čtvrtek 25. srpna 2016

Vyvolej.to | Památka na celý život

Pěkný den :)

Po dlouhé době jsem si pro vás připravila nekosmetický článek. Dlouho jsem si pohrávala s myšlenkou, že bych si mohla nechat vyvolat fotky. Moc se mi líbí instagramové a polaroid fotky. Když jsem narazila na stránku Vyvolej.to, bylo rozhodnuto. V pondělí mi přišla zásilka s fotkami. Dneska jsem tady se článkem, ve kterém vám popíšu mé nadšení z fotek. Zároveň taková fotka může být hezký dárek pro důležitou osobu ve vašem životě.



Vyvolej.to považuji za jeden z mých nejoblíbenějších eshopů. Vůbec mi nevadí, že jsem z něj objednávala jen jednou, i přes to jsem byla nadšená. Moc předbíhám... Vezmu to hezky od začátku.
Objednávku jsem dělala minulý týden ve středu. Pro mě bylo nejhorší vybrat, jaké fotky chci nechat vyvolat. Měla jsem jich fakt hodně a to vybírání mi zabralo asi dvě hodiny. Nejdřív jsem si na eshopu zvolila velikost fotek. Já si vybrala tu nejmenší 8x10 cm. Dále je možné zvolit rozměr 10x15 cm nebo 13x18 cm. Od rozměru fotky se také odvíjí její cena. Ta nejmenší stojí 9 Kč. U každého formátu je také napsán minimální počet fotek na vyvolání. U toho nejmenšího formátu jich musí být minimálně 15. Myslím si, že v 90 % toto číslo přesáhnete a budete jich mít víc.



Po vybrání formátu jsem přešla na další krok - výběr fotek, které jsem chtěla vyvolat. Právě tento krok mi zabral nejvíc času. Fotky můžete nahrát ze svého počítače nebo ze svého instagramu. Já ze svého instagramu fotky nebrala, protože jich tam moc nemám. Super je, že fotky můžete přizpůsobit podle svého. Můžete měnit barvu rámečku anebo do spodní části fotky umístit nějaký text nebo hashtag. Já si nechala barvu rámečku klasicky bílou.

Po zaplacení objednávky jsem jen čekala a čekala. Důležité je říct, že Vyvolej.to neposílá na dobírku. Je možné platit jen přes účet. Cena poštovného je 49 Kč. Je super, že zasílají i na Slovensko.



V pondělí zásilka přišla. Album s fotkami bylo zabaleno v obálce s bublinkatou fólií. Líbí se mi, že album k vyvolaným fotkám dávají zdarma. Člověka to potěší a fotky to ochrání před poškozením. Album je ze dvou pevných desek, které jistí gumička a hřbet z barevné látky. Barvu té látky si nevybíráte, vybere vám ji náhodně pracovník eshopu. Já to s tou barvou nevyhrála. Nelíbí se mi, ale je to maličkost. Radost z fotek mi teda nezkazila.





Ze samotných fotek jsem nadšená a moc se mi líbí. Fotky jsou lesklé a vytištěné na fotografickém papíře Fuji. Fotek jsem si nechala udělat něco přes dvacet. Některé jsem si nechala udělat dvakrát, protože taková fotka mi přijde jako skvělý dárek pro blízkého. Fotkou můžu té osobě připomenout naši společnou chvilku z minulosti, při které jsme se cítili dobře a nekonečně. Myslím si, že je to skvělý tip na dárek.
Pokud se vám zrovna nezamlouvá fotka, můžete si nechat udělat magnetku nebo plakát s 35 nebo 70 fotkami. Na výběr je toho dost.





Vyvolej.to je originální eshop a já jsem ráda, že něco takového tady máme. Mimochodem, pokud si fotky necháte vyvolat, můžete je sdílet na svém instagramu a označit je hashtagem #vyvolejto.
Pokud byste chtěly slevový kód v hodnotě 50 Kč na vaši objednávku, stačí jen, když na eshop napíšete vaši emailovou adresu a oni vám ho obratem pošlou.


Necháváte si vyvolávat fotky nebo si je raději necháváte v počítači?
Máte zkušenost s tímto eshopem?

32 komentářů:

  1. Nápad je to hezký, jdu mrknout na stránku :))

    elle-cullen.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkné :). A díky, že jsi tohle s námi sdílela. Mě se to album líbí, je takové nápadité :). A fotky jsou fakt úžasné, mám alespoň inspiraci na dárky.

    http://gingerjannie.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc :) Jsem ráda, že se ti to líbí. Snad se ti ta inspirace bude někdy hodit ;)

      Vymazat
  3. Pěkný článek :) zatím jsem fotky vyvolávat nenechávala, ale vypadá to super, tak to třeba taky někdy vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) třeba to někdy využiješ. Podle mě je někdy lepší mít některé fotky přímo v ruce a ne jen v počítači.

      Vymazat
  4. Skvělé, zrovna dneska jsem se zabývala tím, že nemám žádné tištětné fotografie.. takže moc děkuji za tip, zkusím tohle :-)

    The Word of makeup

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to by bylo přímo pro tebe :) Protože na tvoje fotky je radost koukat, jsou moc krásné!

      Vymazat
  5. Děkuju za tip Markétko :) Fotky nějaké vyvolané mám, ale říkala jsem si, že bych si jich vyvolala víc a nějak si to uspořádala do nějakého deníku a k tomu třeba napsala poznámky, abych měla takovou památku, protože je pravda, že fotky se můžou z notebooku ztratit hned, když se nějak poškodí a já mám s notebookem poslední dobou právě problémy, takže určitě na stránku mrknu a myslím, že si hned dnes vytvořím složku, kam dám fotografie, které budu chtít vytisknout a udělám si radost :) No to je parádní nápad :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že tě to zaujalo, Veru :) To je pravda, fotky se z počítače mohou ztratit rychle. Tak doufám, že si uděláš radost!

      Vymazat
  6. S maminou už dlho uvažujeme o vyvolaní fotiek, pretože listovanie na PC proste nie je ono, a okrem toho sok si založila vlastný albub. Musím sa pozrieť na slovenskú odnož tejto stránky, pretože to vyvolanie stále odkladám.... Pekné fotky veľmi :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda. Je super, že posílají i na Slovensko :)

      Vymazat
  7. To je strašně krásné. Já si určitě potřebuju nechat vyvolat fotky, protože nic doma do ruky nemám, jen v PC. Je to hezký nápad... Některé si nechám vyvolat klasicky, ale určitě mrknu i na tuto možnost :) Možná si z nich pak udělám nástěnku :)
    Můj blog: Veronique beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Mně se to taky moc líbí, teď zjišťuji, že bych potřebovala vyvolat další fotky :D Ta nástěnka by určitě vypadala moc hezky!

      Vymazat
  8. Už jsem o tomhle eshopu slyšela a ještě jsem se nějak nedostala k objednání. Nemohla jsem si nějak vybrat. Ale vypadá to ještě líp, než jsem myslela! Určitě si brzy nějaké fotky objednám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem nadšená z toho, jak jsou fotky hezké :) Věřím tomu, že budeš mít z objednávky stejnou radost jako já.

      Vymazat
  9. Jej to vyzera super, uz viac krat som si chcela dat vyvolat fotky, nevies ci je to prepojene aj so Slovenskom?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Psala jsem v článku, že posílají i na Slovensko. Dokonce i poštovné je stejné jako v ČR (49 Kč).

      Vymazat
  10. to mi pripomína Printic, ktorý ešte dávnejšie tiež slúžil na vyvolanie takýchto fotiek :) pekný nápad :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  11. Jé, super článek! Já jsem jednou z vyvolej.to objednávala a byla jsem nadmíru spokojená, takže určitě musím něco objednat zas, protože mám spoustu dalších fotek, který bych chtěla vyvolat. Je to mnohem zajímavější tím polaroidovým rámečkem než klasický fotky. :) Mě teda vůbec nenapadlo dát to někomu jako dárek, ale potom, co jsem jednu takovou roztomilou fotečku dostala, mi to přišlo jako nejlepší dírek na světě ♡

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tvoje fotky byly moc hezké, i když jsem jich viděla jen zlomek :D A už teď se mi nahromadilo pár fotek, které bych chtěla mít při ruce. Jsem ráda, že se ti to líbilo :)

      Vymazat
  12. Jeee, vyzerá to úchvatne :) ja som si kedysi dávala vyvolávať fotky s kamarátmi, ale tak nič netrvá večne, kamarátstva sa rozpadli a občas mi je ľúto pozerať sa na tie fotky...
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš pravdu. Taky mám pár takových fotek, ale radši na ně nekoukám a mám je uložené na dně nějaké krabice :D

      Vymazat
  13. Vyvolej.to znám už hodně dlouho (kdysi jsem na tuto stránku narazila přes jednu blogerku), ale zatím se musím přiznat, že jsem si nic neobjednala. Ale v nejbližší době se na to chystám, protože teď jsi mě na to zase nalákala! :) Samozřejmě není nad obyčejnou fotku, ale i ty v polaroid stylu se mi strašně líbí. Fotky si průběžně nechávám vyvolat, protože mi to přijde mnohem hezčí "na papíře" než si je jen tak prohlížet v počítači. Nemá to pak už takové to pravé kouzlo. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím s tebou. Je o hodně lepší mít fotky v ruce než jenom v počítači. To ani nemáš jisté, že tam vydrží.

      Vymazat
  14. O tomhle eshopu jsem ještě neslyšela, ale fotky jsou opravdu nádherné! :) A ještě k tomu ten album to je pecka :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks