pondělí 28. srpna 2017

Kosmetické radosti za poslední dobu

Krásný den :)

Zjistila jsem, že jsem si za poslední dobu nakoupila hodně kosmetiky, a tak jsem se rozhodla, že o tom udělám článek. Článek rozdělím do tří částí - nákupy před dovolenou, nákupy na dovolené a nákupy po dovolené. Všechno to bylo tak spontánní a v tu chvíli jsem si ani neuvědomila, že jsem si toho tolik koupila. Zjistila jsem to až doma, když jsem viděla plnou poličku.


Před dovolenou jsem dělala objednávku na Notino.cz, kde jsem si pořídila víc pečující kosmetiky. Vlastně skoro v celém článku bude jen pečující kosmetika a z dekorativky snad jen laky. Největší radost mám z tělového spreje od Victoria's Secret. Můj současný mi už dochází, a proto jsem potřebovala nový. Nechtěla jsem si brát znovu Mango Temptation. Původně jsem chtěla Vanilla Lace, ale pak jsem to změnila na Pure Seduction, protože tuhle vůni měla kamarádka a vím, že hezky voněla a byla intenzivní. Když jsem si šla vyzvednout balík na pobočku, vyzkoušela jsem tam, jak voní Vanilla Lace. Vůně mě moc nezaujala, spíš zklamala, a proto jsem byla ráda, že jsem si vzala jinou.



Růžová voda se stala nedílnou součástí mé každodenní péče o pleť. Krásně voní, osvěžuje a sjednocuje pleť. Akorát je smutné, že strašně rychle ubývá, proto jsem si musela koupit tohle, druhé, balení.



Dále jsem toužila po nějaké masce na pleť. Věděla jsem, že bych chtěla nějakou od značky Freeman, ale vůbec jsem nevěděla jakou. Navíc v té době probíhala na Notino akce - k nákupu produktů Freeman byl zdarma peeling na tělo. Vzala jsem si bahenní masku pro normální a smíšenou pleť.



Úplně na konec jsem ještě do objednávky přihodila jeden antibakteriální gel Bath&Body Works. Konečně se dostalo na mou vysněnou Warm Vanilla Sugar a můžu si ji odškrtnout z wishlistu.



Na dovolené jsem byla nejvíc šťastná, když jsem ve městě, ve kterém jsem bydlela, našla drogerii. Trvalo mi to teda pár dní, ale nakonec jsem ji našla a byla jsem za to ráda. Zahraniční drogérie jsou skvělé, alespoň pro mě, protože mě baví zkoumat, co všechno tam mají. Koupila jsem si tam dost věcí, pár z nich je i zbytečnost, ale něco jsem si nemohla odpustit.

Objevila jsem tam značku Biolis Nature, která je přírodní, bio, veganská a netestuje na zvířatech. To je asi vše, co o této značce vím, protože jinak je vše napsané v italštině, které nerozumím. Na vyzkoušení od této značky jsem si vzala krém na ruce s karité a deodorant ve verzi granátové jablko. Ten deodorant je zvláštní. Myslela jsem si, že to bude tělový sprej, něco jako jsou ty od Avonu anebo Viktorka. Deodorant je zvláštní v tom, že když ho aplikuji na pokožku, tak je to bílá tekutina, lehce by se to dalo přirovnat k tělovému mléku, která se musí rozmazat. Pro mě je to zajímavé, protože jsem se nikdy s takovým produktem nesetkala. Každopádně, zrovna tohle je ta zbytečnost.
Krém na obličej jsem nutně potřebovala, tak jsem si ho koupila v Itálii. Vůbec jsem nevěděla, jaký krém beru a jestli bude dobrý. Z popisku jsem vydedukovala, že bude pro normální a smíšenou pleť. Obsahuje aloe vera a také je bez parabenů, silikonů a netestovaný na zvířatech.



Z drogerie jsem si ještě odnesla dvě micelární vody Garnier. Vím, že se dají sehnat i u nás, jenže v té drogérii na ně měli nějakou akci a jedna vyšla jen na 3 eura, tak jsem si rovnou vzala dvě do zásoby.



Chtěla jsem něco vyzkoušet od Pupy, tak jsem si vzala na klasiku červený lak. Z malovátek mě nic nezaujalo.



Teď se přesouváme k nákupům kosmetiky po dovolené. Z DMka jsem si odnesla krásný pastelově růžový lak od Trent It Up, který byl ve výprodeji a stál 35 Kč. Od Alverde jsem si pořídila růžovou vodu a musím říct, že mě zklamala a vůbec bych vám ji nedoporučila. Voní totožně jako ta od Purity Vision, ale liší se ve vlastnostech. Nejvíc mi na ní vadí, že po aplikaci je můj obličej strašně lepkavý a voda se vůbec nevsákne. Za mě katastrofa. Bavila jsem se o tom s Terkou a ta mě upozornila na to, že ve složení není jen 100% růžová voda, ale dalších "sto" věcí navíc a hlavně je na druhém místě alkohol.



Minulý týden jsem byla v Praze, tudíž jsem musela zavítat do Lushe, protože se tam dostanu snad jen jednou za rok. Tentokrát jsem měla naplánované, že si koupím šampuk, akorát jsem nevěděla jaký. Nechala jsem si poradit od milého prodavače a společně jsme vybrali šampuk Montalbano, který dodává lesk a pořádně čistí pokožku hlavy. Musím říct, že šampuk voní krásně po citrusech. K šampuku jsem si vzala plechovku na šampuk a dva vzorečky. Požádala jsem o Mask Of Magnaminty, kterou chci už dlouho vyzkoušet, a ještě o šampon I love juicy, který dodává lesk a omezuje tvorbu nadměrné mastnoty. Produkty od Lushe jsou vždy ty nejvoňavější, které doma mám.



Poslední nákup jsem udělala v sobotu. Původně jsem šla do Yves Rocher jen pro sprchové gely, protože jsem měla letní knížku, ve které byla akce 2+1 zdarma. Tuhle akci tam mají každé léto a já ji vždy využívám, protože mám jejich sprcháče ráda.



U pokladny mě paní upozornila, že ještě mají 70% slevy. Viděla jsem tam vanilkový masážní olej, což bylo něco na mě, protože vanilku miluju. Zeptala jsem se, kolik stojí a paní řekla, že vychází na 70 Kč, takže jsem měla jasno.



Pak mi ještě nabídla vanilkové mýdlo, protože zjistila, že vanilce neodolám. Mýdlo vyšlo na 21 Kč, tak jsem si ho taky vzala.



Samotný odstavec bych mohla věnovat jen balzámům na rty, protože se mi jich v poslední době sešlo dost. Od Weledy jsem dostala na vyzkoušení jejich nové tónovací balzámy a rovnou všechny verze. V Itálii jsem si pořídila jahodový Blistex. Od Labella tady mám jejich novinku Labellino. Řekla bych, že je to levnější verze EOS balzámu. I když co se týče konzistence, Labellino a EOS nejde srovnávat, protože každý balzám je úplně jiný. V DM jsou dostupné dvě verze - čerstvá máta, červené jablko a maliny. Do budoucna můžete očekávat recenzi na balzámy od Weledy a také na Labellino.



Po těchto kosmetických nákupech si dávám stopku. I když si nejsem moc jistá, jak dlouho mi to vydrží. 
Jakou kosmetiku jste si pořídily za poslední dobu? :)

17 komentářů:

  1. Já jsem v poslední době zas tolik nenakupovala, i když se musím přiznat, že přece jen nějaké novinky mám. Víc o nic chystám na přiští středu, ale konkrétně jsem si koupila třeba dva produkty od Zoella Beauty :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Těším se na článek :) Joo na produkty od Zoelly jsem taky koukala, ale naživo mě nic nezaujalo. Chtěla jsem její taštičku, ale ta byla vyprodaná, tak snad příště :)

      Vymazat
  2. Já letos moc nenakupovala, co se kosmetiky týče :D Na začátku prázdnin jsem si koupila jen pudr a teď v srpnu jsem využila v Tetě akci 1+1 zdarma na laky od Rimmelu. Té jsem neodolala. Jinak nic. Ale na tvé slíbené recenze se moc těším :)

    https://elisminarova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Uf, tak teď jsem moc ráda, že jsem si nekoupila růžovou vodu od Alverde, v DM jsem na ni koukala, ale nějak se mi něco na ní nezdálo a teď jsem moc ráda, že jsem ji tam nechala. Mám ale tu od Purity Vision, která je skvělá ♥

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné a zajímavé produkty, vůbec se nedivím, že ti dělají samou radost. Masky od značky Freeman mám také velmi ráda :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Nelo :) A jaké masky od Freeman jsi už vyzkoušela?

      Vymazat
  5. Takhle si ani nevybavím, co jsem si v poslední době koupila já :D Možná ale vážně nic, protože jsem udělala obří kosmetické nákupy jako odměnu hned po státnicích :D Šampuky Lush mám ráda a vždy mám nějaký doma, ale tenhle jsem ještě neměla. Umyjí fakt skvěle a dlouho vydrží, ale mám po nich sušší konečky ve srovnání třeba s šampony Balea (samozřejmě porovnávám při použití stejného kondicionéru) :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tvůj obří nákup jako odměnu po státnicích si pamatuji :D A jaké šampuky jsi měla?

      Vymazat
  6. Krásne kúsky! :) Musím povedať, že veľmi rada používam ružovú vodu. Je jedným z mojich obľúbencov! :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  7. já si pamatuju, že v den tisku diplomky jsem zašla do Rossmanna a přemýšlím, co jsem tam koupila :D. Už si vzpomínám..z výprodejů Essence jsem za 35 Kč ulovila konturovací paletku a vzala jsem rovnou všechny 3, zbylé 2 podaruju. A pak jsem ještě koupila mycí houbu a dál už nevím :D. Na začátku prázdnin jsem udělala nákup v DMku, co jsem dostala narozeninovou poukázku, tak to jsem si nákup užila. Ale spíš teď ani nikam nechodím. Mám všeho dost, takže jak píšeš, mám kosmetickou stopku :D. I když si dělám zálusk na parfém, ten si pořídím

    OdpovědětVymazat
  8. Opravdu velký nákup:) ty sprcháče jsou top!

    OdpovědětVymazat
  9. Také ráda okukuji různé neznámé značky, když se dostanu někam do zahraničí. Se nestačím divit, co je tam k dostání.

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks