pondělí 28. září 2015

Chapter #9 of 2015

Krásné pondělí. :)

Připadá mi to jako včera, když jsem psala shrnutí měsíce srpna. Teď tu sedím a píšu další shrnutí měsíce, tentokrát září. Taky vám ten čas tak rychle letí?



Jak jste si užily prodloužený víkend? Já ho strávila pěkně doma v posteli, léčila jsem se z nachlazení. I tak jsem si ho užila, takové prodloužené víkendy bych uvítala častěji. Hned je ta neděle trochu lepší, když vím, že další den nemusím do školy. 



Každopádně celé září bylo o škole a bude to tak až do příštího června. I když jsem se tam vůbec netěšila, tak jsem ráda, že škola začala, protože mám konečně nějaký režim, který mi přes prázdniny fakt chyběl. Hodně jsem se těšila na Ostravu, ty dva měsíce mi Ostrava celkem chyběla. Hlavně nakupování! 
Je tady někdo, kdo šel tento rok do prváku? Pokud ano, tak mi klidně do komentářů napište, jaké jsou vaše pocity ze střední školy. Nebo šla některá z vás na vysokou? Taky se mi můžete pochlubit, jaké z toho máte pocity. Jsem zvědavá! :)
V září jsem po dlouhé době byla v divadle a moc jsem si to užila! Pokud rády chodíte do divadla a měly byste možnost, tak si zajděte na Poprask na laguně, protože se vážně pobavíte.



Koncem září mi také došla druhá objednávka z Aliexpressu. Jsem z ní víc nadšená, než z té první, kdy jsem si objednala sluneční brýle, které mi jsou bohužel velké. Objednala jsem si květinové pouzdro, hodinky a čtyři štětce. Obávala jsem se toho, že štětce budou smrdět. Každopádně nesmrdí a jsem z nich fakt nadšená. Moc se mi líbí, nesmrdí a to nejhlavnější je, že jsou tak krásně jemné. Jsem mile překvapena. Čtyři štětce za 130 Kč? Proč ne. Hodinky došly v pořádku a pouzdro také. Z věcí mám fakt radost a určitě si brzy zase něco objednám. 




Září byl můj šťastný měsíc, co se giveaway týče. V jednom týdnu jsem vyhrála hned tři giveaway. Nikdy bych nevěřila, že se to může stát. Když se tohle stalo mně, tak se to určitě může stát i vám. Tím to ale nekončí, minulý víkend jsem se dozvěděla, že jsem vyhrála další giveaway, takže celkem čtyři výhry. Balíček mi zatím nedošel, ale až dojde, tak vám ho v nějakém článku ukážu. 



Poslední nejskvělejší věc na září - podzim. Joo! Konečně začalo mé druhé nejoblíbenější období v roce. Miluji podzim! Těším se na lazy soboty/neděle, kdy se budu válet v posteli s knížkou a venku bude pršet. Těším se na to, až vypiji hektolitry čaje a budu pálit vonné svíčky, odpočítávat dny do mých narozenin a Vánoc. Je pár věcí, které na podzimu nemám ráda. Vadí mi ranní déšť - ničí mi účes. A druhá věc, která mě celkem ničí, je, že mě podzim nutí vidět věci dost pesimisticky. Snad to letos nebude tak hrozné. Jak jste na tom vy? Máte rády podzim?



Jinak jsem po dlouhé době udělala menší nákup v Yves Rocher. Mimochodem, ten lak je dokonalý! Must have barvička na podzim. V nějakém článku vám ho ukážu. 



V nejbližší době čekejte recenzi na americkou značku EOS.



Dnešní článek je poměrně krátký, ale vše co jsem chtěla, jsem vám řekla. 
Jaký byl váš měsíc? Jak jste zvládly návrat do školy? :)

27 komentářů:

  1. Hezký článek, taky píšu takové shrnutí měsíce- 10 NEJ. Mrkni na blog, právě tam probíhá giveaway.

    OdpovědětVymazat
  2. Super článek! Tvoje Chapter of... miluju. Já a škola se už nenávidíme míň, než na začátku školního roku. Bylo super, že jsme si od sebe ještě druhý týden školy odpočinuly, protože jsem jela na cyklisťák. To ale znamená, že jsme si nárok na další týdenní školní akci vyčerpali...
    Měj se hezky! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc! Tak snad sis cyklisťák pořádně užila :))

      Vymazat
  3. Já teda do školy nechodím, ale je pravda, že poslední dva týdny srpna jsem měla dovolenou a vrátit se do režimu "práce" bylo dost náročný. :D
    Máš to ale štěstí holka! Mě se zatím nepovedlo vyhrát ani jednu giveaway (dííky, štěstěno).. Takže mnou teď projela lehká závist! :D
    Já teda podzim moc nemusím.. Vždycky se totiž v létě těším, jak bude to babí léto, všude barvičky a podobně. A pak je všude akorát bláto, furt prší, je mi zima.. :D takže takový ten ideální podzim si ráda představuju, ale pak jsem z toho akorát zklamaná :D
    Těším se na recenzi YR a eos! :)
    Michelle B :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Až jednou giveaway vyhraješ, tak už pak budeš vyhrávat pořád :D :)

      Vymazat
  4. Hezký článek k té giveaway gratuluji!
    http://anyworld0036.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Skvelý článok! :) Tie hodinky sú krásne. Lak na nechty je tiež veľmi pekný, taký jesenný.
    Domi Lap

    OdpovědětVymazat
  6. Krásný! :) ty eosy :3
    http://nellylove99.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a ještě poslední věc :) zatagovala jsem tě do Liebster award tagu :) Pokud budeš chtít udělej ho
      http://nellylove99.blogspot.cz/2015/09/liebster-award-tag.html

      Vymazat
    2. Děkuji :) Promiň, ale asi se nezapojím, protože jsem tento tag dělala nedávno :(

      Vymazat
  7. Taky jsem trávila prodloužený víkend stejně jako ty. Bohužel jsem se moc nevyléčila (spíš to mám ještě horší), ale do školy prostě musím kvůli hodně testům, takže bohužel. Ovšem to, že začala škola mě teda silně nebaví. :D Doslova proklínám každý den, kdy zas musím vstávat. :D A o milionu učení i o víkendu ani nemluvím. Však to znáš! Ale do divadla bych šla hned, hned, hned. Já v září byla akorát v Benátkách na prodlouženém víkendu a bylo to božíííí! Vlastně teď ke konci října se chystám na muzikál Mýdlový princ a pak za 14 dní na Mammu Miu, tak už se na to těším. :) Taky vyrazím na hokej, takže aby to už bylo! :) Jé a podzim přímo miluju! Strašně mi to období zase chybělo! Zrovna dneska celý den praktikuji můj podzimní režim - postel, teplá peřina/deka, v ruce hrnek s čajem, čtu knihu a nebo se dívám na filmy. Miluji to!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se taky moc nevyléčila... Tak to máš podzim pěkně nabitý :))

      Vymazat
  8. Moc hezké hodinky :) Diář z YR mám taky

    OdpovědětVymazat
  9. Moc hezký článek. Moc se mi líbí to pouzdro a štětce jsou také super :) Gratuluju k výhrám, mě moc štěstí nepotkává :D
    http://www.meetmylovelyworld.com

    OdpovědětVymazat
  10. U mě bylo celé září také jenom o škole, ale už toho začínám mít opět nad hlavu :D
    Make-up taštička je narposto rozkošná!!

    Mare di Fragole

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je trochu menší, takže ji používám jako pouzdro :) a děkuji!

      Vymazat
  11. Pěkný článek!
    Mrkni na můj blog a zapoj se do soutěže
    http://blogbeautybyk.blogspot.cz/2015/09/konecne-je-tady-prvni-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  12. Pěkný článek! Také mi ten čas s nástupem školy nějak rychle běží :)
    The Colorful Blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že nejsem jediná :D Při té škole to utíká fakt moc rychle.

      Vymazat
  13. vyhrať štyri giveaway?! a to som si myslela, že som dieťa šťasteny :D

    OdpovědětVymazat
  14. Skvělý článek! :) Mě nástup na vysokou teprve čeká, nejdříve ale musím přežít maturitu. :D

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks