neděle 13. září 2015

Saloos | Bio aroma roll-on Sladké spaní

Krásné nedělní ráno. :)

Dnešní článek bude po dlouhé době recenze na přírodní kosmetiku značky Saloos. Dlouho jsem měla problém každou neděli večer usnout. Vždy jsem alespoň dvě hodiny ležela v posteli a převalovala se. O to víc mě to štvalo, protože bylo jedenáct večer a já nespala, ale přitom každé pondělí vstávám 4:15, takže mě to znervózňovalo. Každopádně pak jsem našla v nabídce Saloos něco, co by mi mohlo pomoct.

O co se jedná?
Dozvíte se v dnešním článku. :)


Saloos je úžasná přírodní kosmetika, která se nezaměřuje jen na obličej. V jejich nabídce najdete také různé peelingy, oleje na tělo, ale i malé voňavé pomocníky v aromaterapii, přesněji bio aroma roll-on. I já se nechala zlákat na tohoto pomocníka, protože se opravdu krásně čte, že vás taková malá věcička dokáže hodit do pohody a přenést do říše sladkého snění.



Bio aroma roll-on seženete v šesti variantách - antistres, divoká růže, vitalita, na cesty, sladké spaní a tea tree. Každý roll-on je dobrý na něco jiného, zároveň mají společné to, že by vás měly hodit do pohody a uvolnit. Strašně se mi líbí, že Divoká růže by měla povzbudit vaše sebevědomí a odhalit kouzlo vaší duše. Sladké spaní vás přenese do říše sladkého zapomnění. No nezní to krásně? Otázka je, co je na tom pravdy. Každopádně pokud vás zajímají podrobnější informace o každém roll-on, tak koukněte na stránky Saloos.



Roll-on jsem zatím v DM neviděla, každopádně ho seženete na různých internetových eshopech nebo ve zdravé výživě, kde mají produkty Saloos. Cena za 9ml je 100-140 Kč.


Popis výrobce

Nechte se unášet na voňavém obláčku plující noční oblohou. Svou jedinečnou kompozicí z bio jojobového oleje a čistě přírodních esenciálních olejů z levandule a exotické vanilky vás lehce přenese do říše sladkého zapomnění a zahalí vás i vaši mysl závojem sladkého snění. Vhodný je zejména při nespavosti.



Složení



Způsob použití

Aplikujte na pulsní body, zápěstí, spánky, krk. Vyhněte se kontaktu s očima.


Můj názor

Strašně se mi líbí fialová krabička, ve které se roll-on prodává. Balení je skleněné, přičemž je to takový malý prcek, že se vleze do každé kabelky a nezabere tolik místa. Ve skleněné lahvičce je nažloutlá tekutina, která připomíná olej na vaření. Vůbec se nemusíte žluté barvy bát, protože na kůži olej nejde vidět. Mastnoty se také nemusíte bát, protože olejíček se rychle vstřebává. Roll on jako aplikátor je u této věci skvělý, protože nehrozí, že byste to s olejem přehnaly.



Úplně nejvíc na něm miluji jeho nejskvělejší vůni. Vůni dominuje levandule, kterou neskutečně moc miluji. Každopádně, když olejíček aplikujete na pulsní body, tak se projeví i má oblíbená vanilka. Kombinace levandule a vanilky je něco neskutečného. Opravdu mi to sedlo a mám tuhle vůni moc ráda. V létě jsem tento olej používala někdy místo parfému. Každopádně na pokožce nevydrží dlouho. Maximálně hodinu, takže je potřeba místo pořád potírat.

Olejíček používám už přes tři měsíce pravidelně večer před spaním. Jedno velké plus u něj je, že vůbec nemizí. Nejde ani poznat, že bych ho používala přes tři měsíce. O prázdninách jsem si vždy každý večer potřela zápěstí olejem, přičichla jsem si k vůni levanduli a vanilky a cítila jsem se lépe. Vlastně i teď, když ho používám, se cítím lépe. Opravdu mi přijde, že mne dokáže uvolnit a dostat do pohody. Už to před spaním není takové, že bych se pořád převalovala a nemohla usnout. Levandule mě zklidní, zbytečně se už nepřevaluji a lépe se mi usíná.



Tento produkt mě dostal a s klidem vám ho můžu doporučit. Roll-on je úžasné zpestření po náročném dni. Navíc pokud milujete levanduli a vanilku, tak neváhejte a pořiďte si ho.


Shrnutí
+ CPK výrobek
+ krásná vůně
+ balení
+ dlouho vydrží
+ cena


Máte zkušenost s tímto produktem? Jak bojujete proti nespavosti?

27 komentářů:

  1. Objednavala som si ho presne z rovnakeho dovodu - nedelne zaspavanie. Som spokojna - pekna vona, dobra aplikacia, adekvatna cena. Posobi upokojujuco a teda sa i lepsie zaspava.

    OdpovědětVymazat
  2. Jeste jsem nic takového nezkousela, drive jsem nemohla usnout a pomohla mi homeopatika. Ted uz to je v pohodě :D .. ale tyhle vecicky me vzdycky zajimaly :)
    http://nellylove99.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Wau! To zní jako výrobek přesně pro mě! Miluji levanduli a vanilku a často nemůžu spát. Tak že bych zainvestovala?
    Díky za tip kočko! :)
    I am clarella ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za komentář, Klári :) Pokud si ho pořídíš, tak mi dej vědět, jak ti sedl :)

      Vymazat
  4. Nikdy jsem vyložně problém se spaním neměla, sice je fakt, že občas vůbec nemůžu usnout, ale nakonec usnu. :D Ale mamka celkem špatně spí, tak bych ji to možná mohla koupit... třeba k narozeninám :D
    DENYII

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud mamce nevadí levandule a vanilka, tak by to byl určitě super dárek :)

      Vymazat
  5. Super recenze. Saloos mám moc ráda, ale roll-on jsem ještě nezkusila. Se spaním problém občas mám, takže na to uklidnění a tak by byl báječný :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, pokud bys měla možnost, tak roll-on určitě zkus :)

      Vymazat
  6. Super !! :D

    Pozývam ťa aj všetkých tvojich čitateľov na GIVEAWAY !!!!!!!!!!!!!
    Girl with pink nails - GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  7. Levandulový olejíček znám, krásně voní a opravdu ukolébává ku spánku.

    OdpovědětVymazat
  8. Tak tyhle olejíčky vůbec neznám, ale podle fotek a popisu by se mi mohly líbit ! Saloos všeobecně se mi líbí čím dál víc ! :)
    LenaČerge

    OdpovědětVymazat
  9. Nespavost se u mě občas projeví, takže tohle vypadá moc dobře. Já zas přemýšlela o čajích, ale nezkoušela je. Když je škola, tak mě štve, že jdu spát pozdě (protože dřív prostě neusnu) a pak jsem ráno nevyspalá a tak.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O čajích jsem také přemýšlela, ale bojím se, že by mě mohly uspat tak moc, že bych ráno zaspala i budík, haha :D

      Vymazat
  10. Tyjo, o tom jsem nikdy neslyšela :) Ale značka Saloos vypadá dost dobře! The Colorful Blog

    OdpovědětVymazat
  11. Hodně jsem o něm už slyšela, poslední dobou mám docela problémy se spaním, takže by možná nebylo od věci tetno produkt vyzkoušet.
    http://chicadriana.blogspot.co.at/

    OdpovědětVymazat
  12. Tak tieto vecičky vôbec nepoznám, ale vyzerajú super ! :) pekná recenzia :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  13. To zní nádherně :) Mně by se hodila ta růže na sebevědomí, to by mi opravdu sedlo...kdyby to opravdu fungovalo :) Mám tyhle věcičky ráda. Kamarádka měla od Avonu sprej na usínání a taky nádherně voněl...a pokaždé, když jsem u ní spala jsme po jeho použití rychle usnuly :)
    http://chaoticandglamour.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc! :) Hele ta růže by se mi taky hodila... :) A nějaký sprej na usínání od Avonu mám taky a vážně krásně voní.

      Vymazat
  14. Tyto Saloos roll-ony znám a mám je moc ráda. Nejraději mám Růži, používám ho místo parfému, když nemám náladu na šíleně výrazné vůně. Je to velmi decentní vůně a opravdu voní jako divoká růže, takže jsem moc spokojená :). Kolem mě není šílený oblak vůně který by dusil mě nebo mé okolí, ale je to cítit třeba když hýbu rukou a tak (nanáším na pulsní body na zápěstí, ne jen na krk). Je to moc příjemná záležitost :).

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks