sobota 28. května 2016

May Favourites 2016

Krásný sobotní den. :)

Květen je skoro u konce, a proto je nejvyšší čas na oblíbence!



Dneska bych ráda začala pečující kosmetikou. Jelikož jsem si na intr nechtěla tahat mandlové tělové mléko Weleda, vzala jsem si tam tělové mléko Dermacol. K tomuto produktu se váže taková historka. Vyhrála jsem ho v giveaway. Vlastně jsem se do té giveaway zapojila kvůli toho, že jsem si myslela, že je to sprchový gel. Pak mi přišel email s oznámením výhry. Když mi výhra přišla, hned jsem ji rozbalila a čichala jsem si k produktu a zkoušela jsem ho na hřbet ruky. Přišlo mi divné, že to má konzistenci tělového mléka a pak mi najednou došlo, že to je tělové mléko. V tu chvíli to byl nějaký zkrat, protože normální člověk by si toho všiml, když je to napsané na přední straně produktu. Moc nadšená jsem z toho nebyla. Myslela jsem, že ho vůbec nebudu používat. Nakonec jsem si ho vzala na intr a používám ho přes týden každý večer před spaním. Ani se do mazání nemusím nutit. Tělové mléko je strašně příjemné, do pokožky se rychle vsákne. Mléko není extra vyživující, ale pokožku zanechá krásně hebkou.



Balzám na nohy je ten nejlepší produkt jaký jsem kdy na chodidla používala. Záměrně se vyhýbám krémům na nohy, které jsou hodně mastné a nevsáknou se rychle do pokožky. Trochu jsem se obávala, aby tohle nebyl ten případ, ale není. Balzám se do pokožky rychle vsákne, díky tomu ho můžu použít i přes den. Krásně voní, o chodidla skvěle pečuje a osvěží je. Od té doby, co tento produkt používám, stav mých chodidel se výrazně zlepšil.



Konečně je počasí na tělové spreje. Ne, že by se nemohly používat i přes zimu, ale já je upřednostňuji víc na jaře a hlavně v létě. Když zrovna nemám po ruce Viktorku, použiji tělový sprej Avon, konkrétně granátové jablko a mango. Tuhle verzi jsem si naprosto zamilovala, jelikož vůně je strašně příjemná a osvěžující. Na blogu o tomto produktu ještě uslyšíte, protože to bude můj největší letní must-have.



Z dekorativky jsem si nejvíc oblíbila tekutý korektor od NYX. Moc se omlouvám za to ošoupané balení, lepší už to asi nebude. Nechci se o tom víc rozepisovat, protože si to nechávám do recenze. Každopádně tento korektor je naprosto dokonalý! Konečně mám korektor, který dobře kryje a odstínově mi sedí. Je pravda, že od té doby, co ho mám, jsem úplně zanevřela na kalíškový korektor Catrice.



Znovu do oblíbenců musím zařadit i nude rtěnku Kate v odstínu 45. S touto rtěnkou jsem si prošla zvláštní fází, kdy jsem ji nemohla vystát a strašně mi vadila, ale to je, doufám, pryč. Dlouho jsem ji na sobě neměla, až tento měsíc jsem ji opět několikrát použila. Někdy mě štve, že strašně zvýrazňuje nedokonalosti na mých rtech anebo, že se vytrácí. Každopádně to jsem nějak tento měsíc vypustila. Strašně se mi na rtech zase začala líbit, snad už to tak bude napořád.




Lak tohoto měsíce je OPI v bronzové barvičce. Celý květen jsem nosila jen tuhle barvu. Samotnou mě to udivuje, protože jsem nikdy u žádného laku nevydržela tak dlouho. Tohle je můj první OPI lak a určitě není poslední. Velké plus vidím v tom, že strašně rychle schne a vydrží týden na nehtech, bez toho aniž by se začal loupat.



Všechny zmíněné produkty jsou dostupné na Parfums.cz. Velkým překvapením pro mě bylo zjištění, že se tam dá sehnat značka NYX. Doufám, že sortiment rozšíří!


Jaký je váš TOP produkt za květen? :)

26 komentářů:

  1. uz len obal toho ruza je uplne uzasny!
    Pozyvam na velku letni GIVEAWAY, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/05/rexona-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  2. Ta rtěnka vypadá hezky, škoda těch vlastností. Já mám rtěnky z té červené matné řady a pak jednu z černé. A ještě balzám, ale ten jsem zatím měla na rtech jen párkrát. A ten sprej od Avonu taky miluju, zatím je to asi moje nejoblíbenější verze a ještě mám poslední zbyteček na chalupě od minulého léta, tak se na něj těším :) Mléka od Dermacolu jsem měla dvě, pomerančové a hroznové a byly fajn :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Řekla bych, že Rimmel má stokrát lepší kolekce rtěnek než je tady ta, co se týče těch vlastností. Tu pomerančovou verzi jsem měla jako sprcháč :)

      Vymazat
  3. To tělové mléko od Dermacol mám taky mám vlastně vše s touto vůní, úplně jsem se do ní zamilovala :D
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  4. Veľmi ma zaujal ten telový sprej od Avonu :D Moc pekný článok ♥
    Girl with pink nails

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud budeš mít možnost, kup si ho! Na to, že stojí tak málo, udělá dobrou službu :)

      Vymazat
  5. Kávovou řadu od Dermacolu mám celou, je výborná. Od Avonu mám tělový spray s vůní vanilky a švestky. Voním jako koláček :-) A nově jsem koupila zelený čaj s verbenou, myslím.
    http://siraelxy.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na ten zelený čaj jsem se koukala a přemýšlela jsem, že bych si ho pořídila. Jak ti voní? :)

      Vymazat
  6. Já mám kávové produkty od Dermacol taky moc ráda, ta vůně je podle mě dokonalá na zimu. Sprchový gel s touhle parfemací mám už podruhé a to je u mě co říct, většinou si stejné sprcháče nepořizuji, ale chci zkoušet další a jiné :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc ráda bych si pořídila ten sprchový gel s touto parfemací :)

      Vymazat
  7. Opět jsi vybrala do oblíbenců samé zajímavé produkty a ZASE ta rtěnka! Už od tvého prvního článku s ní úspěšně odolávám tomu, abych si ji šla koupit, ale řeknu ti, že mi to moc neulehčuješ :D :D Ten odstín je úúúúžasnýýýýýýýýýý ♥

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Eli, prostě si ji už musíš koupit!! :D Myslím, že svými vlastnostmi není zase tak dobrá, ale odstínově je boží :)

      Vymazat
  8. Já jsem taky strašně dlouho nevěděla, že k těm sprcháčům Dermacol dělá i tělová mléka, takže když jsem je viděla v obchodě, byla jsem docela překvapená :D Ten lak je vážně krásný! Moc se těším na recenzi korektoru, protože se na něj taky chystám :) A taky miluju v létě a na jaře tělové spreje, protože je to strašně osvěžující a lehké, takže jsem ráda, že jsem si svůj oblíbený taky našla :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jo a pak jsou k krémy na ruce, peelingy a teď i nově mýdla na ruce. Zrovna nějaké to mýdlo bych ráda vyzkoušela! Jo přesně. Já si chtěla pořídit ten melounový, o kterém si psala, ale v žádném DM jsem na něj nenarazila :(

      Vymazat
  9. Já jsem si teď oblíbila rtěnky essence, přítel mi koupil v nude barvě a je naprosto skvělá :). Ten tělový sprej od Avonu taky zbožňuju, používám je už od základky. Nejraději mám právě toto granátové jablko, ale krásně voní i třešňový květ, je to taková sladší vůně. Teď mám ještě objednanou vanilku tak jsem zvědavá jaká bude :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mamča má jednu nude rtěnku Essence a taky si ji chválí :) Jéé, tu vanilku bych si chtěla pořídit, protože vanilkové věci jsou moje must-haves.

      Vymazat
  10. Rúže od Rimmelu mám veľmi rada a to nielen vďaka ich krásnym farbám, ale aj obalom ! :)
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  11. Od Dermacolu som s vôňou kávy mala zatiaľ iba sprcháč a ten bol top! Telové spreje od Avonu sú naozaj skvelé:)

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat
  12. s rimmel nude kolekciou ruzou mam podobne fazy milujem ich a potom zas neznasam a tak to ide dookola
    galantosfun

    OdpovědětVymazat
  13. Ten lak je prostě úžasný, jak už jsem ti několikrát psala :) Jinak ten balzám na nohy bych ráda vyzkoušela. -L

    OdpovědětVymazat
  14. Spreje od Avonu mám taky nejradši v létě:) Loni jsem psala článek s Must haves na léto a objevil se tam:) Já miluji koretor Catrice liquid a bojím se zkusit nový:D Rtěnka má krásný odstín, ale na mě asi moc tmavý:/

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks