neděle 22. února 2015

Wishlist 2015

  Jarní prázdniny mi dnešní půlnocí končí a mě zase čeká brzké vstávání do školy. Jak já se netěším. Skončí mi moje vyspávání do devíti a nic nedělání. To nic nedělání se mi nevyplatilo, protože na dnešek jsem si nechala spoustu úkolů. Ale zatím jsem v klidu a nějak to nehrotím. Pfff, ještě mám čas napsat i krátký článek. Potom nastane asi týdenní pauza. Budu se snažit přidat něco o víkendu, ale to sem nepatří.
 Dneska bych se s vámi chtěla podělit o můj wishlist na rok 2015. Naschvál je to celoroční wishlist, protože vím, že tyhle věci v blízké době mít nebudu a budu si muset na ně počkat.





1. iPhone 5S nebo iPhone 5 - iPhone si přeji už moc dlouho. Tento rok bych o něm nechtěla jen snít, ale konečně ho mít. Zatím ještě nejsem rozhodnutá, který chci. Přeji si ho na narozeniny, které mám až v prosinci, ale to už vydržím. Můj mobil zatím  funguje, nic s ním není, ale já s ním spokojená vůbec nejsem. Měl jít na reklamaci, ale pak se vzpamatoval, takže nešel. Doufám, že do prosince vydrží a nezačne zase stávkovat.

2. Tenisky Lacoste - Nové tenisky potřebuju jako sůl. Moje adidasky už dosluhují, takže nastal čas je vyměnit. V poslední době se mi značka Lacoste začala hodně líbit. Líbí se mi strašně jejich boty a hodinky.

3. Lak na nehty od Essie a O.P.I - Na tyhle laky mám zálusk už dlouho. Jelikož jsem na laky úchylná a chci jich mít doma co nejvíce, tak mi nesmí chybět tyhle dva. Zatím mám doba laky levnější kategorie, takže bych ty dražší chtěla taky vyzkoušet.

4. Tělový sprej od Victoria's Secret Vanilla Lace  - Ještě než přejdu k oblečení, tak bych si přála tenhle sprej od VS. Líbí se mi balení spreje. Četla jsem, že na těle vydrží dlouho a vanilku přímo zbožňuji, takže počítám s tím, že mi vonět bude. Chtěla jsem si ho koupit už teď, ale zjistila jsem, že na tady ten Parfums není, tak si počkám a uvidím.

5. Černé sáčko - Tenhle kousek oblečení v mém šatníku pořád chybí a mně to strašně vadí! Každý rok si říkám, že si nějaké černé sáčko koupím, ale ve výsledku nemám zatím žádné. Tento rok už snad bude možnost a já se ke koupi dokopu. 

6. Černý kabátek - Kabát mám zatím jen jeden a ten je spíš na podzim. Tady ten by se mi hodil na jaro. Je strašně hezký. Doufám, že v obchodě na nějaký takový natrefím. Nutně ho potřebuju, protože jarní bundu nemám.

7. Černá kabelka  - Jako poslední věc tu mám černou kabelku, kterou taky potřebuju jako sůl. Taková kabelka mi chybí. Moje jsou skoro všechny zničené, a proto musím brát kabelky mamce, které to vadí. Tahle černá kabelka se mi líbí. Je super, že je přes rameno i do ruky. 


Máte svůj wishlist na rok 2015? Jaké věci na něm máte? :)

17 komentářů:

  1. Wishlistů mám plno, na blogu momentálně tři a ještě k nim brzy přibude speciální hokejový, který mám už asi dva měsíce v rozepsaných. :D U tebe na wishlistu se mi moc líbí ten kabátek! Mám už doma dva (delší, nemám moc ráda ty kratší) a jeden jsem sehnala v Polsku a druhý v F&F, tam se určitě mrkni. Mají tam krásné výběry, když takhle vždycky prolítnu Tesco. :) A kabelka? Těch není nikdy dost! Koupila jsem si na Vánoce takovou tu hnědou do Vídně a nelituji. Hlavně ta hnědá je nádherná a hned mě upoutala, že jsem nevzala klasickou černou, kterou zbožňuji.

    P.S. Vstávání o prázdninách v devět? :D Jsi normální? :D To já se z postele vyhrabala až tak nejdřív ve 12. :D Přesně na oběd, mám to totiž načasované. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mi se více líbí ty delší, akorát já je nemůžu nosit kvůli mé výšce :/ :D Jojo, v F&F mají pěkný kabátky. Ta tvoje hnědá je hezká, ale já víc preferuji černé věci :)
      Jasně, že jo. Mám nějaké povinnosti, tak nemůžu vyspávat do dvanácti jako někdo :P :D

      Vymazat
  2. Ten telovy sprej od VS se mi taky libi :) iPhone je super, ale kvuli ceny me vzdycky prejde chut. Mam ale Zopo a je dost podobny, skoro vsichni se me ptaji, jestli mam "ajfouna" :D Cerna kabelka. Jehe, tu shanim uz skoro rok :D Potrebuju nejakou do skoly, tak snad ve druhaku to klapne :D :) Tenisky letos volim Converse, tak doufam, ze budu spokojena :) A nad sakem taky uvazuju. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak je plno mobilů stejně drahých jako iPhone :D Černou kabelku taky sháním tak dlouho jako ty :D Doufám, že letos bude :D Já se právě pořád rozhoduju mezi converse nebo lacoste :)

      Vymazat
  3. Hmmm, to sáčko je luxusní .. já si na nich docela ujíždím, doma mám čtyři .. každé v jiné barvě :D a další si určitě zase pořídím, protože těch není nikdy dost :-)

    www.cookingwithsusa.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsi lucky girl, když máš doba čtyři! :) Co já bych dala za jedno černé.. :D :)

      Vymazat
  4. To sako je nadherne, take letos ho budu shanet. Kbelka je takr na memseznamu, dokonce uz mam 2 vyhlidnute. Iphone .. moc predrazeny, za to, ze neni tak dobre vybaveny.. a kosmetika to je jasna vec, i kdyz jsem si rekla, ze uz si nic nekoupim do doby, nez si veci spotrebuji :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zatím jsem takové sako v obchodech vůbec neviděla.. Já bych taky měla první všechno dopotřebovat, ale nikdy se neudržím :D

      Vymazat
  5. Krásné věci :-) Já mám tolik věcí na mém "wishlistu" ,ale peněz je málo :-(
    http://daphneroos.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. No Tvůj wishlist se mi fakt líbí :) Já hlavně potřebuju nové tenisky/ botasky a pak nějaký botky na podpatku k novýmu červenýmu kabátku

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, boty na podpatku bych taky potřebovala :)

      Vymazat
  7. iPhone bych si nekoupila, ale když už, tak 5s nebo 6, ale to už jsem ti psala. :D Jinak od VS na ty spreje jsem už taky koukala a rozhodně si nějaký koupím! :D

    OdpovědětVymazat
  8. Pekný wishlist :)
    Pozývam ťa na moju MINI GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  9. Černé sáčko je věc, bez které bych vůbec nemohla žít :D A spreje od VS mám také ráda :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks