sobota 25. dubna 2015

Shopping TAG

Říkala jsem si, že jednou za čas vždy přidám nějaký TAG. Kdysi jsem TAGY neměla ráda, vůbec mě to u jiných blogerek nebavilo číst, ale postupně jsem jim přicházela na chuť, začala jsem je číst a někdy jsem se dozvěděla zajímavé věci anebo jsem zjistila, že v tom nejsem sama. Dneska tu mám nakupovací TAG. Tohle téma je u mě v poslední době hodně aktuální, protože od té doby, co jsem na intru, tak utrácím víc peněz něž kdy jindy, což mě samozřejmě štve, ale pokaždé si musím něco koupit, protože to je buď za dobrou cenu anebo to zrovna potřebuju.
 Otázky jsem si přeložila z různých anglických blogů. Užijte si TAG! :)






1. Nakupuješ radši přes internet nebo v kamenném obchodě?
  Určitě mám radši nakupování v kamenném obchodě, obzvlášť oblečení, protože si ho můžu zkusit a vím jak na mně vypadá. Přes internet nakupuju hodně málo, a když už se rozhodnu něco koupit, tak jsou to knížky.


2. Platíš často platební kartou?
  Placení kartou jsem si oblíbila, takže ji používám velice často. Obvykle nemám v peněžence moc peněz, protože se bojím, že by mě někdo okradl. Zvykla jsem si v obchodě platit i směšně malé částky kartou. Škoda, že někdy nevím, kdy s tím placením přestat. :)


3. Používáš často slevové kupóny?
 Moc často ne, protože skoro žádné nemívám, a když už je mám, tak je prostě nevyužiju. Za to bych si nejradši dala facku, ale je to jako naschvál. Určitě vám domů chodí 2x do roky kupóny do DM. Mně přišly nedávno a já nebyla schopna ani jeden použít, protože zrovna teď žádnou věc nepotřebuju. Je to zákon schválnosti nebo já nevím.. Když mám kupón, tak ho zrovna nepotřebuju, a když ho potřebuju, tak ho nemám. 


4. Za co nejvíc utrácíš?
 Kdysi to bylo za oblečení, ale v poslední době jsem zjistila, že hodně peněz utrácím za kosmetiku. Někdy to rozšoupnu i s jídlem, ale to není moc často. Pokud bych se měla rozhodnout mezi kosmetikou a jídlem, tak by to vyhrála kosmetika.


5. S kým chodíš nakupovat?
 Hodně chodím nakupovat s mojí spolubydlící. Celkem často chodím sama a občas jdu i s mamkou. 


6. Jaký je tvůj nejoblíbenější obchod?
  Oblíbený asi nemám, ale ráda chodím do H&M, Yves Rocher, Rossmannu. 


7. Jaké obchody s oblečením nemáš ráda?
 Nemám ráda C&A a Takko. Ze začátku jsem do těchto obchodů chodila a dávala jsem jim šanci, bohužel mě tam nikdy nic nezaujme, takže je to zbytečné. 


8. Kde nejčastěji nakupuješ oblečení?
 Tam, kde jsou slevy! Jinak chodím často do F&F, H&M, Tally Weijlu a do Gate. 


9. Jakou věc sis naposled koupila?
 Koupila jsem si knížku a korektor od Astoru. Bylo to zrovna ve čtvrtek, protože na knížky byly 15% sleva.



10. Z jakého obchodu to je?
 Knížku jsem si koupila v Neoluxoru a korektor v Rossmannu.


11. Považuješ se za shopaholica?
  Nad touto otázkou jsem dlouho přemýšlela a odpověď pořád nevím. Řekla bych, že to nakupování je u mě tak padesát na padesát. Určitě vím, kdy přestat anebo, že se zrovna bez nějaké věci obejdu. Někdy je vážně těžké přemluvit sama sebe, abych si nějakou věc nekoupila, ale dá se to zvládnout.


12. Bez jakého kousku oblečení nedokážeš žít?
 Život bych si nedokázala představit bez košile a bez černých skinny jeans.


13. Nakupuješ někdy u vietnamců?
 Nenakupuju ani k nim nechodím. Je to zbytečné, protože v jiných obchode seženete levnější věci než u nich a mnohdy i kvalitnější. Nevadilo by mi od nich mít kabelku.


14. Kupuješ si sladkosti?
 Ne už vůbec ne! Tento zlozvyk jsem měla na začátku školního roku, kdy jsem si kupovala čokošku nebo nějaký oplatek. V obchodě jsem se cítila divně, že si kupuju sladkosti, tak jsem si je přestala kupovat. Občas si koupím müsli tyčinku nebo žvýkačky.


15. Jakého nákupu lituješ?
 Dlouho jsem si nemohla na nic vzpomenout, ale pozor už jsem si vzpomněla. V létě jsem si objednávala EOS balzám, který mi přišel až po 14 dnech čekání. Moc jsem se na něj těšila, protože všichni mi říkali, jak krásně bude vonět. Bohužel mně zrovna přišel fake EOS balzám. Místo krásné vůně jsem měla smrad kozích bobků. Byla jsem z toho zklamaná a fakt toho lituju.



Co vy a nakupovaní? Šetříte nebo utrácíte? :)

17 komentářů:

  1. Mě tagy baví, ale nesmí být moc dlouhé. A odkud sis ten eos objednávala? Já mám z eosky.sk a také mi moc nevoní, ale třeba příteli ano.
    giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nesmí být moc dlouhé a nesmí je blogerka dává pořád, stačí jednou za čas :D :) Mám pocit, že to bylo z eShopaholik.

      Vymazat
  2. Kdyz koukam na tvou prvni fotku, vzpomenu si na obdobi kdy jsem sbirala cedulky z obleceni :D Furt mam doma asi 2 krabice, a nejspis to vyhodim akroat to zabira misto :D:D Eosy kupuju vzdy ve statech, v CR; DE i Dansku jsou neskutecne predrazeny...


    LENNY MALI .com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mi vždy říkala mamka, abych si ty účtenky nechávala, kdybych chtěla jít reklamovat :D

      Vymazat
  3. Hodně povedený tag :-)

    Já jsem nákupní maniak.. :D :(

    http://wormake.blogspot.cz/2015/04/priznani.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, jsem ráda, že v tom nakupování nejsem sama :D

      Vymazat
    2. To určitě ne, takových bude víc :-)

      Vymazat
  4. V C&A som si ani ja snáď nikdy nič nekúpila, nič sa mi tam nikdy nezapáčilo aj keď som im dávala šancu. Takko som mala rada, keď som bola mladšia, inak tam teraz nič už veľmi nekúpim a keď už tak len v detskom alebo sú to len pančušky :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám na C&A asi smůlu, protože kámošky si tam vždy koupí hezké věci..

      Vymazat
  5. Zajímavý tag, v něčem se shodneme :) To Takko taky nemusím, ale v C&A se mi kolikrát některé kousky líbí a nepřipadá mi, že by tam měli nekvalitní věci :) Ale každému sedne něco jiného, to je pochopitelné :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, to je fajn :) V tom případě asi v C&A neumím hledat, protože i kámošky tam někdy seženou super kousky oblečení :)

      Vymazat
  6. Skvělý tag, ten jsem ještě nikde neviděla :). To já zase slevové kuponky využívám a Rossmana mám taky ráda

    OdpovědětVymazat
  7. Super tag, půjčím si ho, jestli můžu :)
    Jinak co se oblečení týče, tak se hodně krotím, ale na té kosmetice pořád dost ujíždím... někdy více, někdy méně (teď momentálně více, takže si opět musím dát nakupovací stopku) :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju. Jasně, klidně si ho půjč, vadit mi to nebude :D :) Já právě už asi kašlu na oblečení a pořád jen utrácím za kosmetiku.. Taky by to chtělo nějakou stopku :D

      Vymazat
  8. Taky přes internet kupuji jen knížky a nebo něco hokejového, ale jinak vše kupuji v kamenném obchodě. Třeba oblečení nebo boty bych si nikdy netroufla koupit jen tak "na blint".
    Sladkosti si taky nekupuji. Vlastně jen občas a to fakt výjimečně, protože mám problémy se zuby a fuj.. ani mi to nechutná už. :D

    OdpovědětVymazat
  9. Super tag, taky ho napíšu někdy :) Jinak nádherný design blogu, to dřevo se mi moc líbí :3

    JIJINKA

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks