sobota 8. října 2016

HAUL | CCC, Zoot, Papírové nebe, Lush...

Pěkný sobotní den :)

Rozhodla jsem se, že po dlouhé době opět udělám nakupovací článek. V poslední době se mi sešlo pár věcí, jak kosmetika, oblečení, tak i pár doplňků, o které bych se s vámi ráda podělila. Po dlouhé době vám nebudu ukazovat jen kosmetiku, ale třeba také to, jak jsem závislá na hrníčcích, haha.




Jako první bych začala oblečením, protože tady mám jen tři kousky, přičemž dva jsou ze stejného obchodu.
Konečně jsem si koupila nové rifle! To by chtělo potlesk, protože já a kupování kalhot = horor. Nesnáším to! Když už se mi nějaké rifle/kalhoty líbí, tak mi buď nesedí, nebo jsou drahé. Kvůli mé výšce je to ještě horší, protože v 90 % jsou mi všechny kalhoty dlouhé. Proto jsem se divila, když jsem si v Pull&Bear vyzkoušela rifle, které mi padly jak ulité. Ještě k tomu jsou strašně pohodlné. Asi láska na první pohled. Teď jen, aby něco vydržely.
Dále tu mám mikinu, což byla taková spontánnost. Strašně se mi líbí její barva a to jak je pohodlná.



Úplně na začátku září, když ještě probíhaly letní výprodeje, jsem si v C&A koupila kraťasy. V září jsem je dokonce vynosila, protože bylo teplo. Moc se mi líbí a jsou taktéž strašně pohodlné.



V CCC jsem si koupila polokozačky, alespoň tak tomu CCC říká. Vůbec jsem tento nákup neměla v plánu. Prostě jsem vešla do CCC, koukala jsem, jaké boty tam mají, pak jsem tam viděla tyhle a hned jsem se zamilovala. Podobné botky jsem chtěla minulý rok, ale dala jsem přednost Chelsea Boots. Takže letos konečně došlo na tyhle boty. Je to pro mě menší výzva, protože jsem si boty na podpatku koupila po strašně dlouhé době. Výhodu to má alespoň v tom, že budu o pár cenťáků vyšší. Díky tomu, že je ten podpatek tlustý, chodí se v nich dobře a nebolí mě nohy.



Opět jsem se neudržela a něco si objednala ze Zootu. Nejdřív jsem neodolala krémovému hrníčku se srdíčky. Pozor! Tentokrát to není hrnek pro celý svět. Má jen 355 ml, takže jsem konečně našla svého favorita, ze kterého piju kávu. Úplně mi přirostl k srdci.



V půlce září jsem si ze Zootu objednala KeepCup. Dlouho jsem se rozhodovala, jestli do něj investovat. Ne vždy jsem na tento hrnek slyšela pozitivní ohlasy. Nakonec jsem neodolala a objednala si ho. Vybrala jsem si tu největší velikost ( 454 ml) v mentolové verzi. Je pravda, že do té barvy jsem se zamilovala. Bohužel nemůžu vyvrátit to špatné, co jsem o něm slyšela. Když si do něj udělám čaj, ten hrnek pálí jako prase. To není moc praktické... No ale i tak jsem si ho zamilovala díky tomu, jak vypadá.




V Ikei jsem si koupila malé zrcadlo, které nemám vyfocené, protože ho mám na intru. Z Ikei nikdy neodejdu, bez toho aniž bych si nekoupila nějakou svíčku. Tentokrát jsem si odnesla verzi jablko a skořice. Je to poprvé, co jsem tam tuhle verzi viděla. Každopádně ta vůně je dokonalá. Za mě ta nejlepší podzimní vůně.



Ještě než přejdu ke kosmetice, mám tady objednávku z Papírového nebe. U Blueberry Pink jsem vyhrála poukázku v hodnotě 150 Kč, tak jsem ji hned využila. Objednala jsem si 4 samostatné washi pásky a jednu sadu, ve které bylo 5 jednobarevných washi pásek. Jsem z nich nadšená. Úplně nejvíc roztomilá mi přijde ta s těmi cupcakes.



Teď konečně ke kosmetice. Tentokrát tu mám jen produkty z pečující kosmetiky. Pořád bojuju s akné. Ryor mě pupínků nezbavil a kožní taky ne. Teda ta kožní, u které jsem byla, je případ sám o sobě. No ale o tom teď psát nechci. Na jednom blogu jsem viděla recenzi na produkty značky Bione z řady Antakne. Zaujalo mě to, a proto jsem si o této řadě vyhledala nějaké informace. Zaujal mě především Salicylový líh. Řekla jsem o tom mamce, které byla tak hodná, že mi tři produkty z této řady objednala. Konkrétně tonikum, sérum a salicylový líh. V hloubi duše si přeji, aby tohle byly konečně ty produkty, které mě zbaví akné. Až budu mít přípravky odzkoušené, na blogu se objeví recenze.



Roomie mi z Benátek přivezla bombu do koupele. Konečně i já vyzkouším bombu z Lushe. Jsem na ni zvědavá. Think Pink krásně voní. Doufám, že koupel bude bombová a pořádně růžová!



Úplně na konec jsem si nechala balíček tělové péče, který mi zaslala paní Monika z Astridu. Balíček tělové péče obsahuje tělové mléko, krém na ruce a masážní emulzi. Už teď můžu říct, že to určitě není propadák. Po vyzkoušení se na blogu objeví recenze.



V následujících měsících bych měla přestat utrácet. Spíš bych měla začít šetřit na vánoční dárky a už pomalu něco začít kupovat. Letos to nechci nechat na poslední chvíli. 

Čím jste si udělaly radost za poslední dobu? :)

38 komentářů:

  1. Lush bomby do koupele chci strašně dlouho vyzkoušet! :) Ta mikča je úžasná :) Novinky od Astridu právě taky testuju , těším se na recenzi :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Třeba se naskytne příležitost nebo ji dostaneš jako dárek :) Děkuji moc, Deni :) Jsem zvědavá, jak jsi s Astridem spokojená.

      Vymazat
  2. Moc hezké věci ♥
    lifewithnell.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Kupovanie riflí aj aj u mňa des :D Ale Pull and Bear je super :) A mne ešte vyhovuje Bershka, Calliope a Tally Weijl, občas Terranova. Aj keď v Tally sú mi občas tie rifle trošku dlhé.
    Ja mám tiež jednu vecičku do kúpeľa od Lush, ale je to také krásne, že mi to je ľúto použiť :D
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si je často kupuji v F&F. Pull&Bear je moje premiéra. Joo, to chápu :D Mám to s tou bombou stejně.

      Vymazat
  4. Já si také objednala Keepcup :), ale XS protože piju presso a doma mám tolik termohrnečků a právě velkých. Konečně jsem našla velikost, která sedí přesně na presso z kávovaru .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já chtěla ten velký na čaj a ještě bych chtěla nějaký menší na cappuccino. Bohužel nevím, jakou velikost vybrat, aby to přesně sedělo...

      Vymazat
  5. Moje dcera teď taky bojuje s akné. Objednala jsem ji právě Ryor, doufám, že bude mít lepší zkušenost než ty.
    http://siraelxy.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Nakupování kalhot je pro mě taky horor! Já už se od určité doby zařekla, že si nekoupím kalhoty dražší než 400 Kč. Většinou mi buď totiž brzo rupnou a nebo pak zjistím, že mi nesedí. :D
    Polokozačky jsou nádherný! Já sama před rokem sháněla nějaký pěkný a v CCC jsem sehnala a jsem s nimi moc spokojená. :) Podobné jako máš ty, má kamarádka a pořád jí je chválím.
    Svíčky z Ikei jsou nejlepší! Kombinaci jablko-skořice kupujeme v čajových svíčkách a voní nádherně.

    Já si za poslední dobu nic moc nekoupila. Vlastně jen dekorace na podzim.. Spíš se už poohlížím po něčem na Vánoce pro ostatní :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně většinou ty kalhoty vyblednou anebo se vytahají :D Děkuju, Kajo :)

      Vymazat
  7. Moc se mi líbí, jak ti blog roste, věnuješ se mu a je to vidět. :) Jen tak dál! :))

    OdpovědětVymazat
  8. Krásne veci si si kúpila, tie kraťase sú super ♥♥
    Girl with pink nails aj s GIVEAWAY!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, těším se, až je budu příští léto nosit :D :)

      Vymazat
  9. Produkty z Bione by som tiež chcela vyskúšať, tiež mám akné :/
    Pozývam ťa na moju giweavey:
    http://ankalooksword.blogspot.com/2016/10/giweavey.html

    OdpovědětVymazat
  10. Líbí se mi barva té mikinky! KeepCup mám taky, za pár dní se dokonce objeví v jednom článku :) Souhlasím s tebou o tom utrácení - odteď zákaz a šetření na Vánoce :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju. Kdyby ta mikina neměla takovou barvu, nekoupila bych si ji. Jé, tak na ten článek se těším!

      Vymazat
  11. Nejsem si jistá, ale myslím, že máme stejné ty rifle! Nikdy mi rifle moc neseděly, ať už jsem je zkoušela kdekoli. Už asi rok nakupuju kalhoty jen v P&B, protože skvěle sedí, jsou pohodlné a krásné, takže úplná spokojenost :) Mnohdy i za super ceny!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem zvědavá, jak dlouho ty kalhoty vydrží. Bojím se, že se po nějaké době vytahají a vyblednou... No uvidíme. Pokud by obstály, budu si kalhoty kupovat už jenom v P&B :)

      Vymazat
  12. ten keep cup mam aj ja len inej farby super je dodnes ho puzivam a mam ho rada hlavne v takom pocasi :)

    http://teenmumy.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Do takového počasí je čaj nebo káva super společník :)

      Vymazat
  13. juuuu, chudák moje peněženka, když to vidí.. :D

    OdpovědětVymazat
  14. Pěkné nákupky :-) bombu od Lush bych chtěla vyzkoušet, teď na podzim se ráda naložím do vany a zahřeju se :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak vyzkoušej. Myslím, že z ní budeš nadšená :)

      Vymazat
  15. To je super, že vyzkoušíš Lush bombu, já ji zkoušela taky poprvé, kámoška mi ji zase dala na narozeniny :). Jinak se mi Markétko moc líbí nákupy jak oblečení (ty boty bych brala taky), tak kosmetické a hrnečky ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem moc ráda, že ji vyzkouším :) Děkuji moc, Veru :) Do toho hrnečku jsem zamilovaná ♥

      Vymazat
  16. Jé, boží věci!!! Strašně mě zaujala svíčka s vůní jablek a skořice, v Ikee mám svíčky moc ráda. Ta určitě skončí u mě doma! Hrneček se srdíčky je fakt sladkej! Stejně tak KeepCup, přesně tohle provedení má moje mamka :D A taky se mi děsně líbí washi pásky, nejvíc s cupcaky a knihami :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě si ji kup, je boží :) Když jsem si ty pásky objednávala, vzpomněla jsem si na tebe, protože jsi washi lover :D :)

      Vymazat
  17. Super přírůstky, líbí se mi moc boty!

    OdpovědětVymazat
  18. Super nákupy! Tie hrnčeky sú moc pekné a boty taktiež :) Sviečky milujem, a hlavne vôňu jablka so škoricou, tá u mňa vedie :) Držím palce, aby ti produkty od Bione pomohli!

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks