neděle 12. června 2016

Kosmetické radosti za poslední dobu

Krásný nedělní den :)

Za poslední měsíc se mi doma sešlo opět několik nových kosmetických produktů. Jelikož byl tento článek úspěšný, rozhodla jsem se, že ho udělám znovu a nebudu vymýšlet nic nového. Haul bych asi nezvládala psát každý měsíc, ale jednou za čas ho ráda sepíšu.



Je zajímavé, že když se rozhodnu napsat tento článek, vždy předtím přečtu knížku, která mě nějak zasáhne. Minule to byla Fangirl a dneska je to Než jsem tě poznala od Jojo Moyes. Nejradši bych si tohle povídání nechala do shrnutí měsíce, ale moje pocity už nebudou tak aktuální jako teď. Jo, ještě bych měla předem říct, že pokud jste knížku nečetly, tak ani tento odstavec nečtěte, protože budu trošku spoilerovat.
Teď můžu říct, že jsem fakt smutná. Snad nikdy jsem u knížky nebrečela tak moc jako u Me before you. Dlouho jsem ji měla na seznamu knih, které si chci přečíst, ale pořád jsem se jí nějak vyhýbala, protože mi svou anotací nepřišla tak zajímavá. Vůbec mě ten příběh nelákal. Až když jsem zjistila, že kniha bude zfilmovaná, koukla jsem na trailer, který mě dostal. To znamenalo, že jsem si musela přečíst knížku, abych se pak mohla na tento film podívat. Me before you jsem měla přečteno za tři dny. Včera jsem ji dočetla a můžu říct, že jsem nešťastná, prázdná a nevím, co s mým životem. Berte to s rezervou. Je strašně málo knih, které mě dovedou k slzám. Když se to stane, na jednu stranu jsem ráda, protože jsem přečetla fakt dobrou knížku, ale na druhou stranu jsem strašně smutná a ještě několik dní budu. Louisa ten konec zvládne celkem s přehledem, což se o mně říct nedá.
Než jsem tě poznala si musíte přečíst! Asi jsem se nechala trochu unést... Teď zpět ke kosmetice, která mi udělala radost!



Začala bych produktem, ze kterého jsem nejvíc nadšená. Konečně mám tekutý make-up Clinique! Toužila jsem po něm strašně dlouho, a proto jsem moc ráda, že jsem si ho pořídila a můžu si ho odškrtnout z mého wishlistu. Momentálně je to můj velký oblíbenec, používám ho teď každý den. Značka Clinique není zrovna nejlevnější. Trochu jsem se bála, abych nevyhodila tolik peněz za make-up, který mi pak nebude sedět, ale vyplatilo se to. S make-upem z drogérie se to nedá srovnávat. Vyšší cena na 110 % odpovídá kvalitě. Určitě se o něm ještě několikrát zmíním.



Ještě jednu věc tu mám z high-end kosmetiky. Zoella ve svých videích často vychvalovala olej na rty značky Clarins. Nenechalo mě to jen tak, jelikož produkty na rty jsou moje závislost. Olej mám doma zatím jen jeden a to od Balei, který mi přijde, že je bezedný. Každopádně, hledala jsem si na tento olejíček nějaké recenze. Ty byly taktéž kladné, a proto jsem se rozhodla, že si ho pořídím. Je to moje první věc na rty, za kterou jsem dala tolik peněz, a proto si ji budu šetřit. Dala jsem si takovou "menší" výzvu. Olej poprvé otevřu, až spotřebuju olejíček Balea. Takže to zase není taková malá výzva, protože mě to pořád nutí olejíček Clarins otevřít, ale musím to vydržet!

Když už jsem u těch produktů na rty, od NYX jsem si koupila matný lip cream v odstínu Prague. Jen tak mimochodem po tomto produktu jsem taky toužila. Rtěnka je na mě odstínově výraznější a upřímně kdyby se nejmenovala Prague, tak bych si ji ani nekoupila. Asi vám teď připadám střelená, když jsem si koupila rtěnku jen kvůli názvu, ale prostě Praha je moje srdeční záležitost. Jinak je to asi ta nejdokonalejší tekutá matná rtěnka jakou jsem kdy měla.



Pořídila jsem si profláknuté gumičky Invisibobble, které má dneska už prakticky každý, ani já nemůžu být výjimka. Dlouho mi trvalo, než jsem se dokopala ke koupi, ale jsem za to ráda a vůbec té stovky nelituju. Mimochodem vůbec se to nedá srovnat s padělkem, který koupíte třeba za 10 Kč v nějakém obchodě.



Nakonec dvě poslední věci. Nový deodorant od Rexony mě ze začátku moc nelákal. Původně jsem neměla v plánu si ho kupovat, protože mě svým vzhledem moc nezaujal. Jako první si ho koupila mamka, tak jsem ho vyzkoušela a úplně jsem se zamilovala do jeho vůně, takže jsem si ho musela koupit taky.
Weledu jsem si neskutečně zamilovala, tento peeling není výjimkou. Trochu jsem se bála toho, že je jedná o březový peeling kvůli vůně, ale bylo to zbytečné. Brzy se můžete těšit na recenzi.



Skoro všechny produkty jsem koupila na Parfums.cz. Byla jsem ráda, když jsem zjistila, že tam mají i ten nejsvětlejší odstín make-upu Clinique, protože v žádné parfumerii u nás jsem ho nemohla sehnat.

Jakou věcí jste si v poslední době udělaly radost? Četly jste Než jsem tě poznala? Jaký máte na tuhle knížku názor?

53 komentářů:

  1. Super článek :) Matnou rtěnku od NYX bych si taky ráda pořídila, tak uvidíme. Těším se na recenze všech produktů! -L

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, určitě si ji pořiď, protože je naprosto dokonalá, jak balením, tak svými vlastnostmi :)

      Vymazat
  2. No já Clinique moc nemusím, většina věcí mi nesedla (ale naštěstí jsem si nic nekoupila, ale všechno jsem to dostala třeba jako vzorečky). Ale jiné věci z parfumerky co mám vyzkoušené, tak to musím uznat že je kvalita oproti drogerce opravdu jinde :). Co se týče těch gumiček - ty jsem si koupila už před hodně dlouhou dobou. Měla jsem jak ty napodobeniny, tak i originály. A musím říct že s těmi originály spokojená nebyla :(. Přemýšlím že napíšu recenzi, ale už nemám fotky gumiček... Tak leda bych to vzala někde z netu. A v poslední době mi udělal největší radost balíček od Weledy který mi přišel a kromě něj jsem si ještě objednala další věci od Weledy od Dr. Maxe (mají teď akci 2+1 zdarma :) ). Tak už se těším až to všechno zkusím!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je dobře, že jsi zbytečně neutratila tolik peněz a měla jsi jen vzorečky :) Fakt? To mě mrzí, já vůbec nebyla spokojená s tou napodobeninou, protože mi ve vlasech vůbec nedržela a nedokázala mi udělat pořádný culík a ještě k tomu se mi hned rozbila :D Ale to může i ten originál. Jsem zvědavá, jak dlouho vydrží. Tak to se těším na tvůj článek o Weledě!

      Vymazat
  3. Super novinky, tekutou rtenku od NYX bych si urcite take chtela poridit, tenhle odstin vypada krasne :-) Jinak peeling od Weledy mam doma take a jsem s nim spokojena :-)
    Lovely imperfections | TheBalm a Clinique giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, tu rtěnku si pořiď. Věřím, že s ní budeš spokojená :)

      Vymazat
  4. Než jsem tě poznala zrovna čtu, takže jsem odstavec povinně přeskočila, díky za včasné upozornění :D Na matné rtěnky od NYX mám taky zálusk, jenom by mě prosimtě zajímalo jak je to s výdrží? A naprosto chápu, že sis tento odstín pořídila kvůli názvu, občas to tak taky mám..nebo třeba jenom kvůli pěknému balení a tak :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani nevíš, jak jsem ráda, že ses při čtení zastavila a já ti ten konec neprozradila :D Pak mi určitě napiš, jak se ti knížka líbila!
      Hele já jsem tu rtěnku měla na sobě zatím jen 2x, poprvé jsem ji měla asi čtyři hodiny a do toho jsem jedla a když jsem přijela domů, tak se uprostřed rtů ztrácela, ale v krajích držela. Po druhé jsem ji měla na kávě a to mi vydržela celou dobu. Takže to chce ještě víc otestovat :)

      Vymazat
  5. Lip creamy od nyxu jsou bomba, sama mám dva a rozhodně u nich nekončím :) Clinique make-up bych chtěla vyzkoušet, tak uvidíme :)

    Simply Janet
    Realash - sérum na růst řas GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To teda jsou! U jednoho nezůstanu, už mám vybraný další odstín, který chci :D

      Vymazat
  6. Skvelé výrobky ! Chcela by som vyskúšať niečo od značky NYX :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, snad budeš mít možnost něco vyzkoušet :)

      Vymazat
  7. Ten Nyx vypadá úžasně, snad budu mít brzo cestu do Prahy, abych navštívila obchod, protože mám na wishlistu nejméně 10 věcí :D Super kousky! :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám toho na wishlistu hodně, ale priorita jsou asi ty matné rtěnky nebo celkově produkty na rty :D

      Vymazat
  8. Hello, I love your blog, it's so wonderful! I have followed you, I hope you follow me back :)



    Have a great day!
    ps i love Clinique it is my favourite!


    http://www.simsaddiction.com/

    OdpovědětVymazat
  9. Super věci :) Rtěnka má krásný odstín :)
    FOXIE SIMMA

    OdpovědětVymazat
  10. Ten makeup od Clinique mám a je naprosto bezvadný :) Stejně tak oleje Clarins, to je moje velká láska poslední doby.. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Četla jsem na blogu tvůj článek o tom olejíčku :) Už se těším, až ho začnu používat.

      Vymazat
  11. Makeup Clinique jsem si také jednou pořídila. Byl úžasný, bohužel mi prodavačka poradila špatný odstín, tak to nevypadalo úplně skvěle, ale jinak jsem si nemohla na nic stěžovat. Rtěnky a lesky NYX nemají chybu a hlavně úžasně voní
    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mě mrzí. Já pro jistotu vždy beru ten nejsvětlejší, ale už se mi několikrát stalo, že i ten nejsvětlejší byl na mě tmavý. To máš pravdu, voní dokonale!

      Vymazat
  12. Peggie, já jsem se normálně usmívala, když jsem tenhle článek viděla, protože jsem byla úplně šťastná, že sis koupila ty věci, který sis tak dlouho přála! Třeba ten makeup? Ani si nepamatuju, kdys mi prvně psala, že si ho přeješ. A jak jsi hledala ten odstín Prague na Interbauty! Je ale vážně krásnej :) Na olejíček jsem taky slyšela jen samou chválu! A invisibobble jsou dokonalý :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se usmívám, když čtu tvůj komentář, to je moooc hezké! :) Děkuju moc! Jsem ráda, že jsem u tebe ten make-up objevila, protože je vážně skvělý.

      Vymazat
  13. Wow this post is very interesting,I lovee these photos,and this Nyx product...colour *-*
    If you want that we follow each other let me know :*
    New post is here---> beautyshapes3.blogspot.hr

    OdpovědětVymazat
  14. Ten makeup od Clinique jsem kdysi také měla a byla jsem s ním velice spokojená, ale ráda makeupy střídám:) Olejíček od Clarins bych si nejradši také pořídila, ale mám toho na pusu až až...A gumičky miluju a jsou nejlepší!
    Simushka in Bubblegum

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zatím jsem si nikdy nekoupila 2x stejný make-up, ale možná, že u tohoto zůstanu :) Taky toho mám na pusu až až, a proto teď trpím tím, že ten olejíček nemůžu rozdělat :D

      Vymazat
  15. O tomto make-upe som veľa počula a tiež som si ho chcela kúpiť ale nakoniec som sa rozhodla pre Dermablend od Vichy a ten je tiež super. Ale Keď hovoríš že je dobrý tak určite si ho kúpim keď dopoužívam tento. Mohla by si naň urobiť recenziu :3

    SASHA´S LIFE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten vůbec neznám :) Recenzi na něj určitě napíšu.

      Vymazat
  16. Už si konečně musím koupit nějaký produkt od NYX:D
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě žádný nemáš? :D Obdivuju tě, že tomu dokážeš takhle odolávat :D

      Vymazat
  17. Z březového peelingu od Weledy jsem taky nadšená :) Je opravdu šetrný a jemný a to mi vyhovuje. Navíc příjemně voní :)

    OdpovědětVymazat
  18. Pořídila jsi pěkné věci. Olejíček na rty od Clarins bych brala. Rexona deo mě také svým vzhledem neláká ale asi bude dobrý když říkáš. Weleda peeling mě láká nejvíc ze všech produktů od této značky. Já jsem vyhrála nedávno BBcream Skin79, je to trochu vyšší level dekorativky a můžu potvrdit že je o mnohonásobně lepší než běžné drogerkové.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, tak to gratuluji k výhře :) Já si vždy myslela, že nejlepší deodoranty má FA, ale od té doby, co používám Rexonu jsem změnila názor.

      Vymazat
  19. Super nákupy:) Veľmi by ma zaujímala recenzia na produkty od značky Clinique:) Lip cream od NIX vyzerá tiež super, vybrala si si krásnu farbu!:)

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat
  20. Peggie, děkuju za tip na knížku a vlastně i na samotný film.. Nevím, jak je to možný, ale Než jsem tě poznala mě úplně minulo, ale už samotné trailery mi vehnaly slzy do očích a nemůžu se dočkat, až si přečtu i knížku, takže děkuju! :)
    Jinak jsem ráda, že jsi si pořídila věci, po kterých jsi tak dlouho toužila :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě těší! Knížku si přečti, stojí to za to a pokud si vzpomeneš, byla bych ráda, kdybys mi napsala, jak se ti líbila :)

      Vymazat
  21. Taky mám březový sprchový peeling a jsem z něj nadšená, super nový společník do sprchy :)
    Matný lip cream má božskou barvu :)

    OdpovědětVymazat
  22. Super veci. NYX rúže mám veľmi rada a chystám sa kúpiť niečo nové, keďže mi veľmi vyhovujú :)
    Aďulik Sun- GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak snad si koupíš něco, co ti udělá velkou radost :)

      Vymazat
  23. The lip color looks super cute, I really have to try it out!

    OdpovědětVymazat
  24. O matnom rúži od NYX úplne snívam :D A absolútne sa ti nečudujem, že si si ho kúpila len kvôli názvu, lebo aj ja Prahu milujem <3
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě je nás víc, které Prahu milují :) A děkuji za komentář!

      Vymazat
  25. ten makeup by som chcela tiež niekedy vyskúšať a to som veru nevedela, že NYX má rúž s názvom Prague!!! Perfektné :)
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak snad budeš mít možnost ho někdy vyzkoušet! Jojo má, jsou různé názvy, ale Praha mi přirostla k ♥ nejvíc :)

      Vymazat
  26. Pěkný článek :) z těchto produktů jsem nic nezkoušela, ale chci vyzkoušet nějakou tu tekutou rtěnku od Nyxu, tahle má teda vážně skvělý název, ale i odstínově se mi líbí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tekutou rtěnku určitě vyzkoušej, já jsem z ní moc nadšená a na výběr je ze spousty odstínů :)

      Vymazat
  27. Kniha Me before you je krásna :) teším sa na film ! A inak výrobky sú skvelé. Mám rada od produkty od NYX :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se mooooc těším na film. Produkty od NYX jsou super :)

      Vymazat
  28. Jé Markétko, zrovna v posledních dnech uvažuju, že si pořídím tu rtěnku od NYX. Nejvíc se mně líbí Stockholm, Cannes nebo San Paulo, tak si snad aspoň jednu koupím :D :) M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cannes jsem kupovala kamarádce a je z něj nadšená. Celkem lituju, že jsem si ho nekoupila taky, ale alespoň vím, co si pořídím páč ten odstín je fakt moc pěkný!

      Vymazat
  29. Zaujal mě snad každý jeden produkt, ale nejvíc ten lip cream od NYXU, ten ti upřímně závidím :D

    SweetElis

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks