středa 10. února 2016

My January 2016

Krásný den. :)

Leden utekl jako voda a je tady únor. V prosinci jsem si říkala, že bych shrnutí měsíce přestala psát, ale rozmyslela jsem si to. Řekla bych, že to k mému blogu patří a já bych si nedokázala představit, že bych ho ke konci měsíce nenapsala, i když teď mám trochu zpoždění.


I když to tak ze začátku nevypadalo, leden byl celkem dobrý měsíc. A já jsem moc ráda, že jeden z měsíců, které nemám ráda, je pryč. Ještě další dva a mám vyhráno. Obvykle pro mě leden bývá měsíc ničeho, smutku a prázdnoty, ale letos tomu tak nebylo. Každopádně nebudu předbíhat a začnu pěkně od začátku.

Ke konci minulého roku jsem si říkala, že bych měla fotit ještě víc. Prostě mít zachycený každý okamžik mého života. Dá se říct, že jsem to splnila, alespoň tento měsíc. Začala jsem hned na Nový rok, kdy u nás sněžilo. Musela jsem si zdokumentovat první letošní sníh.





První týden školy po vánočních prázdninách pro mě bývá kritický. Nikdy se mi nechce nic dělat a učit se. Tento rok to bylo vážně kritické, protože jsme první týden psali dost testů, ale nakonec jsem to zvládla. Kromě toho, že je leden pro mě typický stresováním se školou, jsou výprodeje! Co se týče oblečení, moc mě toho nezaujalo. Každopádně jsem měla v plánu koupit si nějaké boty. Po Vánocích jsem projížděla různé eshopy. Když se mi nějaké boty líbily, tak už nebyly v mé velikosti, takže jsem byla celkem zklamaná. Pak jsem si řekla, že si koupím conversky. No nakonec jsem se zašla podívat do Foot Locker a byla jsem mile překvapena. Měli tam totiž boty Nike Free, o kterých jsem také přemýšlela, že bych si je mohla pořídit. Když jsem si je zkusila, zjistila jsem, že jsou to ty nejpohodlnější boty ever a hned jsem je brala. A byly za celkem přijatelnou cenu. Už se těším na jaro, až je začnu nosit.



Když jsem u toho nakupování, v Nanu-Nana jsem si koupila boží hrneček, alespoň mně se moc líbí. Taky jsem si konečně pořídila mou vysněnou vůni značky Burberry.




15. ledna naše škola měla nečekané ředitelské volno. Dozvěděla jsem se tuhle informaci takřka ze dne na den, ale mohlo by se to stávat častěji. Prodloužené víkendy jsou fajn. Moc si nepamatuju, jak jsem ho strávila, ale beztak jsem lenošila s knížkou v posteli. Když jsem u těch knížek, za leden jsem přečetla celkem šest knížek. Jednou z nich byl i Velký Gatsby, což je naprosto skvělá knížka. Znovu jsem začala číst Pýcha a předsudek. Tentokrát už po třetí, pan Darcy je dokonalý.





Mimochodem, kosmetická taštička od Zoelly je naprosto dokonalá. Je roztomilá, vleze se do ní hodně věcí a skvěle se s ní cestuje. 



Zbývající dva týdny jsem odpočítávala dny do koncertu Ellie Goulding, o kterém jste si mohly přečíst tady. Každopádně před koncertem mě ještě čekalo pololetní vysvědčení a pak jeden den volna v podobě pololetních prázdnin. Musím říct, že tyhle pololetní prázdniny jsem si za poslední roky užila snad nejvíc, protože u mě spala kamarádka, se kterou jsem jela den na to do Prahy. Původně jsme měly zůstat v Ostravě, ale nějak to nevyšlo, tak jsme nakonec zůstaly u nás. Odpoledne jsme si udělaly menší procházku a pak jsme skončily v kavárně.








V sobotu nastal den D. Budík jsem měla nastavený na 2:30, celkem strašidelné. Stejně jsem vstala později, obě jsme se nachystaly a ve čtyři ráno jsme musely jet zpátky do Ostravy na nádraží, odkud nám jel vlak do Prahy. Dopoledne jsme si prošly Prahu, odpoledne jsme byly v Palladiu, kde jsme potkaly PetruLovelyHair, a večer jsme jely na koncert Ellie Goulding, který byl naprosto dokonalý, a já si ho moc užila. *milion srdíček*











Co jste dělaly v lednu? Koupily jste si něco ve výprodejích? :)

25 komentářů:

  1. Pekné fotky :) Tie tenisky sú krásne :)
    Aďulik Sun

    OdpovědětVymazat
  2. Super fotky :) A tá taštička od Zoe je božská :)
    more than fashion

    OdpovědětVymazat
  3. Veľmi pekné fotky! :) U mňa to bolo naopak, január začal dosť dobre, no neskôr mi veci nevychádzali.. nebyť koncertov, na ktorých som bola, tak by stál celý mesiac za prd. :D
    Tiež mám takýto článok na blogu, ak máš záujem, tak si ho pozri. :)

    http://nicolland.blogspot.co.at

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mě mrzí, snad budeš mít únor lepší :)

      Vymazat
  4. Krásné fotky, je vidět, že sis lede užila, nebo přinejmenším jeho poslední dny :) A boty jsou skvělé! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jé, Peggie, to mě fakt potěšilo, že jsi s těmito články nepřestala! Mám je fakt děsně ráda, ale pravda je, že tenhle je lepší jak všechny ostatní! Totiž těch fotek, prostě pastva pro oči. Dokonalost. Já jsem v lednu nedělala nic tak zajímavýho, o víkendu nemám moc volného času a tak se snažím se připravovat na nový týden a relaxovat (ehm, to spíš :D). Já jsem vlastně ve výprodejích nic nekupovala, nějak jsem neměla čas a asi ani chuť chodit do obchodů. Ale ty boty jsou skvělý!! Stejně tak jako makronka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to moc děkuji! Za sebe můžu říct, že tento se mi psal moc dobře a sama jsem s ním spokojená :)

      Vymazat
  6. Skvelé zhrnutie mesiaca, aj napriek testom v škole, to musel byť skvelý mesiac. Hlavne koncert Ellie! <3 A nečakané voľno, nikdy nie je zlé! Tiež sa chystám na Veľkého Gatsbyho tak som pekne zvedavá. Momentálne čítam poviedky od Fitzgeralda a tie sa mi veľmi páčia, tak dúfam, že bude aj Gatsby :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Gatsby se mi četl dobře, měla jsem ho přečteného fakt rychle. Ellie je boží a děkuji moc! :)

      Vymazat
  7. Měla jsi zajímavý leden :) Já se jen učila na zkoušky a jeden víkend jsem byla u přítele a byli jsme na mysliveckém bále. Nenakupovala jsem dlouho a jsem za to na sebe hrdá, protože kosmetiku nemám šanci spotřebovat a oblečení už se mi nevejde ani do skříně :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to já bych zase plno oblečení potřebovala :D Zjistila jsem, že radši nakupuju kosmetiku než oblečení :D

      Vymazat
  8. nádherné fotky :) Ellie tíško závidím, určite stál celý trip za to aj napriek skorému vstávaniu :)

    OdpovědětVymazat
  9. Nádherné boty jsi si koupila ♥ A je vidět, že i přes to, že leden zrovna moc ráda nemáš, že sis ho užila :))

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  10. Ellie má naprosto úžasný písníčky ♥ Na její koncert bych se taky ráda podívala. Já si ve výprodejích koupila 2 pěkný legíny a batůžek s ouškama :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To má a slyšet je na živo je ještě lepší :) Jé, tak ten batůžek musí být roztomilý :)

      Vymazat
  11. Krásné fotky! Chybí mi Praha :)
    Jinak v lednu jsem pracovala a připravovala se psychicky na USA. Závidím Ellie, já se na ní nedostala kvůli odletu. Každopádně přemýšlím, že se na ní půjdu podívat tady v Seattlu v dubnu. Lístky na sezení nejsou až tak drahé :)

    Unknownie.blogspot.cz || Life Abroad

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, Marky :) Mně chybí taky :/ Pokud budeš mít možnost, tak si na Ellie určitě zajdi. Její hlas je dokonalý ♥ A užívej Ameriku!

      Vymazat
  12. Krásné fotky, botičky vypadají dokonale, stejně jako kosmetická taštička ♥ Jinak já jsem nepodlehla žádným slevám, protože se mi teda nikde nic nelíbilo :( :D

    SweetElis

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks