středa 17. srpna 2016

Ryor | Pleťový krém, Sérum na rozšířené póry

Krasný den, čtenářky!

Připravila jsem si pro vás druhou část recenze na produkty Ryor z řady Aknestop. V dnešní recenzi se můžete těšit na pleťový krém a zklidňující sérum.
V první části jsem vám řekla něco málo o značce Ryor. Nemá cenu se opakovat, a proto přejdu rovnou k produktům.


Na krém s fytosfingosinem a irisem jsem se moc těšila. Předtím jsem totiž žádný krém neměla. Byla jsem na krémy celkem lajdák. Pořád jsem se bála pod make-up používat krém, i když nevím proč. Do názvu článku jsem naschvál nepsala celý název krému, protože je to pro mě strašně problematické :D
Podle oficiálního popisu by měl krém při pravidelné aplikaci zmírňovat projevy akné, regulovat tvorbu kožního mazu a zmírnit začervenání pokožky. Obsahuje dvě hlavní aktivní látky - přírodní látku fytosfingosin a extrakt z irisu. Krém je vhodný pro mastnou a aknózní pleť. Dá se používat jako denní i noční krém po celý rok. Cena za 50 ml je 116 Kč.



Jako první musím pochválit balení a dávkovač krému v podobě pumpičky. Dávkovač v podobě pumpičky je super. Už jen díky hygieně. Je to lepší, než když do krému saháte prsty a taky o hodně zábavnější. Alespoň pro mě.



Krém je bílé barvy, konzistence je lehká. Vůně je příjemná, hodně jsem si ji oblíbila. Ačkoli je konzistence lehká, krém se tak rychle nevsakuje do pleti, což mi celkem vadí. Používám ho každé ráno a někdy mě to zdržuje. Někdy se stane, že zaspím. To vede k tomu, že krém automaticky vynechávám, protože bych musela počkat, než se vstřebá do pleti, a pak až nanést korektor. Za to o víkendu mi to nevadí, protože mám ráno fůru času. Po tom co se krém vstřebá, pleť je krásně zmatněná a hydratovaná. Zároveň mi krém přijde super jako podklad pod make-up. Vážně nechápu, proč jsem se toho tolik obávala.



V neposlední řadě je tu akné. Nedá se říct, že by díky tomuto krému akné zmizelo z mé pleti. Pupínky mě trápí pořád, ale už to není zdaleka tak hrozné, jako to bylo na začátku prázdnin. Souhlasím s tím, že krém reguluje tvorbu kožního mazu. Celý červenec jsem ho používala také před spaním a ráno jsem se vždy vzbudila s matnou pletí. Pak jsem šla na kožní a musela jsem krém omezit jen na denní používání, protože večer používám přípravky z lékárny.
Summa summarum s krémem jsem spokojená. Jediná věc, která mi na něm vadí, je delší vstřebávání. Když nikam nepospíchám, nevadí mi to.



Článek zakončí Zklidňující sérum na rozšířené póry. Sérum jsem si původně pořizovat nechtěla. Překecala mě až mamka. Nevím, jestli to bylo dobré rozhodnutí, ale zkusit se má všechno. Ze všech produktů, které jsem si z řady Aknestop pořídila, bylo toto sérum "nejdražší".  Cena za 50 ml je 145 Kč.
Sérum by mělo stahovat rozšířené póry a pleť zanechávat viditelně jemnější. Ve složení najdeme extrakt z mořských řas, které redukují nadměrnou tvorbu kožního mazu. Sérum je určené pro mastnou a problematickou pleť. Je vhodné produkt aplikovat ráno i večer pod denní či noční krém.



Balení je stejné jako u krému, takže není co vytknout. Opět jsem ráda za dávkovač v podobě pumpičky. Po zmáčknutí pumpičky vyleze hodně tekutý krém. Vůně mě na rovinu zklamala. Čekala jsem nějakou bylinkovou, ale musím říct, že sérum zapáchá po gumě. Alespoň já bych to přirovnala ke gumě. Někdo jiný na to samozřejmě může mít jiný názor.


Roztírá se lehce. Opět trvá nějakou dobu, než se vstřebá do pleti. Obvykle to mám tak, že nanesu sérum a jdu něco udělat. Po nějaké chvilce se vrátím do koupelny a po té nanesu krém. Přes týden sérum vůbec nepoužívám, protože bych kvůli tomu musela vstávat o něco dřív. O víkendu používám jak sérum, tak krém dohromady. Pleť je po aplikaci séra trochu lepkavá, ale to se ztratí, když aplikuji krém.
Nedá se říct, že bych si z tohohle produktu sedla na zadek. Po měsíci používání jsem si nevšimla nějakých velkých změn, co se týče mých pórů. Možná, že malinkaté zlepšení tam je, ale já ho nezaregistrovala.
Tento produkt bych vám nedoporučovala. Viditelných výsledků jsem se bohužel nedočkala. Za mě to byly zbytečně vyhozené peníze. Sérum se budu snažit spotřebovat, ale znovu si ho určitě nepořídím. Měla jsem trošku větší očekávání, a proto jsem teď zklamaná.



S krémem jsem spokojená. Sérum není to, co jsem očekávala. Možná jsem si místo toho mohla pořídit jiný produkt z Aknestop.
Každopádně tímto s Ryorem nekončím. Mám v plánu ho dále objevovat a tohle není naposled, kdy o něm píšu. Momentálně mám zálusk na jejich micelární vodu.


Zkoušely jste nějaký ze zmíněných produktů? Jaký je váš oblíbený produkt od Ryoru?

28 komentářů:

  1. Produkty mě dost zaujaly a mají moc pěkné balení! Já jsem od Ryoru ještě nic nezkoušela, ale slyším an jejich produkty samou chválu.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, balení je fajn. Akorát mě matoucí, že je na něm ta levandule, protože ve složení není :D

      Vymazat
  2. Měla jsem sérum i krém, ale ještě v těch starých obalech a na krému nebylo, že je s irisem a zároveň byl ještě v kelímku. Vím, že tenkrát jsem ani s jednou věcí spokojená nebyla, ale to bylo i tím, že celkově jsem se o pleť ještě neuměla starat. Každopádně na Ryoru mě většinou mrzí složení a nic mě už neláká :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta složení mě někdy zaráží. Na hodně eshopech vidím Ryor zařazený v přírodní kosmetice a přitom... :D Já tomu moc nerozumím, ale někdy se těm názvům fakt divím.

      Vymazat
  3. Na tuhle řadu aknestop jsem nedávno koukala, nakonec jsem ale nic nekupovala.... a asi to je i dobře, pravděpodobně bych taky byla zklamaná jako ty (nebo alespoň z toho séra... ). Super recenze :)

    Nikola Mills

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To sérum je jediné, které mi nesedlo. Třeba slupovací maska nebo bylinné tonikum je super! Děkuji za komentář :)

      Vymazat
  4. Mně na Ryoru vadí že je tak navoněný. Moc mi ty jejich parfemace nesedí. Ale jinak jsou některé přípravky fajn, mám třeba hrozně ráda jejich bylinné tonikum :).

    OdpovědětVymazat
  5. Já krémy zas tak nepoužívám a poslední dobou si říkám, že už je nejvyšší čas začít... Myslím si, že tohle by byl docela pěkný začátek.. Děkuji za recenzi! :)

    Mare di Fragole

    OdpovědětVymazat
  6. Moc mě zaujal ten krém! Na recenzi na sérum jsem se těšila, protože mám rozšířené póry, no škoda, že to nic nedělá... A ani jsem nevěděla, že Ryor má micelárku! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten krém je fajn! Tak už to víš :) A já ji mám konečně doma, jsem zvědavá, jaká bude :D

      Vymazat
  7. Ja mám dosť problémy s akné a tieto dva produkty vyzerajú veľmi dobre:)

    Letná giveaway na blogu!

    OdpovědětVymazat
  8. Balení se mi moc líbí :) Líbí se mi, že krém slouží jako denní i jako noční, to by bylo přesně pro mě, zatím mám jen noční krém a stále se nemůžu dokopat k tomu, abych si koupila i denní :D

    GIVEAWAYAnother Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidíš a na to jsem úplně zapomněla. Člověk to bere jako samozřejmost, ale přitom je super, že je to vlastně 2in1 :D

      Vymazat
  9. Milujem to balenie, ja ich chcem mať tiež ♥♥ :D

    My Lovely Life

    OdpovědětVymazat
  10. Ja som od nich ešte nič neskúšala, ale čítala som viacero recenzií a to sérum by som chcela vyskúšať. Lenže musím si to kúpiť v Čechách, lebo u nás je to o dosť drahšie, z čoho som prekvapená.
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
  11. S těmito produkty zkušenost bohužel nemám, ale ráda jsem používala denní a noční krém od Ryoru a také dvoufázový odličovat :) Ryor celkově jako značku mám velmi ráda a ještě jsem nenašla produkt od nich, který by mi vadil.. momentálně používám od Ryoru nějaký krém na ruce a jsem s ním spokojená :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten odličovák jsem taky měla. Byl to vlastně jeden z mých prvních odličovačů, který mi koupila mamča, protože ona má Ryor ráda. Byla jsem s ním spokojená, teď mám jejich micelárku :)

      Vymazat
  12. Mám tento krém a jsem naprosto spokojená :). Sice jak píšeš, neodstranil pupínky úplně, ale podle mě nejlepší, co jsem zatím vyzkoušela. Proto zatím u něj i neustále zůstávám. Ať už v pumpičkové podobě nebo v normálním balení :).

    http://es-veronica.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že jsi také spokojená :) Já momentálně nehledám nic jiného a jsem za něj ráda :)

      Vymazat
    2. Teď ho nejraději ještě míchám s čistým tea tree olejíčkem :). Ráda experimentuji :D.

      Vymazat
  13. Pekna recenzia, jeden cas som rozmyslala, zze si tuto sadu kupim no nakoniec som sa tomu vyhla a som asi aj celkom rada

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks