pátek 29. května 2015

Haul | May 2015


 Krásný pátek,

 dneska bude článek, který má na tomto blogu premiéru. Historicky první haul na tomto blogu! Doufám, že nebude poslední. :) V posledních měsících dávám přednost spíš kosmetice, než oblečení, což uvidíte v tomto haulu. V květnu to nebylo jiné. Co jsem si teda koupila? Čtetě a dozvíte se více. :)



Chtěla jsem, aby vás první fotka trošku zmátla. Samozřejmě, že jsem si nekoupila jen ty věci, které jsou nahoře na fotce. Je jich trochu více. Za chvilku vám je všechny ukážu.
 Hned ze začátku května jsem měla jeden den volno díky maturitám a moje spolubydlící taky, takže jsme se ráno obě sbalily a vyrazily jsme do ostravského Avionu. Já jsem tam jela, protože jsem potřebovala bundu na jaro a pár věcí z Ikei. Myslely jsme si, že se odpoledne vrátíme zpátky na intr, ale nečekaně jsme tam strávily celý den a na intr jsme přijely až večer. 
 Tento týden jsem jela do Karolíny, jen abych koukla, co je tam nového, a odnesla jsem si taky pár věcí. 
A konečně jsem se rozhoupala a udělala malou objednávku na Parfums. 
Už dost kecání a jdu vám ukázat moje květnové úlovky.



Jako první tady mám kategorii oblečení a doplňky. Už jsem zmiňovala, že utrácím víc za kosmetiku, takže oblečení moc nebude. Mám tady jen dva kousky, které jsem si pořídila, a to džínová bunda z Pull&Bear a obyčejné černé tričko ze Sinsay. Chtěla jsem si ještě koupit jeden hezký overal z H&M, ale rozmyslela jsem si to a koupím si ho asi až v červnu. Pak jsem si v C&A koupila černou kabelku, což znamená, že si tuhle věc konečně můžu vyškrtnout z mého wishlistu. Za kvalitu fotky kabelky se omlouvám, protože jsem ji fotila včera na intru mým mobilem, jelikož foťák mám doma.








Než přijde na kosmetiku, tak tu ještě mám dvě knížky a malou svíčku Yankee Candle. V Karolíně je obchod, kde prodávají Yankee Candle. Každý měsíc tam mají na určitou vůni 20% slevu. Tentokrát tam měli slevu na A child's wish, kterému jsem nemohla odolat. Voní dokonale. 
 Dvě knížky jsem si koupila v Levných knihách. Těším se, až je o letních prázdninách začnu číst.
 Pak jsem si ještě koupila stoleček a rámeček na fotku v Ikei. Fotku stolečku bohužel nemám. Stůl mám ve skříni na intru, ale až si ho přivezu domů, tak vám ho ukážu.




Čas na kosmetiku. Zase jsem za ní utratila nejvíc, ale něco jsem i vyhrála v giveaway a taky jsem konečně objednávala z Parfums. Pokud by byl zájem o objednávku z Parfmus jako samostatný článek, tak se ozvěte v komentářích. Uvítaly byste takový článek?


Sprchový gel, šampon na vlasy a balzám karité jsem vyhrála v giveaway. Určitě jste si všimly, jak Yves Rocher miluju, takže tušíte, jak velká byla radost, když jsem se dozvěděla, že výhra je moje. 
Pak jsem si z Parfums objednala tělový sprej od Victoria's Secret - Mango Temptation, a k tomu jsem si ještě vzala pudr Stay matte, protože už mi moje balení dochází. Ze spreje mám velkou radost. Bála jsem se, že mi nebude vonět, ale bylo to zbytečné. Voní skvěle a je to momentálně můj top produkt. 
V Albertu je tento týden 55% sleva na sprchové gely Aroma ritual od Dermacolu, takže by byl hřích si alespoň jeden nekoupit. Já si vzala jahodu a rebarboru. Voní suprově!
A pak jsem neodolala BB creamu od Garnieru. Zrovna na něj měli v Tescu slevu, tak jsem si ho po dlouhém rozhodování nakonec vzala. Budu ho používat hlavně v létě.

Čím jste si v květnu udělaly radost Vy? :)

11 komentářů:

  1. Dermacol sprcháče voňajú skvelo, rovnako ako všetky vecičky od YR :) mám doma ten balzam, je naozaj super :) a VS sprej už chcem dlho, takže vidím to tak, že moje odolávanie za chvíľu skončí :D
    enjoy little cosmetics

    OdpovědětVymazat
  2. Koupila jsi si opravdu krásné věci. Ten pudr stay matte mám a nemůžu si na něj v nejmenším stěžovat :)

    http://marisnovotna.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Ta džínová bunda je nádherná, už si taky musím nějakou pořídit :D
    tribanany.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, řekla bych, že tenhle kousek oblečení v šatníku musí být :D

      Vymazat
  4. Tú kozmetiku by som brala :-) Zbožňujem sprcháče od YR aj Dermacolu :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkné věci:-) Ty sprcháče od Dermacolu jsou opravdu super! :-)
    TeriMiss

    OdpovědětVymazat
  6. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  7. Nějakou tu džínovou bundu ještě ve svém šatníku postrádám, takže bych to měla asi napravit. Hodí se snad ke všemu! A nad BB creamem se teďka hodně rozhoduji, zda-li si ho koupit nebo ne.. asi budu pro variantu, že si ho nakonec pořídím, ale jen netuším kdy. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks