neděle 6. srpna 2017

Červenec 2017 | Kosmetické oblíbenosti

Krásný den :)

Dnes bych se chtěla ohlédnout za uplynulým měsícem a ukázat vám, jakou kosmetiku jsem si oblíbila.


Snad můj největší objev a oblíbenec za uplynulý měsíc je Růžová voda. Dostala jsem ji k svátku a od té doby ji používám každý den. Stala jsem se na ní závislá. Obvykle ji používám večer před spaním a ráno po probuzení. Ráno je to super věc, protože si ji nechávám v lednici, takže je to skvělé osvěžení. Navíc po aplikaci mám pleť sjednocenou. V těchto horkých dnech jsem se přistihla, že růžovou vodu používám na osvěžení několikrát za den. Na jednu stranu je to fajn, ale na druhou je to špatné, protože produkt strašně rychle ubývá. Růžovou vodu nemám ani měsíc a už mám přes půlku lahvičky pryč.



Z dekorativky na letní období nejvíc miluji rozjasňovač. Tohle je můj top produkt, bez kterého v létě nevyjdu ven. Občas to s ním trochu přeháním, ale když mně se strašně líbí, když zářím až do vesmíru. Nejraději mám rozjasňovač z konturovací paletky od Sleeku. Paletku mám už tři roky, ale řekla bych, že to na ní vůbec nejde poznat, protože jsem ji nikdy moc nepoužívala. Až teď jsem ji přišla na chuť, teda hlavně rozjasňovači. Ten mám hodně ráda, protože má super odstín, pigmentaci, dá se vrstvit, vydrží celý den a na pleti vypadá skvěle. Nejvíc mě mrzí, že jsem se už dostala na dno produktu.




Z wishlistu mám splněnou další věc - růžový krém na ruce EOS. Ten jsem si oblíbila díky vzhledu a také díky tomu, jak krásně jemně květinově voní. Navíc je lehoučký a rychle se vstřebává do kůže, tudíž nezanechává mastný film. Ruce mám po něm provoněné a hydratované.



Nakonec tu mám jednu ze svých guilty pleasure... Rozšířila jsem svou sbírku antibakteriálních gelů Bath&Body Works. Na Notino jsem nedokázala odolat verzi Peach Bellini. Už jen z toho názvu a obrázku jsem si představovala, jak bude gel vonět po broskvích. Tentokrát jsem se nezmýlila a z vůně jsem byla totálně nadšená. Protože je nejvíc broskvová a sladká. Na léto skvělé a pro mě must-have. Je fajn pocit, když máte ruce během chvilky čisté a na delší dobu voňavé.



Jakým kosmetickým produktem se přes léto osvěžujete vy? :)

15 komentářů:

  1. O krému Eos uvažuji už opravsdu hodně dlouhou dobu a teďka to vypadá, že se odhodlám k jeho koupi :) jinak ta konturovací paletka od sleeku vypadá moc dobře, já mám hodně podobnou :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Eos krém není nic pro hodně suché ruce, ale na každodenní hydrataci je fajn :) Ta konturovací paletka od Sleeku je fajn, akorát jsem si vůbec nenašla cestu k tvářence.

      Vymazat
  2. Mě teda absolutně Eos neláká. :) Ale ten rozjasňovač vypadá mega dobře! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Rozjasňovače moc ráda nemám. Už tak se sama o sobě dost leknu :D Většinou ho používám na plesy nebo párty.

    https://elisminarova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se dost lesknu, ale rozjasňovač si nemůžu odpustit :D

      Vymazat
  4. ružovú vodu mám naozaj rada! :).

    KEJMY ♥.

    OdpovědětVymazat
  5. Momentálně se osvěžuju Balea vodou ve spreji :D

    OdpovědětVymazat
  6. Všetci si chválite túto ružovú vodu. Ja rozmýšľam či si kúpim túto alebo tú internetfanous od Mario Badescu. S rozjasňovačom to v poslednej dobe tiež preháňam a tento vyzerá úžasne! Taktiež sa mi páči gél od Bath&Body Works. Videla som že robia aj jesenné či zimné "vône" a tie chcem moc vyskúšať. Ja mám teraz letnú edíciu od Baley a vonia to dokonalo.

    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě bych ti doporučila růžovou vodu, kterou ukazuji v článku :) Jinak gelíky od Bath&Body Works jsou super a právě na podzim bych si chtěla pořídit nějakou vůni z podzimní kolekce a na zimu to samé. Neskutečná závislost :D

      Vymazat
  7. Bath and Body Works milujem, len škoda, že sa nedajú zohnať u nás. Zatiaľ mám nejakú zásobu, ale v drogérii som objavila antibakteriálny gél od I love a je tiež skvelý :)
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je škoda, ale jsem ráda, že jsou alespoň dostupné na internetu.

      Vymazat
  8. Přiznám se, že jsem Eos zatím nezkoušela.

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks