neděle 21. května 2017

Astrid | Přípravky na holení

Krásný den :)

V půlce dubna jsem od firmy Astrid obdržela balíček pečující kosmetiky. Je skvělé, že i letos Astrid pokračuje v inovaci svých produktů a přichází na trh s novinkami. Tentokrát to je doslova testování od hlavy až k patě.
Produktů bylo dost, a proto jsem se rozhodla, že to rozdělím a udělám několik článků. Totiž některé produkty ještě čekají na vyzkoušení. Ale zrovna přípravky na holení, o kterých bude dnešní článek, testuji od prvního dne, kdy mi dorazily.


Jak jsem již psala, v dnešním článku se budu věnovat gelu a pěně na holení. Přípravky na holení jsem do jisté doby zcela opomíjela. Důvod? Svedla bych to na mou lenost. Každopádně když jsem v balíčku objevila přípravky na holení, byla jsem nadšená a začala jsem je testovat jako první. Oba produkty prošly inovací, která se podepsala, jak na vzhledu, tak i na vlastnostech. Produkty vychází cenově dobře. Mám pocit, že pěna stojí 70 Kč a obsahuje 50 ml navíc. Gel seženete za 90 Kč. Oba produkty jsem už viděla v Albertu, ale v drogerii zatím ne.



Krémová pěna na holení 250 ml

Pěna byla vyvinuta pro holení citlivých partií ženského těla. Složení obohacené o glycerin a vitamin E zanechává pokožku hebkou a vláčnou.



Balení není žádný luxus, spíš takový normál. Mně se líbí a získalo si mě fialovou barvou. Aplikátor je plně funkční, neucpává se a pěna jde bez problému dostat ven.
Pěna má příjemnou pudrovou vůni. Je opravdu krémová, konzistencí bych ji přirovnala k vyšlehaným bílkům. Nikdy bych nevěřila, že budu kosmetický produkt přirovnávat k vyšlehaným bílkům. Při holení pěna nikam nestéká.
Do této chvíle by bylo vše fajn. Holení je s pěnou bezproblémové a rychlé. Ve sprše jsem z ní byla nadšená. To horší nastalo potom. Po osušení a převlečení do pyžama mě strašně začaly svědit nohy. Nejdřív jsem nevěděla z čeho to je, ale pak mi došlo, že za to může pěna. Vyřešila jsem to tím, že jsem si nohy hned namazala tělovým mlékem a svědění ustalo. Pěnu jsem vyzkoušela ještě jednou, bohužel mě nohy opět svědily, tak jsem ji přestala používat. S popiskem produktu, proto nesouhlasím. Docela mě to mrzí, protože jinak by byla fajn. Ještě že byl v balíčku druhý přípravek na holení.



Jemný gel na holení 200 ml

Gel byl vyvinut pro holení citlivé pokožky. Pečující složení obohacené o mořské minerály a vitamin E poskytuje jemnou péči a spolehlivou ochranu během holení.



Balení je úplně stejné jako u pěny na holení. Akorát je změna v barvě. Lahev, ve které se gel ukrývá, má zelenou barvu, což mi přijde víc jarní, ale to jsou maličkosti. Aplikátor opět funguje tak, jak má.
Gel má super gelovou konzistenci, která je také zelená. Po rozmazání se z něj stane hustší pěna. Gel má svěží vůni, není to nic přehnaného. Dokonce mi vyhovuje víc než vůně u pěny na holení.
Holení s gelem je bezproblémové a rychlé. Na rozdíl od pěny mě po gelu nesvědí nohy, za což jsem ráda. Nohy nemám po aplikaci gelu podrážděné ani vysušené. Právě naopak, přijde mi, že jsou hydratované a není potřeba používat tělové mléko. Navíc jsem si všimla, že mi po pravidelném používání zmizely z nohou červené pupínky, které mě nějakou dobu trápily.



Konzistence obou produktů.



Dnešní recenze je průměrná. Jeden produkt je vážně fajn, ale ten druhý nic moc. Gel jsem si opravdu oblíbila a považuji ho za jeden z nejlepších, jaký jsem kdy měla. Je to super produkt, který se na nadcházející letní měsíce bude hodit. Bohužel z pěny tak nadšená nejsem kvůli svědění, a proto vám ji nemohu doporučit.


Jaký je váš oblíbený gel na holení? 

13 komentářů:

  1. Také je testuji a za mě ten gel je na nic, jako jo oholí to v pohodě, ale jakmile se osuším, tak prostě suché místečka jsou na světě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mě mrzí... A jak jsi spokojená s pěnou?

      Vymazat
  2. Je super, že na sobě Astrid pořád pracuje a přichází s novými produkty. Já od nich mám v zásobách miselárku, tak jsem zvědavá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky si to myslím. Doufám, že s micelárkou budeš spokojená, Peti :)

      Vymazat
  3. Super, vůbec jsme netušila, že i tyto produkty Astrid vyrábí

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám raději gely na holení, krásně voní a obecně se mi s nimi lépe pracuje :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  5. Astrid mám veľmi rada, no tieto výrobky som od nich ešte neskúšala. Určite rada vyskúšam! :)

    Pozývam ťa na Giveaway o výrobky značky Dermacol! : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  6. od Astrid som ešte nič nskúšala, ja momentálne používam él z Avonu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to já z Avonu nic nepoužívám... Ale Astrid určitě stojí za vyzkoušení.

      Vymazat
  7. Ďakujem za tvoju recenziu na holiacu penu, pretože už viem, že ju nemám kupovať. By ma ani nenapadlo, že by pokožka po holení mohla svrbieť.

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks