neděle 27. prosince 2015

Yves Rocher | Limitovaná vánoční edice

Krásný nedělní večer. :)

Už dlouho jsem nebásnila o mé oblíbené francouzské značce Yves Rocher, co? Dnes to napravím! Letos si pro nás Yves Rocher přichystalo krásnou vánoční edici. Byla jsem z ní nadšená, už jen když jsem ji viděla na letáčku. Když jsem ji viděla na vlastní oči a očichala, tak to bylo ještě lepší. Dle mého názoru se tato limitka opravdu povedla a já ji považuji za jednu z těch nejlepších. Ale nebude to jen o Yves Rocher...


Měla jsem v plánu si něco z této limitky pořídit, ale nakonec jsem se musela ovládnout a šetřit penízky na dárky pro druhé. Byla jsem smířená, že limitku prostě nevyzkouším, což by byla velká škoda. Každopádně jsem pod stromečkem našla vánoční-narozeninový dárek od Maky, ve kterém byly tři věci z této limitky. Byla jsem překvapená a nadšená, protože jsem takový dáreček vůbec nečekala, ale jsem za něj neskutečně moc ráda. Dostala jsem dva balzámy na rty (vanilka, pomeranč a skořice) a sprchový gel vanilka 200ml. Kromě těchto dvou edic limitka zahrnovala ještě další dvě - pomeranč a mandle, vánoční jablko. V těchto limitkách najdete úplně všechno, od sprchových gelů, přes balzámy na rty, krémy na ruce, tělová mléka až po svíčky.



Balzámy na rty jsou mou závislostí, vždy musím mít aspoň jeden po ruce, proto je u mě najdete skoro všude. Tyhle dva balzámy, které jsem dostala, jsou dokonalé. Momentálně nejvíc používám vanilkový, na kterém jsem závislá, protože miluji vanilku a tento je prostě dokonalý. Sváteční vůně vanilky je skvělá, zamilovala jsem si ji víc než vanilkovou vůni ze základní kolekce balzámů YR. Balzám je na rtech příjemný, má máslovitou konzistenci a hydratace mi přijde stejná jako u těch základních balzámů, takže takový průměr, který je pro mě skvělý na denní používání třeba ve škole. Druhý balzám pomeranč & skořice jsem zatím nepoužila. Jen jsem ho rozdělala, protože jsem si k němu musela přičichnout. Voní nádherně, není to žádná přehnaná vůně, spíš taková jemná a cítím z ní převážně pomeranč, ale na vanilku nemá. Budu se modlit, aby tyto balzámy, tak rychle neubývaly jako z té základní kolekce. Ty jsou vždycky tak rychle spotřebované, takže tyhle dva si budu šetřit, hlavně ten vanilkový.



Sprchový gel vanilka je stejně dokonalý jako vanilkový balzám, co se vůně týče. Sprchovat se s ním je radost. Nejen, že vanilka krásně provoní mou pokožku a jde z ní cítit i po sprchování, ale taky při mytí provoní koupelnu. Gel má zlatavou barvu a stačí jen troška k vytvoření pěny. Vánoční balení se stromečkem se mi líbí. Kdybych ho měla dřív, tak ho spolu s balzámem zařadím do vánočních nezbytností.
Jaksi jsem zapomněla vyfotit sprcháč samostatně. Focení jsem nechala na poslední chvíli, kdy už nebylo tak dobré světlo jako ráno a podle toho to i vypadá. 



Pokud jste dočetly až sem tak tu mám ještě takové malé "překvapení" na závěr. Na začátku jsem psala, že to dnes nebude jen o Yves Rocher. Maky mi v létě dala vzorek tělového scrubu od Zoelly z její kolekce Tutti Fruity a včera jsem se konečně dokopala k tomu, abych ho použila! Šetřila jsem si ho na Vánoce, akorát jsem to na Štědrý den zazdila, ale to je jedno. Můžu jen říct, že tento scrub je úžasný. Strašně krásně voní, příjemně se roztírá a malé částečky hezky masírují pokožku. Po sprše jsem byla mile překvapena, protože jsem měla krásně provoněnou a hydratovanou pokožku, takže jsem nemusela používat tělové mléko. Pokud se někdy dostanu do Londýna nebo bude jiná příležitost, tak si tento scrub pořídím.


Zkoušely jste něco z vánoční limitované edice Yves Rocher nebo od Zoelly? Pokud ano, tak co? :)

30 komentářů:

  1. Z tejto kolekcie od Yves Rocher ešte nic nemám, ale chcela by som si niečo poriadiť:)
    Tie balzamy vyzerajú super a ten sprchový musí nádherne voňať!
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Nezkoušela jsem, ale věřím, že je to bomba :)

    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  3. Ta skořice s pomerančem mě láká! Možná taky zkusím:)
    Co jsem dostala k Vánocům?

    OdpovědětVymazat
  4. Dostala sem krém na ruce, peeling, sprcháč a mýdlo na ruce všechno kandovaný pomeranč a mandle a musim říct že to voní docela tuctově. Čekala jsem trochu něco jiného a byla jsem zklamaná.

    OdpovědětVymazat
  5. Od Zoelly jsem nezkoušela vůbec nic, ale líbí se mi její obaly i ty kosmetické taštičky :). A od YR mám vanilkový krém na ruce. Ale nejradši bych chtěla všechno :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo její obaly jsou super a ty taštičky taky, strašně roztomilé. Jej, tak ten bych chtěla taky, ale jak říkáš ty, chtěla bych všechno :D

      Vymazat
  6. Z vánoční limitky jsem ještě nic neměla ale líbí se mi.

    OdpovědětVymazat
  7. Já od Yves Rocher mám jenom balzám na rty, který zbožňuju, ale nikdy jsem si nekoupila nic jiného. Vždycky to tam chodím jen očuchávat :D. Ale strašně mě zaujal vanilkový, pro ten si snad dojdu, protože vanilkovou vůni miluju! :) A od Zoelly nic nemám. Jen se mi strašně líbí jedna taštička. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jaký máš? Já těch jejich balzámů mám celkem dost :D Já když tam šla poprvé, tak mi vnutili tu jejich kartičku a od té doby tam jsem pečená vařená, protože každý měsíc posílají nějaké slevy a tak :)

      Vymazat
    2. No jo, my tu kartičku máme taky, ale strašně mě štvou ty jejich zelené body, na které se nevztahují slevy a tak. Vždycky, když dostanu slevu a chci si tam koupit něco, co mám vyhlídnuté, tak je na tom zelený bod! To mě mrzí. Jinak bych tam jistě nakupovala víc. A ten balzámek mám jakýsi Karité, voní jako oříšky. Mamka má nějaký klasický vanilkový, ale nechce se ho vzdát, tak si musím dojít pro ten, co jsi ukazovala :)

      Vymazat
  8. Limitka YR mě taky dost zaujala, ale bohužel se ke mně nic nedostala. Naprosto zbožňuju vanilku, a tak věřím, že produkty byly skvělé :) -L

    OdpovědětVymazat
  9. Na limitku Yves Rocher mám stejný názor, i pro mně je jedna z nejlepších:-) Pořídila bych si toho mnohem víc, ale protože to nebylo zrovna za hubičku, tak jsem si odnesla jen sprchový gel a dva krémy na ruce, ale všechno voní překrásně:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda. Štve mě, že se na to nikdy nevztahuje žádná sleva, ale i tak jsem ráda za to, co mám :)

      Vymazat
  10. Škorica a pomaranč? Tak to sa po nej čo najskôr poobzerám :)
    BEELIEVIN

    OdpovědětVymazat
  11. Taky jsem tu vánoční limitku od YR obkoukávala....ale nekoupila, protože mám tolik pecující kosmetiky až hanba :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chápu. O to víc jsem já ráda, že jsem to dostala :)

      Vymazat
  12. Ja jsem si ji nakonec neobjednavala a mozna toho i trosku lituji.

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  13. Dostala jsem od přítele vanilkovou sadu a voní krásně, jen jsem se ještě nedostala k vyzkoušení. Ale co jsem byla v obchodě, vonělo mi z limitky úplně všechno :)

    OdpovědětVymazat
  14. Limitky jsou skvělé! Já jsem dostala od kamarádky olejíček do koupele, ze kterého jsem také nadšená :)
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
  15. Já dostala ten sprcháč, tak jsem na něj zvědavá, jak ho vyzkouším. :)

    OdpovědětVymazat
  16. Tá limitka vyzerá super, myslím, že aj minulý rok mali podobnú limitku len s inými vôňami. :)
    http://rebelliouslily.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  17. Koukala jsem na ní, ale nakonec jsem si řekla, že to nepotřebuji a kosmetiky mám milion, takže jí spíš potřebuji spotřebovávat a né nakupovat :D :)

    Od Zoelly nemám vyzkoušené vůbec nic.. teda ted si potají čtu v práci její knížku, počítá se to?:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám už pár měsíců stopku na kupování šamponů a sprcháčů, ale když to dostanu, tak to nevadí :D Jasně! Její knížky jsou super, aspoň já je mám moc ráda. Co na ně říkáš? Čteš i ten druhý díl?

      Vymazat
  18. Já ještě pořád do Yves Rocher nikdy nezašla, vážně to musím už konečně někdy napravit. :D :) Ty balzámy na rty vypadají moooooc moc dobře! Sakra, úplně tu vůni cítím přes monitor. A sprchový gel? Oooo, to bych se myla o sto šest snad třikrát denně! :D

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks