neděle 14. května 2017

Duben 2017 | Kosmetické oblíbenosti

Krásný den :)

S menším zpožděním vám dnes přináším kosmetické oblíbence za uplynulý měsíc.



Začala bych dekorativní kosmetikou, protože tu mám jen jeden produkt. V březnu, když jsem byla v Praze, jsem si v Nyxu koupila korektor v kalíšku. Už předtím ho používala moje kamarádka, která ho má ráda a spotřebovala již několik balení. Jelikož mně můj současný korektor Catrice pěkně štval, rozhodla jsem se, že ho vyměním. Musím přiznat, že Catrice mi vůbec nechybí. Korektor Nyx jsem si hned zamilovala. Odstínově mi sedí, nedokonalosti zakryje a na pleti vydrží. Nejšťastnější jsem za světlý odstín. Právě odstínově mi můj minulý korektor neseděl.



Dále tu mám dva kosmetické produkty od Astrid. Micelárka pro normální a smíšenou pleť mě příjemně překvapila. Nic moc jsem od ní neočekávala, možná proto mě tolik překvapila. Make-up bez problému odlíčí a velké plus vidím v tom, že při odlíčení očního make-up neštípe v očích. Dále také nezanechává lepivý pocit a pleť příjemně osvěží. Nevím, jak by si poradila s voděodolným make-upem, protože ten já nepoužívám, ale celkem by mě to zajímalo. Pokud máte zkušenost, můžete napsat. Jinak tuhle micelárku si zamilovala i moje mamka, která spotřebovala nejméně už tři balení.



Jemný gel na holení Astrid je asi ten nejlepší produkt na holení, jaký jsem kdy měla. Dokonce se díky gelu těším na každé holení, protože holení je s ním o hodně příjemnější. Z gelu se po rozmazání stane hustší pěna. Po oholení nejsou mé nohy nijak podrážděné ani vysušené. Dokonce mi z nohou zmizely červené pupínky, které mě dlouho trápily. Na tento gel a spoustu dalších produktů od Astrid chystám v průběhu května a června samostatné články.



Na konec jsem si nechala Citrusové tělové mléko od Weledy. Citrusová kolekce je moje oblíbená díky svěží citrusové vůni, která je vhodná na jaro a léto. Citrusové tělové mléko jsem opět začala používat po menší pauze. Přece jen na zimu to není ta nejvhodnější vůně, ale s příchodem jara a letních dnů začínám vyhledávat svěží a lehkou kosmetiku. Právě tohle tělové mléko dostatečně hydratuje mou pokožku, po použití je vždy hebká. Díky tomu, že obsahuje výtažek z citrónu, osvěží pokožku a dodá spoustu pozitivní energii.



Jaké je vaše oblíbené tělové mléko? Vyhledáváte po zimě něco svěžího a lehkého? :)

18 komentářů:

  1. Micelárku od Astridu mám ve skříňce ale ještě jsem ji nezačala používat. Jestli nelepí tak to bude úspěch protože s tím mám problém u spousty kosmetických produktů. Tělová mléka skoro nepoužívám, momentálně mám rodělané právě od Astrid Nutri Moments a celkem fajn mléko, vůně taková průměrná.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mléko od Astrid jsem také měla a vyhovovalo mi :-)

      Vymazat
  2. Cha! A my jsme se školou byli na exkurzi v továrně, kde se Astrid vyrábí! A dostali jsme balzám na rty zdarma! :P A mimochodem tam vyrábí i make-up Cover od Dermacolu. No víš co? Já si asi už nic od Dermacolu ani Astridu nekoupím :D. Ne že by se tam děly nějaké hrůzy, to vůbec ne, ale tam bylo tolik vůní, až se z toho člověku dělalo zle, všechno to bylo moc intenzivní a já když teď vidím Astrid nebo Dermacol, tak se mi vybaví ty agresivní vůně a udělá se mi špatně :D. Ale jinak jsem jako malá milovala jahodový balzám na rty od Astridu :). Jinak gel na holení mám já nejraději od značky Balea. Měla jsem ty dražší pěny a gely, ale nedělali mi dobře, pak jsem zkusila tu Baleu a buď používám tu, nebo nic a vystačím si při holení jen s vodou. Kupuju si kvalitní žiletky, které mají ty spešl zvlhčovací proužky, jinak bych to jen s vodou nezvládla.

    fellienm.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je zajímavé, ráda bych se do takové továrny podívala, určitě super zkušenost :) Ten jahodový balzám jsem také měla, byl fajn :)

      Vymazat
  3. Tady mam doma par vyrobku od Astridu.. A musim souhlasit, micelarku ma Astrid opravdu dobrou... A ze uz jsem jich par vyzkousela... A je fajn, ze je lehce parfemovana... Treba micelarka od Avonu mi smrdi Savem.. kazdopadne cesky astrid je kvalita za rozumnou cenu..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z Avonu si vůbec kosmetiku neobjednávám, takže ani nevím, jaké mají micelárky... Ale Astrid je fajn a jsem moc ráda, že přicházejí na trh s novými produkty :)

      Vymazat
  4. Jé, to jsem hrozně ráda, že ti ten korektor vyhovuje! Za tu tlačenici a frontu to teda nakonec stálo ;) Já se neskutečně těším na léto, protože si šetřím ten citrusovej sprcháč od Weledy, co jsem od tebe dostala! Prostě mi přijde, že bude v létě hrozně příjemnej, a teď je léto za chvilku, takže už se nemůžu dočkat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joo, ten citrusový sprcháč je strašně fajn a na léto bude top :)

      Vymazat
  5. No jako ten gel na holení od Astrid také mám a testuji ho, ale mě děsně vysušuje. Což mě jako docela mrzí, protože jinak je super! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně moc nevyhovuje ta pěna... Ale tak kosmetika je individuální záležitost :)

      Vymazat
  6. Tento korektor mám v pláne si tiež kúpiť pri najbližšej návšteve nyx-u. Catrice je dobý ale ak je tento lepší ako Catrice bude to pecka!
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Korektor můžu doporučit, je super, že je na výběr z tolika odstínů :)

      Vymazat
  7. Ten NYX korektor vypadá dobře, možná se po něm taky kouknu. Catrice Camouflage v kalíšku mě taky totiž začíná štvát :D

    http://elisminarova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koukni, není ani moc drahý. Za tu cenu je super a o hodně lepší než Catrice.

      Vymazat
  8. Gel na holení jsem si taky hned oblíbila, přijde mi ta pokožka taková hladší. A Markétko micelárky a celkově pleťové produkty Astid mám ráda, líbí se mi, že s micelárkou jsem odlíčená raz dva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, nožky jsou hladší a hydratované :) Astrid je prostě fajn, ale to my víme, že jo, Veru :D :)

      Vymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks