úterý 18. října 2016

2. Narozeniny Blogu

Pěkný den :)

Dnes jsou to přesně dva roky od založení tohoto blogu a publikování prvního článku. Sama se divím, že jsem u blogování vydržela tak dlouho. Ne vždy to bylo růžové. Už několikrát jsem s touto činností chtěla seknout. Jsem ráda, že jsem to nevzdala.



Myšlenku o založení blogu jsem v hlavě nosila strašně dlouho, jenže ne a ne to uskutečnit. Pořád jsem si říkala, že by bylo super mít svůj blog a psát na něj články ze života, vypovídat se, když mám špatnou náladu nebo psát recenze na kosmetiku. Často čtu u různých blogerek, že prošly různými blogy a říkají, že psaly blog už v jedenácti letech. Já to tak nikdy neměla. Myšlenka blogu se mi vždy zamlouvala, ale nikdy jsem neměla tu odvahu blog založit. A taky jsem se bála toho, jak na to bude reagovat okolí. Nakonec jsem se jedno podzimní odpoledne ke stvoření blogu dokopala. Nebylo to tak lehké, protože jsem neměla tušení, jak by se měl blog jmenovat. Tak jsem mu dala takové neoriginální jméno, které mu zůstalo. Dále jsem vůbec neuměla pracovat s Bloggerem, takže můj vzhled byl katastrofa. Prvotní záměr byl, abych psala o mém životě. To se nějak zvrtlo, protože jsem objevila kouzlo kosmetiky. Momentálně se snažím ubrat na kosmetických recenzích a psát také o jiných věcech.

Jsem ráda, že jsem před 2 lety našla tu odvahu a tento blog založila. A pokud i vy váháte, jestli založit blog, udělejte to. Popřípadě ho vždy můžete smazat :D
V poslední době jsem několikrát četla, že blogová scéna je momentálně přeplněná. Blogy jsou na jedno brdo, všichni prahnou po spolupracích a navzájem si kradou nápady na články. Upřímně, články typu "Co mi vadí na ostatních blogerkách" nemůžu vystát. Někdo na to má takový názor a někdo zase jiný, třeba jako já. Když tohle čtu, vzpomenu si na můj blog, protože taky píšu články, které píšou ostatní blogerky, ale určitě to není tím, že bych druhým chtěla krást nápady. Veřejně se také přiznávám, že mám spolupráce a jsem za ně ráda. Tím jsem chtěla říct, abyste neposlouchaly ostatní a psaly, o čem chcete. Proč se omezovat? Myslím si, že tohle je každého věc a nikdo by vám do toho neměl kecat. No nic... Nechala jsem se trochu unést :D

Druhý blogový rok byl super. Ne vždy jsem se měla suprově a už několikrát jsem s tím chtěla seknout. Ale jsem ráda, že jsem to neudělala. Stalo se pár věcí, za které jsem neskutečně ráda. Díky blogu jsem změnila náhled na svět. Díky blogu jsem si zamilovala kosmetiku a letos na jaře jsem navštívila kosmetický veletrh Interbeauty. S tímto zážitkem se váže další důležitá věc a to, že jsem díky blogu poznala Terku (DocumentThisMoment). Terka má super blog, o tom žádná. Pořád říkám, že by si její blog zasloužil víc pozornosti. Také je to skvělá osoba. Máme spolu hodně společného. Za tu dobu jsme se viděly dvakrát a pokaždé to bylo super. Už jen díky tomuto jsem ráda, že tento blog existuje.
I když bloguji dva roky, pořád se nepovažuji za blogerku. Ale když mě někdo tak nazve, což se moc často nestává, nevyvracím to.

Za ty dva roky bude na blogu skoro 200 článků. Společně jsme napsaly přes 4 500 komentářů a vytvořily skupinku o počtu 223 pravidelných čtenářů. Pro mě to jsou neskutečná čísla a jsem za ně strašně ráda. Protože kdyby nebylo vás, asi by mě to blogování tolik nechytlo.
Děkuji vám za každý váš komentář. Ani nevíte, jakou mi udělá radost a jak mě dokáže motivovat k sepsání dalšího článku. Jsem ráda, že na moje články reagujete a sdílíte se mnou vaše dojmy jako já s vámi. Doufám, že vás tento blog bude nadále bavit a budete se na něj rády vracet.

Jako poděkování z mé strany jsem si pro vás připravila narozeninovou soutěž o paletku očních stínů MUR z limitované edice. Soutěž je už spuštěná. Věnovala jsem jí samostatný článek. Zúčastnit se můžete ZDE.

Mějte se krásně a užívejte si podzim ♥

25 komentářů:

  1. Gratuluji k druhým narozeninám a doufám, že tu s námi budeš ještě pěkně dlouho! :)
    Můj blog: Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  2. Gratuluji k blogovým narozeninám a jsem moc ráda, že tady tvůj blog pořád je, protože ho moc ráda čtu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá, Peti, moc děkuji. Taky tvůj blog moc ráda čtu :)

      Vymazat
  3. Gratuluji k druhým narozeninám :). Doufám že příští rok budu aspoň přibližně tam kde ty ;).

    OdpovědětVymazat
  4. MOC MOC gratuluji a preji mnoho stesti

    OdpovědětVymazat
  5. Velmi pěkně jsi to napsala. Já ti ještě jednou k těm počtům gratuluji a přeji spoustu nových čtenářů, spoluprácí, radosti a skvělých nápadů na články. ♥ :)
    A na jednu stranu s tím, že je blogová scéna přeplněná, souhlasím. Pravdou je, že jak s blogery, tak youtubery se roztrhl pytel. Ale nějak bych to neřešila. Vždyť kolik lidí u toho vydrží.
    A taky, jsme mladí, objevujeme a zkoušíme nové věci, zkoušíme, co by nás bavilo a potřebujeme zkušenosti. Blogování je zadarmo, tak proč to nezkusit. Nechápu, proč to některé holky tak moc řeší.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za milý komentář :) To je pravda. Nejlepší je tohle všechno přehlížet a soustředit se jen na sebe :)

      Vymazat
  6. gratulujem :) je super, že si ostala verná blogu :) tiež som mala niekedy pocit, že si ho zruším a spravím nový, ale už by to nebolo ono :P navyše ti takto na blogu zostanú všetky veci z predošlých rokov dokopy :) držím palce ďalej :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda, už jen kvůli těm vzpomínkách bych ho neměla smazat. Takže, až budu mít zase takovou náladu, vzpomenu si na tvůj komentář :)

      Vymazat
  7. Všetko najlepšie k blogovým narodeninám, želám ti veľa úspechov a teším na sa nové články!

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat
  8. Moc ti gratuluju ke dvouletému výročí, je to vážně skvělý! ♥ Tvůj blog je jedním z mých nejoblíbenějších, určitě pokračuj dál :) Přeju ti spoustu dalších úspěchů do budoucnosti :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá, Domčo, děkuji za komentář :) Tvůj blog patří mezi mé nejoblíbenější!

      Vymazat
  9. Odpovědi
    1. Děkuju, marky :) Doufám, že si užíváš dovolenou v LA

      Vymazat
  10. všetko najlepšie k 2 rokom blogu prajem :) a veľa úspechov ešte na najbližších x rokov blogovania :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  11. To je neuvěřitelný, co jsi za ty dva roky zvládla! Pamatuju si ještě ten starý vzhled blogu, netuším, jestli byl odlišný od prvního, každopádně se to vůbec nedá srovnávat s nynějším, ten je prostě dokonalý. Taky jsem neskutečně vděčná, že jsem tě díky blogu poznala, protože jsem se k založení svýho taky strašně dlouho přemlouvala, ale nakonec to bylo skvělý rozhodnutí. Právě už proto, že jsem díky němu poznala tebe :) Přeju ti spoooustu úspěchů a inspirace na nový a nový články ♡

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten starý vzhled blogu byl hrozný :D Jsem ráda, že sis blog založila, protože je jeden z mých nejoblíbenějších a strašně ráda se na něj vracím :) Děkuju moc, Teri ♥

      Vymazat
  12. Gratulujem k 2. výročiu! Len tak ďalej :D
    Girl with pink nails aj s GIVEAWAY!!!

    OdpovědětVymazat
  13. Gratulujem :-) Prajem veľa ďalších rokov :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks