neděle 7. února 2016

Novinky v drogeriích

Krásný den, milé čtenářky. :)

Už je to hodně dlouho, kdy proběhla narozeninová giveaway a já se vás ptala, jaký článek byste si rády přečetly na mém blogu. Psaly jste různé návrhy a celkem často se objevovalo téma "kosmetické novinky". Je pravda, že jsem už o něčem takovém dlouho přemýšlela. Pokud můj blog sledujete pravidelně, tak víte, že jsem do posledních shrnutí měsíce přidávala i něco málo z kosmetických novinek. Nechtěla jsem ke konci roku zakládat novou rubriku, takže jsem s tím počkala na nový rok. Druhý měsíc nového roku začal a já myslím, že je ten pravý čas vám představit nový typ článku, který se budu snažit alespoň jednou za dva měsíce napsat. Bude se jednat o kosmetické novinky v našich drogeriích. Pokaždé když v drogerii zaregistruju něco nového, vyfotím to a až se mi pár novinek nasbírá, sepíšu článek.

Řekla bych, že leden byl na kosmetické novinky bohatý. V drogeriích se toho objevilo opravdu hodně. Já nezaregistrovala úplně všechno, ale přece jenom něco tu mám.

Začala bych novou limitovanou edicí Baby Lips. Nově si v drogeriích můžete koupit Baby Lips Valentine Kiss. Je to limitovaná edice jako ta vánoční, takže bude v drogeriích jen na chvilku. Když jsem balzámy viděla poprvé, byla jsem nadšená. Viděla jsem je, když je prodavačky neměly vybalené, takže jsem jim do krabic doslova načumovala. Pár dní jsem počkala a pak jsem šla do DM znovu, už je měly vybalené. Každopádně když jsem si ke každému přičichla, byla jsem celkem zklamaná z vůní. Vůně balzámů jsou totožné s těmi z vánoční kolekce. Apple kiss je úplně stejný jako Sweet apple, Chocolate kiss je stejný jako Hot Cocoa. Candy kiss je intenzivnější oproti Sugar cookie, ze kterého jsem skoro nic necítila. Novinkou je, že balzámy v sobě mají shimmer.
Nakonec jsem neodolala a prostě jsem si jeden musela pořídit. Koupila jsem si Chocolate kiss, ale jen kvůli vůně. Jak jsem psala, vůně je totožná s balzámem Hot cocoa, který jsem si chtěla pořídit, ale nakonec jsem dala přednost Sweet apple, takže teď jsem si ho musela koupit. Voní krásně jemně po čokoládě. Nevím, co si mám myslet o hydrataci balzámu. Mám ho krátkou dobu, ale vždy když si ho dám na rty, přijde mi, že se za chvilku vytratí a já si rty musím znovu přetřít.
Balení balzámků mi tentokrát nepřijde tak originální jako ty předchozí. Balení mi přijde totožné se základní edicí.






Rimmel London oživil svůj stojan v drogeriích novými rtěnky The Only 1, které mají způsobit revoluci, a novou řasenku Wonder'Full Volume Colourist.



Rtěnky The Only 1 nabízejí v jednom balení všechno, co si každá žena přeje - intenzivní barva, hydratace a dlouhá výdrž. U nás jsou dostupné ve 12 odstínech, v DM jich zatím měli jen 6, a strašně krásně voní.
Nic bližšího vám k nim už neřeknu, protože jsem je nezkoušela. Možná si časem alespoň jednu koupím. Celkově se mi líbí balení rtěnek, je to celkem změna oproti Kate kolekci.



Druhá Rimmelácká novinka je řasenka z řady Wonder'Full, která pozvolně obarví řasy při každodenní aplikaci a dodá výrazný objem.
Musím říct, že tentokrát se Rimmelu balení řasenky fakt povedlo, mně se moc líbí. Vím, že moje poslední zkušenost s jejich okurkovou řasenkou nebyla moc dobrá, ale této asi neodolám a pořídím si ji.



Nakonec značka Ebelin představila novou limitovanou edici Life is beautiful. Jejich poslední cestovní limitka se jim povedla, takže nepochybuji ani o této. Věci z limitky vypadají celkem roztomile a řekla bych, že jsou přijatelné i ceny. Mě nejvíc zaujal kabuki štětec a zrcátko, na kterém je napsané "Life is beautiful".



Za mě je to dneska všechno, snad se vám článek líbil. Příště se budu snažit víc fotit, aby tady těch novinek bylo víc.
Zaujalo vás něco ze zmíněných věcí? :)

43 komentářů:

  1. Tenhle typ clanku se mi libi Marki :) ja vlastnw od Tebe mam ren babylips jablicko a je supr

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že sis ten baby lips oblíbila :)

      Vymazat
  2. Pěkný článek!:)
    Mne osobně v drogerii nic moc neuchvátilo:/
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Skvelý článok :) Určite ich rob častejšie :)

    CRYSTAL PEOPLE

    OdpovědětVymazat
  4. Takové články mám ráda :) Já novinky neregistruji, protože do drogerií moc nechodím. Jen když už tam jdu s nějakým konkrétním cílem nákupu. Moc se mi líbí ta řasenka, konečně nějaké hezké a nekřiklavé balení. Možná bych si ji i koupila, ale počkám si na nějaké recenze :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda! :) Pokud bych si ji pořídila dřív než ty, tak ti určitě dám vědět, jaká je :)

      Vymazat
  5. Skvelý článok:)
    Najhoršie je to, že u nás v drogérkacj ich nikdy tak skoro nemajú:(
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě mrzí :( Ale určitě nějaké slovenská blogerka dělá podobný článek a máte své novinky :)

      Vymazat
  6. Jé, ty Baby Lipsy, to je boží! :) ty novinky od Rimmelu mám a jsem spokojená ! :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jak jsi spokojená s tou řasenkou? :)

      Vymazat
    2. Dělá takové průměrné řasy , ale ten kartáček mi vyhovuje :) Moc ti děkuju za krásný komentář! ♥ Já na tvůj blog taky narazila nedávno a strašně moc ráda sem chodím, už jsem ho skoro celý projela! :) ♥

      Vymazat
  7. Podobné články mám moc ráda, taky jsem o podobném formátu uvažovala, ale zatím jsem se k tomu nějak nedostala a navíc bych se asi bála, že mě při focení chytne ochranka :D Babylips se srdíčkem vypadají dobře :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No taky se někdy bojím, ale zatím mě nikdo nechytl, tak snad ani nechytne :D

      Vymazat
  8. Fajn článek,na novinky od Ebelin zajdu určo kouknout :)

    OdpovědětVymazat
  9. Jé, to je skvělý, že jsi tento článek napsala, mám je vůbec strašně ráda. Teď totiž nechodím do drogérky tak často, tak aspoň vidím, co je novýho. Ale zrovna ty balzámky jsem zaregistrovala a čichala jsem k nim, a přesně jak říkáš, je to úplně stejný jako ta vánoční kolekce. To mě docela mrzí, mohli na toho Valentýna vymyslet nějaké sladké vůně. Asi by to byla spousta práce navíc :D. Tak nevím, jestli si nějaký koupím, ale asi mi nejvíc voněl ten cookie, ještě když je růžový, tak si ho možná vezmu. :) Na Rimmel rtěnky jsem taky koukala a strašně bych je chtěla zkusit, mám vyhlídnutý jeden nádherný odstín. A ta limitka od Ebelin je vážně roztomilá, to zrcátko obzvlášť :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že je máš ráda :) Jo to máš pravdu, ale aspoň mě to nebude nutit ke kupování dalších baby lipsů :D Na mě ty odstíny byly všechny moc výrazné :/

      Vymazat
  10. Líbí se mi ten balzám a zrovna mi doma jeden došel, takže si pro něj asi zajdu :D
    HAUTE BASICS urban decay giveaway

    OdpovědětVymazat
  11. Valentýnská kolekce Baby lips si zaslouží aspoň omrknout, takže to určitě udělám, ale trochu mi vadí ta podobnost příchutí s vánoční kolekcí..no, pokud ji zaregistruji taky, tak je tam nechám, protože z vánoční kolekce mám všechny a vlastně mám celkově těch balzámů na rty moc a navíc, Baby lips nejsou žádný expert na hydrataci a výživu, ta je fakt dost slabá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To s tebou souhlasím, já si je vždy koupím kvůli roztomilému balení nebo úžasné vůni :)

      Vymazat
  12. Tá maskara vyzerá skvelo :D Akurát baby lips nechápem, prečo je to práve ako valentínska edícia, tú čokoládovú by som nechala ako normálnu "príchuť" ale tá Candy Kiss vyzerá priam skvelo :3
    Vii, http://with-love-vii.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  13. Ted tie baby lips! Ani som nevedela, že take druhy existujú :D Už mám štyri, tak sa musím krotiť, nakoľko som ešte žiadny balzam na pery ani nespotrebovala dokonca. :D

    Nechceš sa vzájomne sledovať?:)
    http://nicolland.blogspot.co.at

    OdpovědětVymazat
  14. Achjo, na mě tyhle novinky a limitky hrozně působí a hned zítra se budu muset jít podívat, jestli to náhodou nepotřebuju :D Super článek!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem zvědavá, jestli se na blogu něco objeví :D Děkuji moc! :)

      Vymazat
  15. Maybelline mám moc ráda, řasenky jsou top a Baby lips jsou taky fajn :). Naopak Rimmel nemám ráda vůbec :D. Ta limitka ebelin je roztomilá!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, řasenky Maybelline jsou naprosto skvělé. Mně Rimmel nevadí, ale že by to byla moje oblíbená značka se říct nedá.

      Vymazat
  16. Značka Ebelin mě zaujala, ten štětec vypadá dobře :-)
    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat
  17. Moc pekný článok ♥ Novú edíciu Baby Lipsov som videla a tiež si myslím, že je to také neoriginálne.
    Girl with pink nails

    OdpovědětVymazat
  18. Balení nových Rimmel rtěnek i řasenek mě zaujalo už v DM, to se jim fakt povedlo :) Jinak mě celkem lákají ty kleštičky na řasy od Ebelin. -L

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím :) Když o nich píšeš, tak si uvědomuji, že bych si nějaké měla pořídit, protože ty moje jsou už fakt staré :D

      Vymazat
  19. Po niektorom Baby lipse sa budem musieť kuknúť, ale keďže si písala, že sú si totožné s vianočnými uprednostňujem Candy kiss :)
    www.leekralova.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  20. Super článek :) zaujalo mě spoustu produktů!

    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  21. Jéé, docela ráda bych zkusila ten jablíčkový Babylips :) Ta limitka od Ebelin je skvěle barevná :)
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
  22. Balzámky Baby Lips vypadají opravdu moc hezky a roztomile, ale jelikož mi přijdou jako podprůměrné balzámy, protože hydratace je za mě nulová, neuvažuju o tom, že bych si nějaký koupila. Ale jsou vážně hezoučký, to se musí nechat. :)
    Diary of Girly Things

    OdpovědětVymazat
  23. Jo, ta to mě zase "všechno uteklo". Protože jsem byla v lednu pořád zalezlá doma a učila se a pak jsem si nadávala protože jsem třeba prošvihla super akci v dm na ty nové řasenky maybelline sensational, kdy jsem si mohla pořídit za 159 kč, dvě, což mě teď fakt dost mrzí, tak to abych zase rok vyčkávala než se podobná akce objeví.. :/

    OdpovědětVymazat
  24. Já vždycky tyhle novinky v drogeriíc radši míjím, protože mi je jasné, že bych si nějakou odnesla domů :D Z tvých novinek mě nejvíce zaujala řasenka, zajímalo by mě, jestli skutečně bude mít na řasy dlouhodobý efekt, pokud si ji pořídíš, určitě pak o ní napiš :))

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  25. Babylips manie mě naštěstí už omrzela:D tehdy jak to byl hit jsem si koupila všechny a stále mi leží nevyužité doma!:D
    FASSHION MIND

    OdpovědětVymazat
  26. Nezaujalo mě nic, ale líbí se mi ten nápad na článek.

    OdpovědětVymazat
  27. Mě se tedy líbí Ebelin edice a též kabuky štětec vypadá pěkně a zrcátko se mi taky líbí. Babylipsům jsem nepropadla a asi nepropadnu natolik abych musela mít všechny. Každopádně se mi líbí kolekce Rimmel jak rtěnek tak řasenka. Řasenek se mi teď sešlo opravdu hodně takže řasenku kupovat nebudu i když vím že tahle bude určitě lepší než okurková která mě též zklamala. Rtěnku si možná ale pořídím, protože mám Rimmelky nejradši. Tyhle články se mi líbí.

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks