neděle 8. května 2016

Nails | OPI Brisbane Bronze

Pěkný nedělní den. :)

V dnešním článku bych vám ráda ukázala můj nejoblíbenější lak za poslední dobu. Tak dlouho jsem chtěla značku OPI vyzkoušet, až jsem si konečně pořídila jejich lak na nehty. Koupě vůbec nelituju.


Musím se přiznat, že jsem na začátku mého "příběhu" byla k této značce strašně skeptická. Pořád jsem si říkala, že bych opravdu za lak na nehty nemohla dát 300 Kč. Postupem času se můj přístup změnil. Začala jsem si víc kupovat laky na nehty. Obvykle jsem si nehty lakovala ob den, protože mě daný lak nudil. Pamatuji si, že při každé návštěvě drogerie jsem si musela odnést lak na nehty. Mým snem bylo mít sbírku o 100 lacích, ale pak jsem to snížila na 50, což se mi povedlo. No a v poslední době tato závislost odezněla. Laky si nekupuju už tak často. Spíš skoro vůbec, jen někdy udělám výjimku, jako byl tento případ. Už si ani nehty nelakuju s takovým nadšením jako kdysi. Spíš se do toho každou neděli nutím, protože nemám ráda nenalakované nehty.



Mít alespoň jeden lak OPI bylo mým snem. Trvalo mi opravdu dlouho, než jsem si ho pořídila. Nakonec se naskytla příležitost na Interbeauty, kde byl stánek OPI. Laků tam bylo na výběr opravdu hodně a měli tam i dva výprodejové koše s těmito laky, takže bylo jasné, že si jeden musím odnést. Neodolala jsem odstínu Brisbane Bronze, což je krásná třpytivá měděná barva. V drogériích jsem takový odstín nikdy neviděla a na žádné slečně taky ne, a proto jsem si ho vzala. Odstín jsem si opravdu zamilovala. Není to zrovna jarní barva, nositelná bude víc na podzim, ale i tak je to momentálně můj velký oblíbenec. Mám pocit, že mám tuto barvu na nehtech už třetí týden a pořád mě neomrzela!



Balení je skvělé. Lahvička má 15 ml, což je oproti lakům z drogerii o hodně víc. Laky z drogerie obvykle mají 8 ml. To, že má lak 15 ml, se také odráží na ceně. Celkově se mi balení OPI laků moc líbí. Velkou výhodu vidím v tom, že držák/uzávěr laku je dostatečně velký, takže se se štětečkem dobře manipuluje.



Vyzdvihnout musím i to, že lak poměrně rychle zasychá, což je splněný sen alespoň pro mě. Doslova nesnáším laky, které zasychají celý den a to na sobě mají napsané, že zasychají rychle. Už několikrát se mi to stalo. Pro mě je to nepříjemné, protože si celý den musím na nehty dávat pozor, ale stejně je to zbytečné a mám tam nějaké otlačeniny. Mile mě překvapilo, že tento lak rychle zasychá.
Lakování s tímto lakem je záležitost ani ne 15 minut. Aplikace mi taktéž přijde neuvěřitelně rychlá. Lak má střední štěteček, ani ne příliš tlustý nebo tenký, takže stáčí nehet přejet dvakrát, někdy třikrát. Díky tomu, že není příliš tlustý, dá se s ním dostat krásně až k okrajům nehtů.



Krytí u tohoto odstínu je taková zlatá střední cesta. Zrovna v tomhle by se dal přirovnat k laku z drogérie. Někomu by možná postačila jedna vrstva, ale mně přijde, že nehet trochu prosvítá. Každopádně já jsem zvyklá dávat automaticky u každého laku dvě vrstvy, takže mi to nevadí a neberu to jako mínus.



Výdrž je skvělá! Jsem moc spokojená, a tak nějak jsem očekávala, že nebude problém. Vydrží v pohodě od neděle do neděle, jen konce jsou malinko oškrábané, ale to se odvíjí od toho, co všechno za ten týden udělám. Jako podlak používám Astor. Přijde mi to jako skvělá kombinace. OPI s Astorem drží skvěle, ani se nehne. V žádném případě nemá tendence se loupat. U jiných laků se to mi stává celkem často. Vždy se mi alespoň jeden nehet začne po třech dnech loupat. Já to nevydržím, lak si sloupnu. Manikura je v háji a musím si všechny nehty odlakovat. Když jsem u toho odlakování, taky není problém. Lak jde bez jakýchkoliv problémů krásně dolů.




S tímto lakem jsem moc spokojená. Musím říct, že mě mile překvapil a investice se určitě vyplatí. Jsem strašně nadšená z neobvyklé bronzové barvy. Sama tento lak považuji za unikátní kousek. Už teď vím, že nezůstanu jen u jednoho laku OPI. Budu se snažit mou sbírku kvalitních laků rozšířit.
Je mi jasné, že ne každý je schopný dát za lak 300 Kč. OPI je podle mě celkem drahá značka, ale ty peníze se odrážejí na kvalitě laku. Pokud jste lakoví nadšenci a užíváte si lakování a zdobení nehtů, alespoň jeden lak OPI musíte mít ve své sbírce. Za sebe bych vám tyto laky doporučila, rozdíl oproti laku z drogérie poznáte.
Pokud se rozhodnete, že si lak pořídíte, vyplatí se ho koupit na internetu. Na Parfums.cz mají tyto laky o něco levnější než v kamenných obchodech a je na výběr z mnoha barev. Já si tam teď vyhlídla jeden lak z Hello Kitty kolekce, tak snad si ho co nejdřív pořídím, protože nutně potřebuju další OPI lak.


Jaký je váš názor na dražší laky? Zbytečnost X nutnost? 

27 komentářů:

  1. Krasna barvicka :-) Ja si nehty nelakuji vubec kvuli praci v nemocnici :-)
    Lovely imperfections

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) To chápu a znám to. Nějakou dobu jsem si je taky nemohla lakovat kvůli práci.

      Vymazat
  2. Pěkná barva. Mám podobný lak od Essence. Jinak drahé laky neupřednostňuji. Jednou jsem si pořídila China glaze a jeho výdrž je půl dne, takže asi tak :-D To i laky od Essence mi drží líp. Nejlepší zkušenost mám zatím s Rimmelem :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Leni :) Já jsem lakům Essence vůbec nepřišla na chuť, to už mám víc od Miss Sporty :D Rimmel je fajn, ale už několikrát jsem narazila na lak, který měl problém zaschnout.

      Vymazat
  3. Mně moc vyhovují laky od Miss sporty, které stojí pár korun, ale mají široký výběr odstínů a dobře na nehtech drží. S těmi jsem moc spokojená. Taky mám hodně ráda laky od Rimmel. Takhle drahé laky mě moc nelákají, raději ty peníze investuji jinam :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdysi jsem si MS kupovala, ale teď už jsem si dlooouhou dobu žádný jejich nekoupila. Nějak mě jejich laky už nelákají. To je jasný, každý investuje do něčeho jiného :)

      Vymazat
  4. Tak to jsme na tom s lakováním stejně, kdysi jsem měla sbírku, ve kterém ke 100 laků určitě bylo, ted střídám tak 3-5 laků, ale taky se musím k lakování nutit. Jak tu zmínila Lenka, taky neprahnu po drahých lacích a nejlepší zkušenost mám dlouhodobě s Rimmelem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, přesně! Taky teď střídám 3-5 laků, ale teď zrovna nosím tento :D Jak jsem psala Lenči, Rimmel má fajn laky, ale už jsem se sešla s takovými, které zasychaly celý den. Jednou se mi stalo i to, že ten lak vydržel jen jeden den a pak se sloupal :D

      Vymazat
  5. Skvělý článek, Peggie, moc ti lak sluší! Je to fakt unikátní barva. Já si myslím, že pokud je ten lak tak skvělý, tak ta cena není tak strašná. Najdou se i horší, a takhle je to se vším, nejen s laky. A máš krásný fotky, ty kytičky jsou nádherný. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju mooc, Teri ♥ Strašně se mi ta barva líbí. Jo to máš pravdu, najdou se i cenově vyšší laky, takže to není fakt tak hrozné :)

      Vymazat
  6. Ta barva je úplně nádherná! Taky jsem s OPI lakem velmi spokojená a plánuju si pořídit další :) -L

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc :) Naprosto tě chápu :D Taky si plánuji pořídit další.

      Vymazat
  7. Laky od OPI ma veľmi lákajú :D krásna farba ♥
    Môj blog: Girl with pink nails

    OdpovědětVymazat
  8. A ja si lakovat nehty do prace nemohu..tento odstin je nadherny.

    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  9. OPI laky jsou krásné, ale právě cena mě odrazuje. Ráda bych si ale pořídila nějaký lak i od Essie:)

    http://elle-cullen.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. ta barva ♥
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Já mám laky OPI strašně moc ráda. A tahle barva je nádherná! :)

    OdpovědětVymazat
  12. od OPI jsem vyzkoušela snad jen dva odstíny a jelikož nejsem nějakej nehtovej maniak, už si hodně rozmýšlím, do jakého laku na nehty investuji. nicméně nevím jestli je to mými nehty, ale všechny laky (ať stojí 30 Kč nebo 300 Kč) mi vydrží v podstatě stejně dlouho :/ každopádně barvička je to krásná, tohle jsou takové vděčné odstíny, protože člověk si při jejich lakování nemusí dát tolik záležet, protože není vidět každý tah štětečkem nebo nerovnosti na nehtu.

    OdpovědětVymazat
  13. Ta barva vypadá zajímavě. Jsem taky docela blázen do laků na nehty. :) Není den, kdy bych nehty neměla nalakované. :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovědětVymazat
  14. Já nejsem zrovna expert na lakování, takže za ně neutrácím ani. Nehty si lakuji tak jednou za půl roku, když mě chytne nálada a pak zase nic :D. Ale zrovna podobný odstín doma mám, pěkný :).

    http://es-veronica.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  15. Moc hezká barvička! :) Já lakování nikdy neměla ráda a to je taky jeden z důvodů, proč nosím gelové nehty, ale nikdy mě asi neomrzí recenze na laky na nehty, ty barvičky, kterých je dnes nepřeberné množství jsou prostě dokonalé :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks