Určitě na něho půjdu do kina, už s tím, že budu vědět co v něm bude a jak skončí. Teda doufám. :D Aspoň první a druhý díl si v nejbližší době musím pořídit a přečíst.

2. Polibek pro Annu - Po knížce toužím už od léta. Nejdřív jsem si ji chtěla stáhnout, ale nikde jsem ji nenašla, tak si ji budu muset koupit. 

3. Nabíječ - Otazník je tam naschvál, protože pořád váhám. Měla jsem příležitost si ji koupit, ale rozmyslela jsem si to. Uvidím.. Každopádně kdybych ji dostala, tak bych byla ráda. :)

4. Pýcha a Předsudek - Klasika, kterou bych doma měla mít. Nevadí, že už ji mám přečtenou. S radostí bych si ji přečetla znovu. 

5. Obraz Doriana Graye - S tady tou knížkou to mám stejně jako u Pýcha a Předsudek. Taky je to jedna z knížek, které prostě musí v mé knihovničce být. 


Je tady někdo, kdo miluje knihy jako já? Můžete napsat do komentáře, jaké knihy si přejete vy. :)




7 komentářů:

  1. S těmi klasikami jako je Pýcha a Předsudek a obraz Doriana Graye souhlasím. Z těchto knížek jsem četla jen tu Pýchu a trošku jsi mě nalákala na polibek pro Annu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nabijece mam ve svem "book wishlistu" taky :D :)

      Vymazat
    2. Polibek pro Annu bude určitě super! :)


      Teď někdy by k němu měl vyjít druhý díl.. :D

      Vymazat
  2. Obraz Doriana Greye jsme nedávno brali ve škole.Nabíječe už jsem někde myslím zahlédla a serie Divergence atd.. <3 ale číst to asi nebudu. :D

    OdpovědětVymazat
  3. Začala jsem číst v podstatě více až o letošních letních prázdninách, ale už i předtím jsem něco přečetla. No vlastně jen povinnou četbu, ale i to se počítá, ne? :D Vím, že jsme měli za úkol přečíst Petra a Lucii od Rollanda a i když jsem se k tomu zprvu moc neměla, pak se mi to nakonec moc líbilo! Určitě doporučuji :) Začátek není zrovna oslnivý, ale potom už se mi to začalo líbit víc a víc. Taky jsem pak přečetla i Jardu Jágra - Hledání nebe (ale to víš :D) a doporučuji všem taktéž. Teď mám rozečteného (už sakra dlouho, ty jo :D) Růžu a moc hezky se mi to čte!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsi lepší, než já. Já povinnou četbu ještě nezačala číst.. Hmm :D No jo, Jardu Jágra na mé doporučení, kniha kterou by si měl každý přečíst, vlastně člověk by si měl přečíst všechny knihy o něm. Taky mám něco rozečtené, ale Jardu, jednoho jsem už dočetla a pořád zbývá ještě jeden! :D

      Vymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks