středa 23. prosince 2015

Šťastné a veselé Vánoce!




Krásný předvánoční den, milé čtenářky. :)

Vánoce jsou pro mě tím nejhezčím dnem v roce. Nemůžu uvěřit tomu, že jsou už zítra, protože venku to tak vůbec nevypadá. Cukroví už máme napečeno, dárečky jsou zabaleny, stromeček dávno nazdobený, jen dnes pečeme vánočku na zítřejší snídani a doděláváme bramborový sálat. Zítra se budu jen válet u televize s cukrovím v ruce a budu si užívat ten nejhezčí den v roce s mou rodinou.
Vánoce pro mě už dávno nejsou o dárcích. Vnímám je jako den, kdy se celá rodina sejdeme u jednoho stolu a společně si užíváme vánoční atmosféru. Dárečky jsou pro mě jen takovou třešinkou na dortu. A myslím, že tohle by si měl každý uvědomit a být vděčný, že jsme se po roce opět všichni ve zdraví sešli u jednoho stolu, protože to není samozřejmost.

Tímto krátkým článkem bych chtěla každé mé čtenářce popřát co nejkrásnější Vánoce plné pohody, klidu, míru a lásky se svými blízkými. Užijte si zítřejší den, koukejte na pohádky, neomezujte se v jedení cukroví a snad vám nějaká maličkost vykouzlí úsměv na rtech.

Zároveň vám děkuji, že si uděláte čas na můj blog a napíšete komentář, protože já mám vždy z každého komentáře velkou radost.

Mějte se krásně a užijte si zítřejší sváteční den!

20 komentářů:

  1. I Tobě krásné Vánoce :) Já začala s ujídáním cukroví už dneska a zítra mě čeká strojení stromku a pohádky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc! Mamka pořád cukroví nevytáhla, asi se bojí, abychom to všechno nesnědli už dnes, tak ho vytáhne až zítra.

      Vymazat
  2. Ahoj Peggie, já ti přeju taky nádherné Vánoce! (A děkuju za tvé přání na mém blogu!) Strašně se těším na zítřejší pohádky. A bramborový salát, ten miluju ze všeho nejvíc. Doufám, že budeš mít radost z dárečků, které dostaneš :) A šťastný nový rok!!! :) ♡

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se těším na bramborový salát! A ještě jednou i tobě krásné Vánoce!!

      Vymazat
  3. Krásné to slova, přesně moje řeč že Vánoce nejsou o dárcích. Opravdu venku to moc vánočně nevypadá. Moje mamka také šetří cukroví až na zítra, stejně se jako každý rok se stejně všechno nesní. Každopádně ti přeji hezky prožité Vánoce.

    OdpovědětVymazat
  4. Šťastné a veselé Vánoce kočko <3 Užij si pohodu, než se zase vrhneme douspěchanýho světa :)

    OdpovědětVymazat
  5. Máš tak krásný blog ♥. Přeju jenom ten nejlíp užitý čas a samozřejmě hodně dobrého cukroví :-D mňam:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Taky Ti přeju nádherné Vánoce :-*

    OdpovědětVymazat
  7. Krásné Vánoce i tobě a spoustu splněných přání. ;-) ♥

    OdpovědětVymazat
  8. S tím vnímáním Vánoc to máme uplně stejně, kolikrát uplně koukám, jak to vnímá např. moje mladší sestra - dárky, dárky dárky, ale snad jí to jednou dojde. :) Také ti přeji krásné Vánoce ♥ Tebe i tvůj blog mám velmi ráda! :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě jí to jednou dojde, hele já taky taková byla :D Ale je skvělé, když si to člověk uvědomí. Děkuji, Eli! Taky mám tebe a tvůj blog moc ráda :) ♥

      Vymazat
  9. Také ti přeji pěkné a hlavně klidné vánoční svátky! :)

    Find joy in the ordinary

    OdpovědětVymazat
  10. Krasne Vanoce preju o tobe, uzij si je hezky podle sveho :)

    OdpovědětVymazat
  11. Sice pozdě, ale přeci jen.. byla jsem nějaká zahlcená rodinnou atmosférou, a tak jsem Ti ani pořádně nestihla popřát. :) Letos to bylo trochu víc hektické než jsem si myslela. A navíc jsem k tomu nejlepšímu ještě ulehla do postele a mám nějakou hnusnou chřipku. Ale dost.. takže..
    Krásné prázdniny a šťastný nový rok! :) Užij si Silvestra a pořádně si odpočiň od školy a načerpej sílu (už skoro) na další pololetí.

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks