neděle 16. října 2016

Weleda | Citrusové hydratační tělové mléko a krém na ruce

Pěkný den :)

Dnešní článek bude po delší odmlce plnohodnotná recenze na dva produkty značky Weleda. Tyto produkty mám doma už od srpna. Za tu dobu jsem je pořádně odzkoušela a konečně na ně můžu sepsat můj názor.



Můj první produkt, který jsem od této značky vyzkoušela, byl Citrusový sprchový krém. Jeho vůně mě uchvátila. Věděla jsem, že musím vyzkoušet další produkty z této řady. Můj sen se splnil. Já mohla vyzkoušet Citrusové tělové mléko a krém na ruce a nehty. Dále Citrusová řada obsahuje deodorant, sprchový krém a Citrusovou koupel. Všechny tyto produkty spojuje jedna věc a to, že voní dokonale po citrónu a osvěží vás a nabudí vás pozitivní energií.



Citrusové hydratační tělové mléko 200 ml / 299 Kč

Osvěžující tělové mléko chladí a intenzivně hydratuje pokožku. Díky hodnotným složkám v bio kvalitě - aloe vera, kokosovému a sezamovému oleji - bude pokožka po každém použití jemná a hebká. Vůně citrónů přináší svěžest a oživení tělu i duši. Mléko je určeno pro normální pokožku.



Na tohle tělové mléko jsem se strašně těšila a vůbec z něj nejsem zklamaná! Právě naopak, hodně jsem si ho oblíbila. Asi tušíte proč. Vezmu to jako první od balení. Musím opět vyzdvihnout jeho super aplikátor v podobě pumpičky. Právě pumpička mi u tělových mlék vyhovuje nejvíc.
Mléko má bílou barvu a tekutou konzistenci. Skvěle se roztírá a rychle se vsakuje do pokožky, takže nezanechává nepříjemný lepkavý pocit. Hydratace je na jedničku. Já jsem moc spokojená. Pokožku mám po aplikaci krásně jemnou a vyživenou.



Na konec jsem si nechala to nejlepší - vůně. Právě díky citrusové vůni jsem si tohle mléko tak moc zamilovala. Pokud máte rády citrusové vůně, věřím tomu, že byste si tohle mléko také zamilovaly. Když cítím tu vůni, vybavím si léto a s ním i citrónovou limonádu. Není vůbec chemická. Přirovnala bych ji k čerstvě nakrájenému citrónu s cukrem. Pro mě je to slast. Jsem ráda, že díky Weledě může moje tělo takhle vonět. Tato vůně vás povzbudí a zažene podzimní chmury.




Citrusový krém na ruce a nehty 50 ml / 229 Kč

Krém udržuje pokožku sametově hebkou a podporuje zdravý růst nehtů. Přírodní vosky (karnaubský vosk a lanolin) chrání křehké nehty. Mandlový olej pečuje o kůžičku okolo nehtů. Výtažky z květů macešky a měsíčku lékařského působí na popraskanou pokožku.



Krémy na ruce strašně ráda používám, už bych si bez nich můj život nedovedla představit.
Krém je klasicky v hliníkové tubě, jako všechny krémy na ruce Weleda, s plastovým víčkem na odšroubování.
Barva krému je bílá. Krém je docela hutný a mastný. Při prvním použití mi nejdřív vyteklo trochu oleje. Kvůli mastné konzistenci a delší vstřebatelnosti používám krém jen na noc. Při prvním použití jsem to s krémem trochu přehnala a měla jsem ruce hodně mastné. Stačí opravdu kapka krému na vyživení a hydrataci.



Jak jsem psala, krém aplikuji jen večer před spaním. Ráno se vždy probouzím se sametově hebkýma rukama. Krém je hodně hydratační a vyživující. Snad po žádném jiném krému jsem neměla ruce tak krásně hebké. Teda dalo by se to srovnat se Skin Foodem. Po delším používání jsem si také všimla toho, že krém pomáhá udržovat nehtovou kůžičku v pěkném stavu, jak slibuje.
Jediná věc, která mě trochu zklamala, je jeho parfemace. Po skvělé vůni tělového mléka jsem čekala, že krém bude vonět po šťavnatých citrusech. To se bohužel nekonalo. Dávám to za vinu výtažkům z léčivých bylin. Právě ona bylinková vůně převládá. Ze začátku jsem si na tu vůni nemohla zvyknout. Teď jsem si zvykla a krém moc ráda používám.



Summa summarum oba produkty jsou fajn a já jsem moc ráda, že jsem je mohla vyzkoušet. Citrusovou řadu od Weledy prostě miluji. Takže pokud máte rády pořádně šťavnatou citrusovou vůni, doporučila bych vám Citrusové tělové mléko, které voní naprosto božsky. Krém na ruce na tom s parfemací není tak dobře, ale jeho hydratační schopnosti jsou skvělé. Ruce udržuje v dobrém stavu. Jsou hebké a příjemné na dotek.
Oba produkty seženete na oficiálním eshopu Weleda.



Zkoušely jste tyto produkty? Jakou vůni v kosmetice vyhledáváte?

14 komentářů:

  1. Já nic ještě nezkoušela, ale strašně dobre vypadá ten krém na ruce :) Já používám jedině na noc, takže pro mě by se hodil :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Weledu určitě vyzkoušej ;) Ten krém je skvělý :)

      Vymazat
  2. Vyzerá to dobre, teraz na zimu sa krémov nie je nikdy dosť.
    www.veraparadis.com

    OdpovědětVymazat
  3. Kremu neni v zime nikdy dost a tento vypada uzasne. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš pravdu, tento je skvělý a má super hydratační schopnosti :)

      Vymazat
  4. Interesting product I`ve never try before)
    I`m following ur blog with a great pleasure via GFC
    Please join me
    Sunny Eri: beauty experience

    OdpovědětVymazat
  5. Weleda je super, já zkoušela mandlovou řadu a spokojenost :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mandlovou řadu jsem také vyzkoušela a spokojenost :)

      Vymazat
  6. Citrusová řada je božííí!! Určitě vyzkoušej i citrusovou koupel, tu já úplně zbožňuju ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty joo, to nevím, jestli bych využila, protože si dávám koupel tak 2x do roka :D ale věřím tomu, že musí vonět dokonale!

      Vymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks