úterý 30. srpna 2016

August Favourites 2016

Krásný den :)

Srpen je skoro za námi. Léto je takřka pryč, což mi nevadí, protože se neskutečně těším na podzim. Školu zmiňovat nechci. Jelikož srpen končí, je čas na oblíbené produkty za tento letní měsíc. Opět tady toho nebude moc z dekorativky. Spíš se připravte na nálož oblíbenců z pečující kosmetiky.


Jako první tady mám sprchový gel nebo spíš krém značky Palmolive. Tato značka přišla někdy v červnu na trh s novou řadou sprchových gelů Gourmet. Přiznám se, že já sama bych jim nevěnovala pozornost, ale rodiče právě sprchové gely značky Palmolive rádi používají. Měli jsme doma dvě verze - vanilka a čokoláda. Vanilka mě teda zklamala, protože to nebyla ta pravá vanilka. Za to čokoláda mě potěšila! Za mě je tohle jeden z nejlepších čokoládových kosmetických přípravků, který jsem vyzkoušela. Voní strašně krásně jako jogurt Monte. Právě Monte jsem měla strašně ráda, když jsem byla menší, ale rodiče mi ho nekupovali tak často. Někdy mám, co dělat, abych sprcháč neochutnala, protože ta vůně je vážně něco! Konzistence je super krémová. Pěkně se roztírá a dobře pění. Krémové konzistence v létě vůbec nevyhledávám, ale u tohoto produktu mně to kupodivu vůbec nevadilo. Sprchový gel pokožku nevysušuje a po sprše voním jako čokoláda!



Dále tu mám dva oblíbence od Ryoru. V poslední době jsem si tuhle značku fakt oblíbila. Hodně skeptická jsem byla k pleťové čistící vodě. Po otevření jsem z ní cítila jen alkohol a bála jsem se, že bude vysušovat. Pleťová voda mě mile překvapila, protože při pravidelném používání mou pleť vůbec nevysušuje. Zvykla jsem si také na alkoholový odér doplněný mentolem. Ze začátku mi ta vůně vůbec nesedla a celkem mi vadila. Při pravidelném používání jsem si zvykla a řekla bych, že jsem si ji docela oblíbila.



Další Ryor oblíbenec je hydratační micelární voda. Příjemně mě překvapila. Odličování s ní je super. Make-up hezky stáhne, pleť nevysušuje. Překvapení bylo, když jsem zjistila, že na obličeji nezanechává nepříjemný lepkavý pocit. Akorát mě štve, že ji mám v tom malém balení, protože s takovou bude za chvilku pryč.



Moje ruce na brigádě dostávaly celkem zabrat. Musela jsem si mýt ruce při každé příležitosti a ještě k tomu používat smradlavou dezinfekci. Mýdlo a dezinfekce ruce hodně vysušují, a proto jsem si pravidelně každý večer před spaním mazala ruce EOS krémem. Za ten měsíc se z něj stal produkt, bez kterého bych se neobešla a zároveň jsem si ho oblíbila. Oceňuji, že se rychle vsákne do kůže a nezanechává mastný film. Tento krém v oblíbencích asi vidíte naposledy. Ještě párkrát ho použiji a bude spotřebovaný. Těším se na to, protože chci zkusit růžovou verzi.



Z dekorativky tady mám můj vůbec nejoblíbenější pudr. Tentokrát ho mám ve verzi 001 transparent. Zjistila jsem, že mi tahle verze vyhovuje nejvíc. Pudr pleť hezky zmatní na čtyři hodiny, pak se musím jít znovu přepudrovat. Mám už asi osmé balení tohoto produktu a jsem s ním opravdu spokojená.



Poslední oblíbenec z dnešního článku je bronzer Bahama Mama značky theBalm. Konturování obličeje se mi vždy líbilo, ale bála jsem se toho. O prázdninách jsem dostala bronzer Bahama Mama a já věděla, že se s ním budu muset naučit pracovat. Totiž takový kosmetický skvost mi nesmí ležet v šuplíku. A tak se pořád učím a učím. Někdy se to povede, někdy mám na obličeji nevzhlednou hnědou čáru. Někdy mám chuť se na to vykašlat a už nikdy bronzer nepoužít, avšak Bahama Mama mě motivuje k tomu, abych to nevzdávala. Je skvělý. Odstínově se mi líbí. Je krásně matný a hnědý bez oranžového podtónu.



Pokud by vás nějaký produkt zaujal, můžete jej zakoupit na Parfums.cz. Dokonce tam mají i značku theBalm.

Jaký je váš oblíbený produkt za srpen? 

14 komentářů:

  1. Pekny clanek, kosmetiku Ryor chci vyzkouset uz dlouho, ale zatim jsem se k tomu nedostala, tak snad brzy :) Jinak me moc tesi, ze ti bronzer vyhovuje ❤
    Lovely imperfections | Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, snad se k ní brzy dostaneš :) Já jsem moc ráda, že jsem ho díky tobě mohla vyzkoušet.

      Vymazat
  2. Kosmetiku Ryor jsem zatím nezkoušela, ale už delší dobu se na ni chystám :) jinak super produkty!
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ryor doporučuji. Věřím tomu, že si najdeš svůj oblíbený produkt u této značky. Děkuju moc!

      Vymazat
  3. Palmolive coko je the best, mam treti baleni :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky přemýšlím, že bych si koupila další balení :)

      Vymazat
  4. Ten sprchový gel s vůní čokolády si chci určitě koupit :) Pudr od Rimmel mám také moc ráda!

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  5. Ten sprchový krém jsme doma taky měli, akorát byl hned pryč, protože všem strašně voněl :D Moc se mi líbí ta micelárka od Ryoru, vypadá fakt skvěle! Krém od EOSu mám taky modrý, a až mi dojde, strašně si chci koupit ten okurkový, protože mi nádherně svěže voní... Ale ze článku největší bomba je Bahama Mama. Bože, ten bronzer je tak krásný!! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No nedivím se, u nás to první balení bylo taky hned pryč :D Děkuju moc!

      Vymazat
  6. Joo, tak ten Palmolive Chocolate Passion jsem si teď koupila do zásoby dva! Je to božská vůně ,-) Moc se mi líbí ten bronzer :)
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
  7. Jsem asi poslední člověk na světě, co nemá bronzer :D Ale už mám nějaké v hledáčku a fakt si nějaký koupím. Jen se obávám, že jsem moc líná se to učit :D A čokoládový sprcháč si plánuju pořídit na zimu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z toho bych si nic nedělala :D Já určité věci také pořád nemám. Myslím si, že pokud bys dostala bronzer theBalm, motivace k učení by určitě byla. Na zimu bude skvělý!

      Vymazat
  8. Rovnaký púder používam aj ja a musím uznať, že je fakt skvelý. Najprv som mala odtieň sand storm, ten používam pri svetlejších make upoch a potom som si zaobstarala tento transparent. Obávala som sa, či nebude príliš "biely", ale je super :)
    World of Nicol | Back to school giveaway

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks