sobota 18. března 2017

Den v Praze se značkou Astrid

Krásný den :)

Ve středu jsem si udělala jednodenní výlet do Prahy. Astrid mě pozval na představení nové řady Beauty Elixir. Zároveň to byla moje první blogerská akce, které jsem se zúčastnila. Zúčastnit se nějaké blogerské akce byl vždy můj sen. Právě ve středu se ten sen stal skutečností. Za to Astridu a Monči moc děkuji.
V dnešním článku vám povím, jak jsem si akci užila, představím vám horké kosmetické novinky, které pro nás Astrid chystá, a také se můžete těšit na plno fotek.


Čas ve vlaku a v Praze jsem strávila po boku dvou úžasných blogerek - s Verčou z blogu Veru-life a s Kačkou z blogu Instantní Krása. Po akci jsme se šly kouknout do NYXU na Smíchově, do Sephory a nakonec ještě do Tety.



Akce byla jedním slovem dokonalá! Všude byli milí lidé s úsměvem na rtu, čekalo na nás výborné občerstvení a pití. Viděla jsem novinky, které pro nás Astrid chystá. Akce se konala v příjemném a stylovém prostředí v The Senses na Smíchově. Prostory byly krásně vyzdobené, hned u vchodu na nás čekalo plno bílých balónků a cítila jsem se tam strašně fajn.






Na začátku nás čekal přípitek. Chvilku jsme se s holkami rozkoukávaly a pak jsme si šly poslechnout pár informací o nové řadě Beauty Elixir. Akci moderovala Miss České republiky 2003 Lucie Váchová-Křížková. Nejvíce jsem byla nadšená z toho, že jsem se mohla setkat s Terezou Maxovou, ambasadorkou Astridu, a poslechnout si, jak se stará o svou vnější a také vnitřní krásu. Terezka říkala, že péči o pleť nezanedbává. Důležité je pro ni pleť dobře odlíčit a hydratovat. Radost jí dokážou udělat maličkosti nebo obyčejné věci jako spánek, dobrá knížka či sklenička červeného vína. Důležité je najít si čas na věci, které nám dělají radost. Ve skutečnosti je Tereza strašně krásná a milá.

Na konec si vzala slovo Denisa Dědičová, lektorka osobního rozvoje, a řekla nám něco málo o rozvoji sebevědomí, sebelásce a osobní hrdosti. To se mi líbilo nejvíc a je pravda, že jsem každé její slovo hltala. Takové rady do života ráda poslouchám. Z jejího mluvení jsem si odnesla hodně. Ještě ve vlaku jsem o tom přemýšlela. Shrnula jsem si vše, co říkala, řekla jsem si s čím souhlasím a nesouhlasím, co pro mě bylo nové a co už jsem věděla. Důležité je vždy začít u sebe. Najít své hodnoty a vzpomenout si, jaké zásadní okamžiky ve svém životě jste zvládly překonat. Právě tyto chvíle nám pomáhají být silnější. Buďme hrdé na to, co jsme v životě dokázaly a kým jsme.

Po přednášce jsme šly ochutnat dobroty, které na nás čekaly. Všechno bylo moc dobré.
Na akci byla také blogerka Nikča z blogu NikolaMills. Byla jsem ráda, že jsem Nikču mohla poznat osobně, její blog ráda čtu a pravidelně se na něj vracím.














Řada Beauty Elixir obsahuje denní a noční krém a čistící pleťový olej. Krémy mají za úkol pleť hydratovat, udržovat ji jemnou a bojovat proti vráskám. Olej by měl odstranit nečistoty a make-up z obličeje. Neměl by pleť vysušovat. Astrid si dal záležet na vzhledové stránce, všechny tři produkty vypadají krásně.
Ještě taková menší poznámka z akce. Beauty Elixir obsahuje arganový, makadomový, mandlový, pistáciový, olivový a meruňkový olej. Na akci byly produkty vystavené společně s oleji a miskami, kde byly například olivy nebo mandle, na kterých jsme si mohly pochutnat. Nejvíc jsem si užívala olivy, protože ty mám strašně ráda. Taky jsem poprvé vyzkoušela makadamový oříšek. V kosmetice mi přijde o hodně lepší než v puse. Vůbec mi nechutnal.













Když jsem odcházela, dostala jsem od Astrid velkou tašku, ve které bylo plno kosmetiky a krásný diář Doller. Mimo jiné při odchodu jsem zakopla, jako správná královna trapasů jsem se raději ani neohlížela a rychle jsem mazala ven. Nejhůř to odnesla moje poškrábaná bota. Z dárečků mám neskutečnou radost. Z kosmetiky jsem dostala krémy a čistící olej z řady Beauty Elixir, dva krémy proti vráskám a na zpevnění pleti, dvě micelární vody, zlatou propisku a flashku. Krémy daruji mamce, která z nich bude určitě nadšená. Z diáře mám obrovskou radost. Je krásný a líbí se mi, že v něm není žádné datum. Díky tomu ho můžu začít používat kdykoli. V diáři je plno motivačních citátů a za každým měsícem je volná stránka, kde můžu shrnout, jaký byl daný měsíc. Děkuji moc Astridu za krásné dárečky ♥






Ještě tady mám dvě věci, které jsem dostala od Verči. V jejím balíčku jsem našla krém na ruce a vyživující olej na vlasy Dove. Oleje na vlasy jsem moc nepoužívala, protože jsem se bála mastných vlasů, ale tento olejíček vlasy nezatěžuje ani je nemastí. Navíc voní tak krásně. Verči děkuji moc za super dárečky ♥



Na konec tady mám ještě jednu věc, kterou jsem si chtěla koupit dlouho. S holkami jsme se šly kouknout do obchůdku NYX. Využila jsem příležitosti a koupila jsem si korektor v kalíšku. Původně jsem si chtěla koupit rtěnku Lingerie, ale odstín, který jsem chtěla, byl vyprodaný. Tak snad příště si na ní počíhnu :)



Musím se přiznat, že když mi přišel email s pozváním na tuto akci, váhala jsem, jestli se zúčastnit. Od začátku roku zažívám jedno z těch horších období. Jsem často smutná a někdy jsem ze všeho znechucená. Nejraději bych jenom ležela v posteli a přerušila kontakt s celým světem. Říkala jsem si, že pokud chci něco nového zažít, je třeba vykročit z komfortní zóny. Nebylo to pro mě moc lehké, ale zvládla jsem to. A víte co? Jsem za to na sebe pyšná. Překonala jsem se, vykročila jsem ze své komfortní zóny a díky tomu jsem zažila nezapomenutelný den - poznala jsem spoustu nových lidí, po dlouhé době jsem byla v Praze, ochutnala jsem skvělé jídlo a odnesla jsem si nové informace. Dokonce přesně o tomto mluvila také Denisa. Říkala, že to nové pro nás se děje za naší komfortní zónou, proto je důležité z ní vykročit. Takže se nebojte a opusťte svou komfortní zónu! Objevujte neznámé. Ne vždy to může být příjemné, ale věřím tomu, že na konci nebudete litovat. Protože právě TEN krok vás posunul tam, kde právě jste, a udělal z vás lepšího člověka. Jsem ráda, že o tomto mluvila. V tu chvíli jsem si uvědomila, že jsem to opravdu udělala a nelituji toho.

Akce s Astrid je pro mě ohromná zkušenost. Jsem ráda, že jsem mohla být u představení nových produktů a že jsem na živo viděla Terezu Maxovou. Monči bych tímto chtěla mockrát poděkovat za pozvání a za dárečky. Z akce jsem odcházela plná pozitivní energie a s dobrou náladou, která mi vydržela do teď.
Zdravím Kačku, Verču a Nikču. Jsem ráda, že jsem vás mohla poznat, holky :) 



Do komentářů mi můžete napsat, kdy jste naposled Vy opustily svou komfortní zónu :) Anebo jaký je váš oblíbený produkt od Astrid. 

22 komentářů:

  1. Na článek jsem se těšila Markétko :) Já jsem taky ráda, že jsme si den užily a že jsme se potkaly :*. Jsem ráda, že Tě dáreček potěšil. Já krémy taky dám mamce a přítelové mamce, ale micelárky a hedvábný olej si nechám :D. No nevím, jestli jsme mohly i ty dekorace jíst, ale meruňky byly výborný :D a makadamiový oříšek mě taky moc nezaujal :D . Měj se krásně kočko a ať Ti ta skvělá nálada vydrží

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Veru :) Já myslím, že jsme je mohly jíst, když je mohla jíst i Tereza :D

      Vymazat
  2. Bylo to super! Úplně nám ty zážitky závidím! :D
    Nejlepší jídlo byly stejně ty dekorace :D
    Doufám, že se brzo zase někde setkáme!
    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byl to nezapomenutelný den! Joo, nejlepší dekorace jsou ty jedné :D

      Vymazat
  3. Nádherné fotky! Musela to byť skvelá akcia, určite ste si to poriadne užili :)

    www.frenchstyle.eu

    OdpovědětVymazat
  4. Musela to být skvělá akce, někam se takhle dostat je jeden z mých snů :) Já ani netušila, že makadamiový oříšek se dá jíst, měla jsem ho spojený vždy s kosmetikou :D Nejvíc mě pobavil tady komentář od Veru, protože představa, jak se vrhnete na dekorace a sníte je, je prostě vtipná :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snad se ti tvůj sen splní :) Náhodou jedlá dekorace byla fakt super. Počkaly jsme si, až tam budeme samy a pak jsme se do toho pustily. Při focení produktů jsme se musely posilnit :D

      Vymazat
  5. to je super, že ste sa mali možnosť zúčastniť takejto akcie :) ja mám tieto blogerksé eventy veľmi rada :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  6. Musím říct, že ta nová elixir řada mě celkem zaujala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Řekla bych, že to bude jedna z věcí, díky které letos Astrid zazáří :)

      Vymazat
  7. Skvělé fotky, musela to být fakt super akce!
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  8. Ja mám tak isto sen, že raz sa mi podarí dostať na nejakú takú akciu :) Som rada, že sa Ti to splnilo a mala si sa fajn, určite to bola skvelá akcia :)
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
  9. Byla to skvělá akce, kterou si ráda opět zopakuji. Bylo mi potěšením tě potkat :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Skvělé novinky :-) A úžasná akce :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Markét, a já jsem na tebe pyšná taky! V tomhle článku jsem našla mnohem víc než jenom shrnutí novinek od Astrid. A to je samozřejmě dobře, teda aspoň já jsem to tak vnímala, protože jsi to všechno tak krásně řekla.. a máš pravdu.
    Hrozně se mi líbily ty oleje, jak tam byly i s oříškama, ze kterých byly vyrobený, to bylo skvělý. Byla jsi ráda, že jsi vzala na výlet nový foťák? Byla, viď, fotky vypadají úžasně. Jo a moc ti to všude sluší! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks