pátek 15. ledna 2016

Rimmel London | Lasting Finish

Krásný pátek. :)

Dnes vám ukážu jednu z mých nejoblíbenějších rtěnek za poslední dobu.


Jak jsem psala, dneska vám řeknu můj názor na rtěnku Lasting Finish od Rimmel London v odstínu 077 Asia. Rtěnku mám doma něco přes měsíc a za tu dobu jsem si ji moc oblíbila. Poprvé jsem ji viděla u jedné blogerky, pak u další a další. Zjistila jsem, že odstín 077 Asia je celkem oblíbený. Ani se nedivím, protože je to krásná tmavá mauve barva, která milovnici nude rtěnek nenechá chladnou. Já sama upřednostňuji nude rtěnky, protože jsou nenápadné, ale přesto dokážou rty hezky zvýraznit a podtrhnout váš make-up. Nude odstín volím skoro vždy, protože jsem se zatím nenaučila nosit výraznější rty, snad jednou.

Popis výrobce

Dlouhotrvající rtěnka Lasting Finish udrží rty svěží, krásně namalované a intenzivně zbarvené po dobu osmi hodin. Rtěnka nabízí až o 25% výraznější barvu díky technologii Colour Protect.



Můj názor

Rtěnka z této řady má moc hezké balení. Působí na mě elegantně, je z pevného plastu a dobře se s ní cestuje.
Pigmentace je skvělá, stačí přejet maximálně dvakrát. Samotná barva rtěnky je hnědo-růžovo-fialová, prostě mauve. Řekla bych, že tohle není typický nude odstín, protože je na rtech výraznější než třeba rtěnka z kolekce nude by Kate v odstínu 45. Přesto rty hezky zvýrazní, je přirozená a vhodná na denní nošení. Řekla bych, že tento odstín je především vhodný na podzimní a zimní období. Rtěnka má jemnou parfemaci, která je strašně příjemná. Vůni vám asi do detailu nepopíšu, protože zrovna v tomhle nejsem moc dobrá, ale možná bych ji přirovnala k jemné vůni vanilky.
Rtěnka má klasický tvar do špičky, takže se s ní rty hezky vykreslí. Konzistence je krémová, každopádně pokud pod rtěnku nedám balzám, má tendenci zvýrazňovat šupinky na rtech, hlavně teď v zimě. To mi celkem vadí. Rozhodně na rtech nevydrží osm hodin. Pokud ano, tak bych asi nemohla jíst a pít. Každopádně vydrží tak čtyři hodiny, což není tak zlé.





Dle mého názor má Rimmel celkově kvalitní rtěnky. Řekla bych, že to jsou jedny z těch nejlepších v drogeriích. Samotná řada Lasting Finish je rozmanitá svými odstíny a tohle určitě není moje poslední rtěnka z této řady.

Jaký je váš názor na řadu Lasting Finish? Jsem jediná, která se zatím nenaučila nosit výrazné rty?

27 komentářů:

  1. Krasny odstin :) ja od Rimmel jeste zadnou rtenku nemela. Ja vyrazne rty nosim rada :) dokonce ted na vyraznou ruzovou jsem dostala dost pochval :) zrovna v pondeli budu mit clanek kde budou i rtenky :) Krasnej vikend preju Marki

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tobě taky výrazné rty moc sluší, asi si tě ani nedokážu představit s nude :D Na článek se těším!

      Vymazat
  2. Krásná barvička. tenhle odstín nemám ale mám dvě rtěnky z této řady. Tyhle rtěnky nemají chybu. Kvalitní obal, výběr pěkných odstínů, dostupnost ve všech drogeriích a cenově velmi dostupná a výdrž, slušná ale tak jak to u rtěnek většinou bývá ty 4 hodiny. Já jsem ji bez balzámu používala ale nezaznamenala jsem žádné šupinky apod. Na výrazné rtěnky nemám moc odvahy ale začínám si pomali zvykat na výraznější odstíny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Napsala jsi to přesně tak jak to mám já, takže asi není co dodat :D :) Ty šupinky se dělají hlavně kvůli tomu, když mám suché rty a ty já mám docela dost.

      Vymazat
  3. Odstin je vazne nadherny. :-)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  4. Moc hezká barva :-) Já jsem jednu dobu nosila vyloženě jen řvavé rtěnky, ale teď už v tom zase nejedu :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, Leni :) Taky bych chtěla mít takové období :D

      Vymazat
    2. Nic na tom není :-) Zkus je nejdřív nosit třeba jen doma, aby sis zvykla.. Nebo dávat jen trošku barvy ze začátku. Já jsem se taky cítila nejdřív trošku zvláštně, ale pak jsem si fakt hodně rychle zvykla a lidi mi začali i výrazné rty hodně chválit, dokonce i řidič autobusu nebo klienti v práci :-D Je to super ozvláštnění, nenápadnou pusu nosí každej ;-)

      Vymazat
  5. Rtěnky lasting finnish mám taky moc ráda a mám doma dva odstíny. Jejich vůně je božská, snad nejlepší ve rtěkovém světě spolu s lip butter od Astor. Nosím raději výraznější rty, zhruba v tom odstínu jako je Asia. K nude rtům jsem si cestu nenašla. Ke křiklavým barvám taky ne.

    OdpovědětVymazat
  6. Ta je vážně nádherná, už jsem ji v nějakém článku obdivovala :) Moc se mi líbí ten odstín, mám od Rimmelu i Maybelline podobné, tahle je oproti nim trošku teplejší. To, že jich mám v podobných odstínech tolik svědčí o tom, že naprosto mauve barvy miluju a rozhodně tyhle nejsou poslední. Myslím, že další v mé sbírce bude tato, protože je nádherná :) Jinak já výrazné rty mám ráda, akorát je nenosím moc do školy, proto si je užívám spíš když někam jedeme, to se vážně vyblbnu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyhle odstíny mám moc ráda a určitě se má sbírka taky rozroste. Já do školy rtěnky nenosím vůbec, spíš si je pořád potírám balzámem na rty, takže je obvykle nosím, když jdu někam pryč a už jsem udělala malý pokrok, když jsem si koupila Chubby Lips, protože je na rtech celkem výrazný.

      Vymazat
  7. Ježiš, ta rtěnka je krásná. Trochu mi připomíná barvu mojí 262-ky. Ta bude asi trošku světlejší. Musím se na ní kouknout! Jinak musím říct, že i já jsem se v poslední době naučila nosit výrazné rty ,-)
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
  8. Tak na tu musím mrknout! A s těmi výraznými rtěnkami to máme dost podobně, odvážím se ji vzít třeba v sobotu večer do kavárny, ale jinak si zatím moc netroufnu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joo, to jsem se taky naučila, když jdu někam pryč nebo nakupovat, ale zase to nejsou tak moc výrazné rty :D

      Vymazat
  9. Taky si myslím, že má Rimmel fakt kvalitní rtěnky. Mám jednu nude od Kate a nemůžu si ji vynachválit :) -L

    OdpovědětVymazat
  10. Miluju (obecně) rtěnky od Rimmelu! Lasting Finish jsou podle mě vůbec nejlepší řadou od nich. Hned si odstín fotím do mobilu a v drogerii se po něm kouknu, díky za inspiraci. :)

    ChicByJane.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Rtěnky od Rimmelu jsou moc super :) Sama je sice nevlastním,ale od mamky si je vypůjčuji,protože nejsem až tak velký oblíbenec nošení rtěnek :) Ten octín vypadá skvěle!

    ROSEMDIARY

    OdpovědětVymazat
  12. Krasny odtien, myslim ze od rimmel nemam este ani jeden ruz...asi by som to mala zmenit :)

    OdpovědětVymazat
  13. Tuhle barvu taky mám a nenosím teď žádnou jinou!:)
    FASSHION MIND

    OdpovědětVymazat
  14. Třeba já mám doma dvě výrazné rtěnky (do červena/starorůžova) a zatím jsem je taky ani jednou nevytáhla do civilu. Nevím, nějak se toho prostě bojím. :D Ale letos už je chci konečně provětrat aspoň do divadla nebo na koncert. Jinak tahle vypadá moc dobře!

    OdpovědětVymazat
  15. Wau, tak ta barvička je krásná.Já rada nosím výrazné rty hlavně v létě, teď v zimě na to celkem kašlu :D

    SweetElis

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks