neděle 3. prosince 2017

Astrid | Vánoční nadílka

Pěkný nedělní den :)

V týdnu mi přišel velký balík, snad nikdy jsem tak velkou zásilku od žádné kosmetické firmy nedostala. Zjistila jsem, že je to předčasný Ježíšek od Astrid. Dárek bych vám ráda ukázala a zároveň vám dala menší inspiraci, co komu pod stromeček, pokud v tom ještě nemáte jasno.



Ještě než přejdu k samotné nadílce, ráda bych poděkovala zastoupení Astrid za předčasného Ježíška. Jsem za spolupráci s Astrid moc vděčná, protože vždy všechno probíhá v přátelské atmosféře, zastoupení na mě netlačí, co se článků týče a nic se nestane, když mi něco nevyhovuje. Samozřejmě, že to zamrzí, ale společně chápeme, že kosmetika je individuální a ne vždy mi všechno sedne. Spolupráci s Astrid si užívám, pokaždé mi jejich balíčky vykouzlí úsměv na tváři.



Teď už tedy k vánoční nadílce. Přišla mi velká vánoční krabice, ve které byly dvě kosmetické kazety, k tomu ještě vánoční přání se stromečkem, který v sobě ukrýval tipy na vánoční dárky pro ty nejbližší.



Kosmetická kazeta Moisture Time obsahuje osvěžující micelární vodu pro normální a smíšenou pleť a hydratační denní a noční krém. Cena je 149 Kč.
Osobně mám zkušenost s micelárkou, která je za mě jedna z těch lepších. Skvěle odlíčí make-up a neštípe v očích. Produkty jsou určeny pro mladší slečny, takže je to podle mě super dárek pro kamarádku.




Kazeta Hyaluron Plus obsahuje dva zpevňující krémy proti vráskám (denní, noční). Kazeta je určena ženám v rozmezí 40-50 let, takže super pro maminku, anebo tetu. Cena je 199 Kč.
Mamka tyhle krémy používá a je s nimi spokojená. Říká, že ji pleť nestahují, což je pro ní důležité, a také dostatečně hydratují.




Ráda bych zmínila kazetu Beauty Elixir. Podle mě je to jedna z nejlepších kosmetických řad, kterou má Astrid ve svém portfoliu. Kazeta obsahuje denní krém a čistící olej. Cena je 219 Kč. Mám zkušenost s čistícím olejem, který je moc příjemný. Jeden jsem darovala kamarádce, která s ním byla také spokojená. S krémy má zkušenost mamka a řekla bych, že je má moc ráda.

Zároveň Astrid myslí také na pány. Kazeta Diplomat Classic obsahuje pěnu na holení, vodu po holení a deodorant. Cena je 199 Kč.



Vánoce s Astrid jsou rozmanité, snad jste načerpaly nějakou inspiraci. Za poslední rok a půl jsem si kosmetiku od Astrid oblíbila. Moc se mi líbí, že inovují své produkty. Doufám, že v tom nadále budou pokračovat a očekávám v příštím roce spoustu kosmetických novinek.


Líbí se Vám vánoční kazety Astrid? Která Vás zaujala nejvíc? :)

12 komentářů:

  1. Super článek :-)) Jsem taky za spolupráci s Astrid moc ráda. Já na balíček zatím čekám, doufám, že ho pošta neztratila :-/ Už přesně vím, koho kazetkami podaruji, jestli teda přijdou :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Leni :) Doufám, že balíček dorazí v pořádku, abys z něj měla takovou radost jako já :)

      Vymazat
  2. Také jsem balíček dostala a velmi mě potěšil. :))) Zatím nevím koho podaruji. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mně se líbí Beauty Elixir. Napíšu si o něj Ježíškovi. Astrid kosmetiku používám a jsem s ní spokojená.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, Beauty Elixir je jedna z nejpovedenějších :) Tak snad Ježíšek vyslyší tvé přání :)

      Vymazat
  4. Krásné dárkové kazety. Věřím, že tě balíček potěšil. Ten by potěšil snad každou ženu. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Zrovna používám tu micelárku od Astrid a je moc fajn, příjemná a výborně odličuje. Doma mám i tu růžovou verzi a je taky boží, celkově mě značka Astrid překvapila velmi příjemně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám doma obě ty micelárky, mám raději tu pro smíšenou pleť, ale ta růžová také není špatná :)

      Vymazat
  6. Musím souhlasit, že spolupráce se značkou je naprosto perfektní. Kéž by takové byly všechny.

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks