pondělí 13. dubna 2015

Beauty Products | Spring 2015

 Krásné pondělí. :)

Jelikož je to celkem dlouhá doba, kdy jsem publikovala první článek této rubriky a pak už nic nepřidávala, tak je čas na rozšíření.
Od posledního článku na toto téma uběhlo několik měsíců a u mě se toho celkem dost změnilo. Od té doby, co jsem si založila blog, tak jsem zvýšila svůj zájem o kosmetiku a začala o své tělo, obličej více pečovat. Mimochodem, dneska jsem měla chvilku čas, tak jsem se zašla podívat do Rossmannu a víte co? Nic jsem si nekoupila! Nechápu, jak jsem to zvládla. Vždy jsem si z drogerie odnesla aspoň nějaký lak, ale dneska ani to ne. Přiznám se, že jsem jeden lak v ruce měla, ale pak jsem ho vrátila. Snažím se "šetřit".
Každopádně, od nového roku se mi nashromáždilo pár kosmetických produktů, které jsem si zamilovala a ráda bych vám je ukázala. S některými se asi budu opakovat, protože jsem je zmiňovala v předchozích článcích.

Jako první začnu dekorativní kosmetikou. Mám tady tři produkty od Maybelline, přesněji řasenka, báze pod make-up a balzám. Nevím, jak vy, ale já moc této značce nevěřím. Hlavně, co se týče make-upů. Neptejte se proč, protože to sama nevím. Každopádně, nechci o jejich make-upech říkat, že jsou špatné nebo tak, protože jsem je ještě nezkoušela, ale sama od sebe bych si jejich make-up nekoupila. Pro mě je to taková "profláknutá" značka.



Ovšem řasenky od Maybelline mám moc ráda. Měla jsem od nich zatím tři, ale s každou jsem byla spokojená. Nepamatuju si přesně názvy, ale vím že jsem měla červenou, modrou a teď mám žlutou. Tuhle "Colossal Smoky Eyes" mám od Vánoc. Jsem s ní spokojená, skoro jako s každou řasenkou. Na řasenky nejsem moc náročná, protože mi vyhovuje skoro každá. Některé jejich řasenky mají umělý kartáček, což někomu může vadit. Mně umělý kartáček nevadí.



Druhou věc od Maybelline je podkladová báze, která je novinkou v drogériích. Celkem jsem se přemlouvala k tomu, abych si ji koupila, protože jsem se bála. Tohle je moje první báze, takže ji nemůžu nějak zhodnotit, protože s žádnou jinou zkušenosti nemám. Podle recenzí jsem četla, že má minimalizovat póry a vyhladit pleť. Po použití mám pleť vyhlazenou a póry mám méně viditelné. Hodně se mi líbí balení primeru. Viděla jsem, že hodně blogerek tuhle bázi srovnávaly s tou od Benefitu, ale to mi přijde jako úplná blbost. Je jasné, že ta od Benefitu bude víc kvalitnější, když se pohybuje v jiné cenové kategorii.



A poslední věc od této značky je nový BabyLips z kolekce Electro, který je taky novinkou v drogériích. Já vím, že jsem říkala, že bych si po druhé BabyLips nekoupila, ale nemohla jsem odolat. Ne, dělám si srandu. Říkala jsem, že bych si nekoupila už žádný z té první kolekce. O tady té jsem nic neříkala. Takže se to nepočítá. A můj názor na Berry Bomb? Nechci to zatím zakřiknout, ale jsem s ním spokojená. I když spokojená jsem byla i s těmi předchozími, ale jen dva měsíce, potom jsem je začala nesnášet. Podle mě je tato kolekce úplně jiná, než ta první. Pigmentace je o hodně lepší, zatím mi na rtech nezvýrazňuje suchá místa a krásně voní. Rty zbarví lehce do fialova, ale když jsem v drogérii zkoušela růžový, tak ten barvil hodně a hezky.



Další, pro mě TOP, řasenka je od Yves Rocher. Obsáhlejší recenzi jsem psala ZDE. Pokud se vám nechce číst, tak ve zkratce řeknu, že je to řasenka, která má řasám dodat dokonalý objem. Objem dodá a dokonalý opravdu je. Jsem s ní moc spokojená, střídám ji s tou od Maybelline. Až mi dojde, tak si ji koupím znovu. Zatím, co jsem o ní mluvila s kamarádkami, tak si tuhle řasenku vychvalovaly. Velké plus u ní je, že nemá umělý kartáček, takže ji může používat každá holka.



Poslední věc z dekorativky je linka Precise Black od Dermacolu. Poprvé jsem ji viděla u mé spolubydlící, která si ji chválila. Na lince mě zaujal její "ostrý" hrot. Říkala jsem si, že s takovým hrotem musíte udělat perfektní linky, i když je neumíte. No.. Já ji použila zatím asi jen 7x. Je to kvůli toho, že pořád linky neumím, stydím se. Koupila jsem si ji, protože byla ve slevě a stála mě 60kč, což je dobrá cena. Každopádně linky se s ní dělají dobře a možná, že kdybych více trénovala, tak bych je už uměla. :)



Od dekorativky přejdu k pečující kosmetice. Začnu tím, co mám nejdéle a to je šampon od Aussie, který jsem dostala na Vánoce. K šamponu jsem dostala ještě kondicionér a sprej. Kondicionér mám na intru a sprej nepoužívám moc často. Teď když jsem doma, tak hodně používám tento šampon. Mám ho strašně ráda už jen díky jeho krásné vůni. Souhlasím s tím, co říkají ostatní holky a to, že voní jako žvýkačka. Zrovna ten, který mám já, je určený pro suché, poškozené vlasy. Jeho úkol je vlasy vyživovat a vyhladit, což plní. Po každém umytí mám vlasy krásně hebké. Nikdy jsem po žádném šamponu neměla tak hebké vlasy. Po delším používání mi přijde, že už je ani na druhý den nemusím žehlit. Teď jsem zjistila, že do se DM dostaly nové výrobky od Aussie, tak se po nich musím podívat a očuchat.



Další dvě a zároveň poslední věci jsou od české značky Saloos. První začnu odličovacím olejem, na který najdete recenzi ZDE. Pokud se vám nechce číst, tak vám v rychlovce o něm něco řeknu. Má za úkol odlíčit make-up i voděodolná líčidla. Olej je čistě přírodního původu a krásně voní. Je určený pro mladou a problematickou pleť. Odličuji se s ním každý večer a jsem spokojená. Odlíčená jsem do tří minut, pleť mám hydratovanou a krásně voňavou. Je to příjemná změna po dlouhém používání micelárek.



A poslední věc je Bio kokosový olej taky od Saloos. Recenzi na něj ještě nemám napsanou, ale mám v plánu ji napsat, protože tento olej je bomba. A ta jeho vůně! Vůbec z něj nejde cítit žádná chemie.. Možná protože žádnou neobsahuje, že jo. :) Ta, která z vás vlastní kokový olej, tak mi dá za pravdu, že je to zázrak. Nejvíc mě překvapila jeho pestrá škála využití. Je opravdu mraky způsobů, jak ho využít. Já zatím zkusila jen dva a to jako masku na vlasy a mazání nohou po holení. Po masce jsem žádné změny na vlasech neviděla, ale věřím tomu, že kdybych si masku dávala pravidelně, tak výsledky uvidím. A když si ho namažu na čerstvě oholené nohy, tak je mám potom krásně hebké, voňavé a hydratované. Mám v plánu ho zkusit použít na palačinky a odlíčit se s ním. Jsem zvědavá, jak zvládne obyčejnou řasenku a make-up.



Znáte nějaký z těchto výrobků? Používáte bázi pod make-up? Popřípadě jakou? :) 

38 komentářů:

  1. Ten zvýšený zájem o kosmetiku se založením blogu dost dobře poznám. :-D Zaujal mě baby lips. Po předchozích zkušenostech s baby lipsem mě ani jeho nákup nijak neláká. Ale píšeš, že je lepší, tak možná taky někdy koupím. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Říkám, že to nechci zakřiknout, ale za zkoušku nic nedáš. A když ho koupíš ve slevě za 60kč, tak se ti to tak moc neprodraží :)

      Vymazat
  2. Parádní inspirace. Neznám z těhle produktů vůbec nic a rozhodně mě u některých láká to napravit. ;)
    Pobavila mě ta přeškrtnutá věta "Snažím se šetřit" ... taky si to dávám často jako předsevzetí a pak škrtám. ;)
    Vivi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Některé za zkoušku fakt stojí :) No jo, ale teď se mi to zrovna daří, ale potom přijdou týdny, kdy si to asi vynahradím a utratím spoustu peněz :D

      Vymazat
  3. Kokosový olej pravidelně používám a to právě jako masku na vlasy (nechávám působit klidně 2-3 hodiny před umytím) a výsledky/změnu vidím velkou :)
    Jinak od Maybelline mám právě řasenku v modrém balení (rocket myslím) a moje řasy udělá fakt hezký, jsem s ní spokojená, hlavně drží jako přibytá a přežije i slzy :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já strašně zbožňuji například řasenky od Maybelline. Neměla jsem snad ani jednu, která by od nich nebyla. :) Po téhle žluté už jsem taky párkrát pokukovala. Bázi pod make-up znám, ale nikdy jsem ještě žádnou nepoužila. Možná časem..

    OdpovědětVymazat
  5. Sexy Pulp od YR je famózní, skoro brečím, že mi už dochází. Ale řasenky od Maybelline jsou také skvělé! Jinak jsem teď rozdělala ten fialový Baby Lips a je překvapivě dobrý a i pigmentace je slušná, jsem mile překvapená :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vítej v klubu :D mně už taky skoro dochází, doufám, že na ni bude zase nějaká akce :) To je super, snad to vydrží :)

      Vymazat
  6. I have read good comments on Maybelline baby lips though I have not tried. Nice review hun. Btw do you like we follow each other in GFC? Please visit my blog and let me know.

    www.urbanikamoda.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. Baby skin Maybelline mám v plánu koupit a vyzkoušet. Saloos má super věci.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě vyzkoušej, souhlasím s tebou. Saloos má super věci. :)

      Vymazat
  8. Jé, tak to jsou veliké nákupy :) Od Aussie si musím rozhodně koupit ještě něco a také mě zaujaly ty linky! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ten primer chcem vyskúšať, ale ja nepoužívam makeup, takže by som ho chcela len na stiahnutie pórov, ale neviem, či sa to len tak môže používať, zabiť ma to nezabije :D takže asi to vyskúšam
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je tam napsané, že to klidně můžeš nosit i bez make-upu. Někdy to tak nosím na doma anebo, když jdu na brigádu :)

      Vymazat
  10. Určitě musím zkusit ty linky a ty baby lips^^
    http://lovelyretrostyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  11. Olej od Saloos mám tiež, pôvodne som tiež chcela tento, nakoniec mám levanduľový a som s ním veľmi spokojná :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Levandulový musí být taky super. Mám ráda vůni levandule.

      Vymazat
  12. Prima článek. :) Baby lips miluji, používám skoro každý den. :))) Na tu řasenku od Yves Rocher jsem slyšela již hodně chvály. Tak se na ní taky podívám.
    Bio kokosový olej miluji! Kupuji si z Dmka takový modrý- značka Purity Vision, je za studena lisovaný. Je fakt kvalitní a jsem s ním spokojená. Používám ho na vaření, na vlasy, pokožku...Je super si s ním namazat nohy po holení, pak mě vůbec nesvědí. :)

    http://dashasoliman.blogspot.cz/


    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš baby lips z nové kolekce nebo používáš ty ze staré? Určitě se na ni podívej, teď byla celkem dlouhou dobu ve slevě. Kokosák z DM chci taky vyzkoušet, až mi dojde ten od Saloos, tak kupuju z DM :)

      Vymazat
  13. Tu bázi chci taky zkusit! Doufám,že bude dobrá! ))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ji teď přestala používat, protože mi přijde, že se mi po ní tvoří víc akné, ale třeba je to kvůli toho, že nedodržuji pitný režim..

      Vymazat
  14. Báze mě začíná bavit, čím dál tím víc.. :-) asi ji budu určitě potřebovat.. :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/jen-ruzova-to-muze-byt.html

    OdpovědětVymazat
  15. Tiež sa odhodlávam k tomu kúpiť si ten primer Baby skin, ale nedávno som dostala nejaký od Nivei, tak možno keď ten domíňam :D A ten fialový baby lips by som si chcela strašne kúpiť, nemôžem sa dočkať, kedy electro lips prídu aj na Slovensko :D
    GlitterCircus

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě je na Slovensku nemáte? To je škoda, snad tam, co nejdříve dorazí :D :)

      Vymazat
  16. Maybelline řasenky mám taky ráda, párkrát jsem zkusila jinou, ale stejně jsem se vždycky vrátila ke klasické Colossalce :-).

    Super blog :-)

    MY HUMBLE JOURNAL

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem několikrát zkusila jinou, ale pak jsem se vrátila k řasenkám od Maybelline. Děkuju moc :))

      Vymazat
  17. Znám ty řasenky od Maybelline, měla jsem také žlutou, ale trochu jinačí a taky mi tedy vyhovovala což super! A teďka máme doma opět Colossalcu v černé barvě, která je taky skvělá! Jinak ty linky ve fixce jsem sice neměla od Dermacolu, ale od Miss Sporty a později od Maybelline myslím a i když jsem zjistila, že mi linky nesluší tak s tou fixou se dělají opravdu dobře! :-) A bázi? Tu mám teda taky od Essence, kterou jsem si přála jen tak, abych vyzkoušela jelikož si make-up dělám jen občas a musím říct, že se velmi dobře nanáší + odvedla svojí práci. Je jasné, že výrobek nesedne každému, ale u mně docela zabodovala, hlavně jsem měla takový ten lepší pocit, že se mi pleť tolik neničí. :-D :-)

    TeriMiss

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslíš teď tu novou? Koukala jsem na ni v DM a vypadá celkem dobře. Pokud myslíš takové ty černé linky od MS s tou kočkou nebo tak nějak, tak ty jsem měla taky a byla jsem s nimi spokojená do té doby dokud jsem neobjevila ty od dermacolu :D

      Vymazat
    2. Jojojo, ty stou kočkou! :-D

      Vymazat
  18. Už slouho mám v plánu olej od Saloosu. Ty, co jsem zatím měla byly super a ten s Tea tree olejem? Miluju prodkuty s ním - nic mi na občasné akné nepomohlo tolik, jako tohle :)) Skills of Art

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já zase tolik změn nevidím, akné mám pořád stejné :)

      Vymazat
  19. Bez báze pod make-up si už nedovedu představit svůj make-up rituál. Nemůžu si vynachválit Dior Pore Minimizer. Řasenky Maybelline mám moc ráda a kokosák u mě nesmí chybět, nejvíc mi vyhovuje na vlasy.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  20. Tá riasenka Yves Rocher je asi fakt najlepšia, akú som doposiaľ vyskúšala. Dodáva ohromujúci objem riasam a za pol roka mi vôbec nevyschla. Inak mám rada ešte riasenky Rimmel Scandaleyes, hlavne zelenú Lycra Flex, po ktorej sú riasy fakt ľahké.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks