neděle 27. listopadu 2016

OPI | Chick Flick Cherry

Krásnou 1. adventní neděli :)

Po dlouhé době jsem si pro vás opět připravila kosmetickou recenzi. Tentokrát to bude něco málo o laku na nehty, kterému jsem tento podzim propadla.




Jak jistě víte, laky značky OPI jsou pro mě beauty goal. Tento rok jsem se konečně odhodlala k tomu, abych si svůj první OPI lak koupila. Investice jsem vůbec nelitovala. Přesvědčila jsem se, že je to jeden z nejlepších laků, který mám ve své sbírce. Na konci léta mi to nedalo. Projížděla jsem eshop Notino.cz a tam jsem našla červený odstín Chick Flick Cherry, který byl zrovna ve výprodeji za 189 Kč. Instinktivně jsem ho hodila do košíků a od té doby mi dělá velkou radost. V poslední době na nehtech nemám jinou barvu než tuhle tmavě červenou.



Balení nemám co vytknout. Jako každý lak OPI, i tento má 15 ml, což je dost. Pro srovnání lak z Yves Rocher má jen 5 ml. Balení těchto laků se mi vždy líbí. Asi je to proto, že laky jsou velké a na kosmetickém stolečku vypadají skvěle. Uzávěr laku je černý a dostatečně velký, takže se s tím skvěle manipuluje. Při mé nešikovnosti se zatím nestalo to, aby mi vypadl z ruky. Mimochodem u některých laků se mi tohle už stalo.

Balení není tak moc důležité jako samotná barva laku a jeho krycí schopnosti. Jak jsem psala, zvolila jsem lak z kolekce Hollywood v tmavě červeném odstínu Chick Flick Cherry. Univerzální odstín, který se neztratí, je vhodný k jakékoli příležitosti. Z barvy jsem do teď nadšená. Je krásně tmavě červená, což je moje podzimní must-have barva. Možná proto ji skoro celý podzim nosím a nevyhledávám žádný jiný lak. Krycí schopnost je zlatá střední cesta. V jedné vrstvě neurazí, ale ani nenadchne. S jednou vrstvou nehet prosvítá, a proto vždy dávám dvě a to už je jiná.
Nesmím zapomenout zmínit to, že i když aplikuji dvě vrstvy, lak rychle uschne. Nemusím čekat celý den na to, až konečně uschne.



A co výdrž? OPI opět nezklamal. Lak vydrží v pohodě týden, bez toho aniž by se sám od sebe začal loupat. Samozřejmě se to také odvíjí od toho, co za týden dělám. Někdy se mi stane, že po týdnu mám lak na okrajích sloupaný a je nutné ho dát dolů. Každopádně už několikrát se mi stalo, že nehty byly po celém týdnu ve skvělém stavu. Lak držel jako přibitý, a proto jsem ho mohla mít na nehtech 14 dní. Hodně se to odvíjí od toho, jestli použijete podlak. Já mám svého oblíbence u Astoru, díky kterému se OPI ani nehne.



Tento lak a celkově značka OPI mě nezklamala. Opět jsem se přesvědčila, že je lepší zainvestovat. Celkově cena laků OPI se odvíjí od jejich kvality - velké balení, rychle schne, skvělá manipulace se štětečkem, neloupe se. Sbírku OPI se budu snažit rozšířit a snad vám jednou budu moct ukázat mou sbírku kvalitních laků.
Pokud jste lakoví nadšenci a potrpíte si na kvalitním laku, značku OPI vám můžu doporučit všemi deseti. Je mi jasné, že ne každá je ochotná dát za lak 290 Kč. Za sebe jen můžu říct, že pokud se pro OPI rozhodnete, nebudete litovat vyhozených peněz.


Jaký je váš oblíbený podzimní lak? Jaký máte názor na značku OPI? :)

5 komentářů:

  1. krásna farbička :) doteraz som mala obdobie takejto tmavo červenej až bordovej, ale včera som prelakovala na béžovú :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  2. Super farba! :) Stále sa na tieto laky pozerám, ale ešte neprišiel ten čas, aby som do nich investovala :D ale ak ho niekde uvidím vo výpredaji, asi neodolám :D
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
  3. Já bych za něj teda tolik nedala. Mám zkušenost, že i levnější laky mi v pohodě vydrží týden.
    Ale jinak je to moc pěkná barva.:)

    OdpovědětVymazat
  4. Já bych za lak takovou částku asi nedala. To by mě musel nějaký odstín hodně nadchnout :) Ale uznávám, že tento vypadá krásně, hlavně teď na podzim :)

    Petra Bartáková

    OdpovědětVymazat
  5. Donut hollow Many Medicare beneficiaries who've regular prescriptions are laid low with the "donut hole." This basically manner that there may be an opening in the charge policy which wishes to be stuffed by using the patient so as for them to get their medicinal drug. This gain sees humans receiving a $250 rebate straight away for affected policy holders. For more ==== >>>>>> http://musclegainfast.com/legendary-beard/

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks