neděle 22. května 2016

#ThinkPositive

Krásný nedělní den, milé čtenářky. :)

Jsem ráda, že se konečně dostávám k blogu a můžu napsat tento článek. Krásné počasí mě dělá šťastnou. Poslední dny si snažím užívat opravdu na plno. Ze včerejška se mi sešlo několik super fotek, se kterými jsem spokojená, a proto bych se o ně ráda podělila. Kosmetický článek necháme na jindy. :)


Minulý víkend jsem neměla moc času na blog, protože jsem byla na oslavě. Stihla jsem akorát publikovat soutěž o super roztomilý balíček kosmetických produktů Weleda. Nezapomeňte se zúčastnit!
Na víkend ke mně přijela moje roomie a zároveň nejlepší kamarádka, a proto ani teď nestíhám napsat pořádný článek. Jelikož jsem měla konečně někoho, kdo by mi mohl nafotit fotky, využila jsem toho. Včera jsme šly na delší procházku a přitom jsme fotily. Klaudia umí skvěle fotit. Můj záměr byl jen jedna fotka a to na blog, kde půjdu dobře vidět. Nakonec těch fotek je daleko víc a řekla bych, že jsou hezké. Alespoň mně se moc líbí.



Přemýšlela jsem, že bych tento článek pojala jako outfitový, ale to radši ne. Na sobě nemám nic zajímavého. Vlastně mám na sobě to, co nosím skoro pořád. Černé tričko, černé jeany, nejoblíbenější boty Nike a džínovou bundičku. Co se týče oblečení, už dlouho volím jen černou kombinaci. Nějak mi to přirostlo k srdci. Neumím pózovat jako modelka a je strašně těžké mě vyfotit tak, abych na fotce vypadala hezky, protože se v 99% neumím tvářit normálně.






Klaudia nejen, že skvěle fotí, ale také umí dobře malovat. Alespoň o hodně lépe než já. Make-up, korektor a rtěnku jsem si dávala já. Oči jsem přenechala jí. Udělala mi boží stíny a precizní linku. Používala paletku W7 In the mood a MUR Girls on film. Na rty jsem použila rtěnku od Rimmelu Lasting Finish v odstínu 077 Asia.





Můj záměr tohoto článku byl, abych vám popsala, jak jsem se cítila skvěle. Už to asi nevystihnu tak dokonale, jako to bylo včera. Včera jsem se měla fajn a je super, když si to člověk dokáže uvědomit. Dá se říct, že jsem byla sama se sebou spokojená. Možná, že to způsobil ten make-up, který se mi moc líbil a já si ho večer nechtěla ani odlíčit, anebo to, že jsem byla celou dobu s někým, kdo vám rozumí, podporuje vás a chápe vaše vtípky. Anebo to zapříčinilo skvělé počasí. Doufám, že mě tahle pozitivní nálada neopustí. Snad to nepůsobí tak, že jsem namyšlená, protože vůbec nejsem a takový záměr to nemá.



Doufám, že se máte taky dobře a užíváte si tohle krásné počasí. Já se mám skvěle a jsem ráda, že to můžu dát najevo tímto pozitivním článkem. Život se obrátí o 180°, když myslíte pozitivně a radujete se z maličkostí. Jen mě mrzí, že končí víkend, protože jsem nestihla udělat vůbec nic do školy. Už bych potřebovala prázdniny.



PS: Díky za super den, Klaudy. ♥
Jak jste si užily sobotní den? Co nejraději nosíte na jaře vy? :)

27 komentářů:

  1. Říkala jsem si, jestli bude na blogu článek s více fotkama, když jsem viděla fotky na instagramu :) Moc Ti to sluší Marki, líčení je krásný, máš úžasný řasy
    Outfit skvělej, já mám taky ráda takový pohodový oblékání a líbí se mi moc boty. Měj krásnou neděli, u nás je teda mega nádherně, ale musím se učit :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc, Veru :) Já si měla dělat úkoly, ale zatím to pořád odkládám na večer :D Snad ti to učení jde dobře!

      Vymazat
  2. Sluší, jak oblečení, tak líčení :) Já takovou linku v životě nezvládnu, běžně používám klasické vysouvací Essence, ale nedávno jsem od přítele dostala tekutou a vyplavila jsem si celé oko :D Asi budu muset trénovat :D Procházku závidím, já jsem od pátku zalezlá doma u učení a asi se to jen tak nezmění bohužel.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já bych tu linku taky nezvládla. Kámoška to ještě dělala tekutou a fakt jsem ji obdivovala :D Děkuju moc! :)

      Vymazat
  3. Úžasný článek! A vážně dokonalý fotky, hrozně ti to sluší. To líčení se Kludii moc povedlo :) Já mám taky skvělou náladu, když svítí sluníčko a je teplo. Jsem extrémně letní člověk :D Všimla jsem si, že máš ráda černé outfity :) Já je nosím spíš v zimě, kdy je jak teplota, tak moje nálada bod bodem mrazu, teď vytuhuju spíš barvy. Někdy až moc, ale tak o tom je pro mě léto. Už aby byly prázdniny! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, děkuju moc, Teri :) Jako já mám asi radši podzim/zimu. I když postupem času zjišťuju, že miluju každé roční období a užívám si ho, co nejvíc. Každé má něco do sebe :) Já se snažím nosit černou pořád, i když v létě někdy vytáhnu něco bílého :D

      Vymazat
  4. Teď na jaře nejradši miluju nosit kalhoty, nějaké veselé triko/košili, koženou bundu a k tomu balerínky. :) Jsem taky hrozně šťastná z toho, že se udělalo takhle krásně. Že svítí sluníčko, je teplo, zpívají ptáčci.. Doufám, že to už vydrží! :)

    P.S. Na fotkách Ti to moc moc sluší! Ta první fotka se mi líbí nejvíc. Je dokonalá! :) Kamarádka fotí fakt nádherně. Vyřiď ji velkou poklonu!

    OdpovědětVymazat
  5. Fotky jsou moc krásné, počasí umí dělat divy nejen s fotkama :-) Líčení je povedené a outfit taky. Vlastně jsem si říkala, že bych nafotila outfit, jenže nosím pořád dokola to samé, střídám jen trička :-) Nějak na oblékání nemám fantazii
    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) s tím oblékáním to mám stejně jako ty.

      Vymazat
  6. Nádherné fotky a veľmi pekný článok! Na jar nemám vyhradený štýl oblečenia, skôr mám rada svetlejšie farby, najmä ružovú, modrú, tyrkysovú:)

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc :) Tak zrovna takové barvy mě vůbec nelákají :D Jsem věrná černé.

      Vymazat
  7. wow ake mas pekne riasy:)
    Pozyvam na letnu GIVEAWAY tu: https://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/05/rexona-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  8. Bohužel jsem se celý víkend učila, ale už se těším až budu mít po státnicích a budu si užívat krásného počasí :)
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je škoda, ale bude víc takových pěkných víkendů, které si určitě užiješ :)

      Vymazat
  9. Ten makeup sa kamarátke naozaj vydaril. Máš krásne oči a príjemne ich vyzdvihla! :)

    Bari Bircak

    OdpovědětVymazat
  10. Naozaj super líčenie! :) Aj keď chcelo by to viac farieb teraz! I keď chápem, že každému sa niečo iné páči a každý sa v niečom inom cíti svoj :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky! To je pravda, ale já na ty barvičky moc nejsem... :D

      Vymazat
  11. Krásné fotky!! Moc ti to sluší i kámošce :) Je opravdu moc šikovná, to líčení je super :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  12. Máš naozaj šikovnú kamarátku a obe ste veľmi pekné dievčatá. A vôbec nepôsobíš namyslene týmto článkom, práveže je fajn, že sa máš skvele a užívaš si (dovolím si povedať) prvé letné dni. :)
    SweetSunshine

    OdpovědětVymazat
  13. Moc vám to sluší :) Líčení je super, takové přiměřené a jemné, moc pěkné :)

    Nikola Mills

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks