středa 30. srpna 2017

Astrid | Sluneční péče

Krásný den :)

V dnešním článku vám řeknu můj názor na nové a vylepšené opalovací přípravky Astrid, které jsem dostala na testování. Přípravky jsem s sebou měla v Itálii, kde jsem je měla možnost pořádně otestovat.


Astrid se v posledním roce stále snaží přijít na trh s něčím novým anebo vylepšovat své dosavadní produkty. Tohle platí také u sluneční péče. Minulý rok sluneční péči vylepšili tak, aby pokožce poskytovala maximální ochranu. Aby opálení vydrželo dlouho, vyvinul Astrid řadu péče po opalování, která zajišťuje regeneraci pokožky.
Balíček na testování obsahoval hydratační mléko na opalování OF 15, olej na opalování OF 20, pleťový krém na opalování OF 30 a nakonec třpytivé mléko po opalování.
Přípravky na opalování, řekla bych, jsou individuální, protože zrovna takový OF, jaký vyhovuje mně, nemusí vyhovovat někomu jinému, protože má odlišnou pokožku. Na mě je třeba dvacítka v Česku celkem vysoká a vůbec se neopálím, ale zato ani nespálím. V Itálii mi dvacítka stačila tak tak. Každý večer jsem byla červená, ale vždy jsem do druhého dne šla do hněda.


Hydratační mléko na opalování OF 15 

Obsahuje systém UV filtrů, které chrání pokožku před škodlivými vlivy UVA/UVB záření. Složení je obohacené o D-panthenol a multivitaminový komplex (beta-karoten, vitaminy A,E,F). Mléko se snadno vstřebává a je voděodolné.

Z mléka jsem měla radost, protože má aplikátor v podobě spreje, což mi přišlo na první pohled pohodlnější než klasické mléko. Akorát se mi občas stávalo, že mi pumpička nefungovala tak jak má. Občas jsem se s tím trápila, několikrát jsem ji mačkala, ale nic jsem z ní nedostala. Také bylo těžší s pumpičkou manipulovat, když jsem měla mastné ruce.
Co se týče samotného mléka, nemám s ním vůbec žádný problém. Mléko bylo snadnější na roztírání a do pokožky se vsáklo opravdu rychle, tudíž po sobě nezanechalo žádnou mastnotu. Mléko má klasickou vůni, které mívají všechny produkty z opalovací péče. Kdo používáte Astrid, určitě víte.



Olej na opalování OF 20

Obsahuje systém UV filtrů, které chrání pokožku před vlivy UVA/UVB záření. Je obohacený o multivitaminový komplex (vitaminy E,C,F) a abysinianový olej, který napomáhá urychlit opálení. Je voděodolný.

U oleje se mi opět libí jeho rychlá a snadná aplikace ve spreji. Olej se snadno roztírá a pokožka po aplikaci nezůstává mastná. Jen se na sluníčku leskne. Co se týče jeho voděodolnosti, po prvním vykoupání zůstává na pokožce, ale to se stupňuje, když jdu do vody vícekrát po sobě, proto je lepší olej aplikovat pravidelně. Hodně jsem si oblíbila vůni oleje. Voní sladce po kokosu, oproti tělovému mléku je to příjemná změna.



Pleťový krém na opalování s koenzymem Q10 OF 30

Obsahuje systém UV filtrů. Složení je obohacené o koenzym Q10, který zpomaluje proces předčasného stárnutí pleti. Multivitaminový komplex poskytuje aktivní ochranu a napomáhá přecházet vzniku nových vrásek. Krém se snadno vstřebává, nezanechává pocit mastnoty a je voděodolný.

Tohle je jediný produkt z balíčku, který jsem osobně nezkoušela. Minulý rok jsem totiž také dostala od Astridu pleťový krém na opalování. Bohužel jsem s ním neměla dobrou zkušenost, udělal mi na pleti pěknou paseku, takže chápete, že jsem to nechtěla riskovat. Krém jsem darovala mamce, která z něj měla radost. Mamča je ve středním věku, pleť má suchou a některé životní situace zanechaly stopy na její pleti, proto uvítala složení obohacené o koenzym Q10. S krémem byla spokojená. Říkala, že byl hustší konzistence, ale v pohodě se roztíral. Nijak ji pleť nevysušoval ani nestahoval. Právě naopak hezky ji hydratoval.



Třpytivé mléko po opalování 

Mléko po opalování je obohacené o extra zklidňující komplex, který napomáhá udržet v pokožce optimální úroveň hydratace a zároveň zklidnit pokožku podrážděnou slunečním zářením. Zanechává ji jemnou, hydratovanou a provoněnou. Obsahuje jemné zlaté třpytky, které rozjasní pokožku a zvýrazní opálení.

Z třpytivého mléka jsem měla velkou radost. Jen když jsem ho viděla v balíčku, těšila jsem se na to, až ho použiji a moje pokožka se bude třpytit. Zlaté třpytky jsou drobné, takže nezáříte jako disco koule. Třpytky dodají pokožce jemný lesk a pokožka vypadá opálenější. Zároveň má dobré hydratační a skvělé zklidňující účinky. Také bylo fajn, že při aplikaci chladilo. V Itálii mi mléko hodně pomohlo, protože jsem se hned první den spálila. Večer, po sprše, jsem si aplikovala tento produkt a na druhý den byla pokožka hnědá a jako bonus se třpytila. Na dovolené jsem ho používala každý večer.



Se sluneční péčí od Astridu jsem spokojená a jsem moc ráda, že mi produkty dělaly příjemnou společnost celé léto. Teda až na ten aplikátor u tělového mléka bylo všechno fajn, ale to se dá odpustit. Třeba jsem měla jen špatný kus.
Děkuji Monči a celému Astrid za možnost produkty vyzkoušet.


Jaké přípravky na opalování a po opalování jste letos používaly? :)

13 komentářů:

  1. Joo opalovací produkty Astrid jsou super, chrání mě už od malička.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  2. Opaľovacie produkty od Astrid používame neustále a sú skvelé! Vždy sa na ne môžem spoľahnúť :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  3. Astrid je úžasná značka!:)

    www.windypinkstyle.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám ji ráda a je super, že přichází na trh s novými produkty :)

      Vymazat
  4. Ten olej na opalování jsem měla loni v Chorvatsku a byla jsem mile překvapená :)

    http://elisminarova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tady ten je nový a oproti oleji z minulého roku se lépe vstřebává do pokožky :)

      Vymazat
  5. Mě nejvíce zaujalo to třpytivé mléko po opalování. Pokožka musí vypadat opravdu hezky. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Třpytivé mléko je super a pokožky po něm vypadá opravdu hezky :)

      Vymazat
  6. Olej je naprosto výborný. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Já tyhle produkty dala i babičce na cestu do Řecka a byla nadšená. Už mi je ani nevrátila.

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks