pátek 27. února 2015

February favourites

Konečně pátek! A ještě k tomu předposlední únorový den, což znamená, že je pravý čas na oblíbence. Favourites můžete čekat vždy na konci každého měsíce. Abych nezdržovala, tak přejdu hned k prvnímu oblíbenci.





Linku od Dermacolu jsem si oblíbila okamžitě. Všichni v mém okolí si tuhle linku vychvalují a mají proč. Je vážně super. Linky se s ní dělají jedna báseň, akorát já budu muset ještě trénovat, a vydrží na očích celý den. Jejich cena se pohybuje okolo stovky, což je taky super na to, že je od Dermacolu.Určitě mi vyhovuje více, než linka od Miss Sporty Cat's eyes liner, protože ta nevydržela celý den a taky nebyla tak tenká.



Samozřejmě, že nesmí chybět věc z Yves Rocher. Po mých jarních prázdninách jsem tam letěla pro tento balzám na rty, který jsem už dlouho chtěla. Bylo těžké vybrat jenom jeden, protože variant mají opravdu hodně. Měla jsem nutkání si koupit alespoň tři, protože vůně jahody nebo třešně je naprosto úžasná. Po nekonečném vybírání a očuchávání balzámků, jsem nakonec zvolila vanilku, která na rtech nejde vidět. Ze začátku jsem u vanilkového balzámku necítila žádnou vůni, ale pak se rozvoněl. Na rtech je příjemný, vydrží nejméně čtyři hodiny a hezky hydratuje. Koupila jsem i jeden jahodový kamarádce k narozeninám. 



Tento peeling se objevil i v lednových oblíbencích a psala jsem na něj i recenzi. Najdete tady. Názor na něj jsem pořád nezměnila. Je prostě úžasný. Miluju, když mi provoní kůži vanilkou. 




Pak jsem dostala pastu Signal. Sama jsem si ji nechtěla kupovat, protože je malá a celkem drahá, ovšem kvalita je dobrá! Líbí se mi její design a krabička, ve které je. Taky má bělící účinky. Řekla bych, že možná malinké změny na zubech vidím. Největší překvapení bylo, když jsem si s ní poprvé čistila zuby a pasta nabrala modrou barvu. Byla jsem jako šmoula. Nebo avatar? Bála jsem se, že budu mít modré zuby, ale žádné účinky to nemělo. 




Kosmetiku nechám už být a představím vám mého posledního únorového oblíbence. Jsou to tyhle Ahmad čaje. Objevila jsem je náhodou v našem Penny, což bylo nečekané. První jsem si koupila English Breakfast. Doma jsem si ho první vychutnávala s citrónem. Do druhého hrnku jsem se po dlouhém přemlouvání sama sebe nalila i mléko. Byla to moje premiéra. Bála jsem se, že to můj žaludek neunese, ale nestalo se tak. Čaj s mlékem je opravdu moc dobrý! No, a hned další den jsem letěla pro Earl Grey. Měla jsem štěstí, protože tam byly poslední dva balíky. Doma jsem si ho hned dala s plátkem citrónu. Byl dokonalý. Citrón čaji dodá tu správnou chuť. Earl Grey mám o trochu radši než English Breakfast. 

Co vy a vaši únoroví oblíbenci? Máte zkušenost s nějakým produktem, který jsem zmiňovala?

18 komentářů:

  1. Miluju čaje! Miluju anglický čaje! Miluju ranní čaje! No prostě úplně můj vkus :D :))
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
  2. Nemám zatiaľ skúsenosť so žiadným produktom, ale pekné veci. :-)
    Dijoun&Klaudi

    OdpovědětVymazat
  3. Velmi pěkné věci. Kamarádka musela mít z balzámu radost. :-)
    http://www.vmemzivote.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Ještě neměla, protože ho dostane až v pondělí :D

      Vymazat
  4. Linky jsem si dělala jednou sama, a to na tanečňák. Je umění zvládnout oboje stejně :D

    OdpovědětVymazat
  5. Linky jsem si ještě nikdy nedělala, vlastně se mi to ani moc nelíbí. :D A připomněla jsi mi, že mi dochází balzám na rty, tak to bych to měla honem rychle napravit! :D Ty čaje, ale vypadají moc dobře!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Každému se líbí něco jiného :) Vypadají a chutnají moc dobře :D

      Vymazat
  6. Mám doma ty linky od Dermacolu a jsem s nimi moc spokojená. Naopak se zubní pastou od Signalu jsem spokojená vůbec nebyla, byly to pro mě vyhozené peníze. Máš hezký blog, rozhodně jsem ho nenavštívila naposledy!! Mimochodem byla bych moc ráda, kdybys i ty navštívila můj blog, případně se stala mojí čtenářkou (čtenářství vždy ráda oplácím)!! Měj se hezky..:)
    FASHION & BEAUTY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem zatím s tou pastou celkem spokojená. :) Děkuju moc, určitě kouknu na tvůj blog. :)

      Vymazat
  7. S těmito produkty zkušenost nemám, ale dost mě lákají :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  8. Tyto linky od Dermacolu mám také ráda, ale musela jsem se s nimi naučit, ocásek se mi vždycky pokazil. :D :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks