sobota 28. listopadu 2015

November Favourites

Krásný sobotní večer, milé čtenářky. :)

Dneska bych se s vámi ráda podělila o mé oblíbené produkty za listopad.
Jak si užíváte víkend? Já se teď vrátila z menší oslavy a zítra mám v plánu si dozdobit pokoj. Na advent se moc těším, mám strašně ráda předvánoční období. Každopádně o Vánocích se rozpovídám snad někdy jindy, dneska oblíbenci.



Jako první bych začala vzorečkem parfému značky Adidas, který se ke mně dostal. Born Original je podzimní novinkou firmy Adidas. Já kdysi parfémy od Adidas používala, jeden z mých oblíbených je Fruity Rhythm. Tušila jsem, že ani tato vůně mě nezklame a stane se mou oblíbenou. Už jen ten designový flakón mě dostal. Jen tak mimochodem, voněla mi hned poprvé, když jsem si ji na sebe stříkla. Vůně je sladká, Adidas ji popisuje jako sladkou, šťavnatou a exotickou. Oceňuji, že vydrží i celý den. No nic, vypadá to tak, že mám na wishlistu další vůni.



Když Rimmel spustil svou nude kampaň, věděla jsem, že něco z toho musím mít. Do oka mi padly nude rtěnky, přesněji odstín 45, který mě zaujal nejvíc. Je to ten nejtmavší odstín, což mi vyhovuje, protože přesně takovou nude rtěnku jsem sháněla. Zatím bych si asi netroufla na výrazné rty, snad se k tomu někdy dopracuji, a proto jsem ráda, že existují nude barvy, kterých se nebojím. Rtěnka není dokonalá, má své mouchy. Každopádně já si ji oblíbila už jen díky jejímu jednoduchému obalu a krásnému odstínu.

Když už mluvím o Rimmelu tak dalším velkým oblíbencem je jejich tmavě červený lak. Jak jsem psala v jednom článku, tmavě červená je moje letošní podzimní must-have barva. Když jsem zjistila, že žádný tmavě červený lak nevlastním, tak jsem si rychle nějaký pořídila. Vsadila jsem na Rimmel v odstínu Rapid Ruby. S lakem nemám žádný problém. Poměrně rychle schne, vydrží mi na nehtech šest dní a vypadá skvěle.



Moje vlasy si za poslední dobu oblíbily Aussie šampony. V létě jsem psala recenzi na řadu Miracle Moist, se kterou jsem moc spokojená. Nedalo mi to, musela jsem si koupit další jejich šampon, tentokrát z řady Take The Heat, který by měl vlasy chránit před tepelným poškozením. Věděla jsem, že tohle bude něco pro mě, protože jsem vždy bojovala proti roztřepeným konečkům ze žehlení. Šampon se stal mým velkým oblíbencem, protože vlasy opravdu ochrání. Spolu s kondicionérem ze stejné řady ho používám od září, přičemž si vlasy žehlím 4x do týdne a vlasy nejsou skoro vůbec zničené. Nebudu už nic víc prozrazovat, víc se dozvíte v recenzi, kterou chystám.



Jako poslední tady mám krém na ruce značky EOS. Určitě víte, že tahle značka je profláknuta převážně jejich balzámy na rty, ale jejich krémy na ruce jsou taky super. Já si oblíbila tento modrý Fresh Flowers. Krásně voní po květinách, líbí se mi jeho balení. Nejvíc na něm oceňuji, že nedělá mastný filtr. Strašně mi vadí, když tohle nějaký krém dělá. Obávala jsem se, že tohle bude problém i tady toho, ale mýlila jsem se. V tomto je EOS krém skvělý. Ruce v podzimním období hydratuje skvěle, ale v prosinci ho asi vyměním za nějaký krém s vánoční vůní.



Všechny zmíněné produkty můžete zakoupit na Parfums.cz.

Jakou kosmetiku jste si v listopadu oblíbily vy? :)

29 komentářů:

  1. Super veci:)
    Eos krém by som rada vyskúšala:)
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě vyzkoušej, nemusíš si ho kupovat ani přes internet, protože se už dá sehnat v DM :)

      Vymazat
  2. Born Original i rudý lak od Rimmelu mám a oboje mě nadchlo! Akorát mám s lakem problém při odlakovávání-všechno je pak červené :D Chtěla bych konečně vyzkoušet nějakou tu Kate a krém eos mě taky láká :) -L

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tím odlakováním souhlasím, nějak jsem na to zapomněla :D EOS krém je super a ještě lepší je, že se konečně dá sehnat v DM :)

      Vymazat
  3. tak ten šampón sa mi začala páčiť, takže sa teším na recenziu :)

    OdpovědětVymazat
  4. Vzoreček Adidas parfému mám taky a naprosto jsem si ho zamilovala. Voní nádherně a klidně bych si ho pořídila v plném balení :)

    OdpovědětVymazat
  5. Marki, taky mi přišel vzoreček od Adidas a říkám si, že ta vůně je KRÁSNÁ a v plném balení bych ji brala hned všema 10 :D. Jinak na krémy od Eos už jsem taky kolikrát koukala a lákají mě

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To s tebou souhlasím, Veru :D Eos krém si určitě pořiď, je skvělý!

      Vymazat
  6. Na ten krém od Eosu pokukujem už dlho, ale príde mi celkom maličký za tú cenu čo ty?

    Pozývam teba aj tvoje čitateľky na moju Giveaway-
    http://leekralova.blogspot.sk/2015/11/giveaway-ahojte-dnes-mam-pre-vas.html#

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ho mám od září a pořád mi přijde, že v něm mám ještě dost krému a to ho používám skoro každý den. Ono opravdu stačí malá dávka :)

      Vymazat
  7. na tu rtěnku od kate mám taky zálusk!:) Takže jsem si o ní napsala Ježíškovi :D :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ta červená je vážně krásná barva na nehty :)
    HollyChicc

    OdpovědětVymazat
  9. Ta vůně vypadá zajímavě, mám ji jako vzoreček a i tu pánskou, ta se moc líbí taťkovi. Laky od Rimmel mi vůbec nesedí 60 second zaschnout za 15 min. Rtěnku mám z kolekce s červeným obalem a je božská na nude se musím jít podívat - a ano říkám si to už několik měsíců. Aussi plánuji vyzkoušet, ale odrazuje mě cena, ale myslím si, že ke mně poputuje některý z vánočních balíčků. A eos mám zkušenost jenom s balzámy a ty jsou super! Moc pěkný článek!
    Mrkni na můj blog, komentuj a budu ráda, když se staneš pravidelnou čtenářkou!
    http://style-et-vie.blogspot.cz Těším se na další tvoje posty jsou super.
    Kája

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta pánská vůně by mě hodně zajímala. Tak to tě chápu, protože jeden lak od Rimmel mi taky schne celý den. Celkem jsem se bála, aby to ten červený nedělal taky, ale nemám s tím problém. Na nude rtěnky určitě koukni, ale připrav se na to, že na rtech vydrží 1-2 hodiny, pak se ztratí :( A děkuji moc!

      Vymazat
  10. Taky mám doma vzoreček té vůně a musím souhlasit, že je naprosto boží! Takže začínám šetřit! :D (ikdyž se obávám, že už nutně potřebuji minimálně 10 věcí) :D

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  11. ja som akosi stále neprišla na chuť tým EOS krémami na ruky..mala som doma balzamy..ale nenadchli ma nijako..a bojím sa,že tak isto to bude aj pri kréme :D ..za to rúž od Rimmelu chválim,mám doma 3 odtiene..keď vyšli v drogérií..musela som po ne ísť..:))

    BeautyMuffin

    OdpovědětVymazat
  12. Krásné ale za mě je už všude tak přeEosováno, že mě neláká už ani balzám ani krém, ale baví mě hodně nová řada Dove ! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks