sobota 3. června 2017

Květen 2017 | Kosmetické oblíbenosti

Krásný den :)

V dnešním článku vám ukážu oblíbené kosmetické produkty za měsíc květen.



Na zafixování obočí jsem si v poslední době oblíbila gelovou řasenku Brow Artist Plumper od značky L'Oréal Paris. Řasenku jsem si kupovala někdy minulý rok v září. Při prvním použití mi nepřišla dobrá a byla jsem z ní zklamaná. Sváděla jsem to na to, jak moc je mokrá, ale bylo to spíš mou nešikovností a tím, že jsem s ní neuměla manipulovat. V květnu jsem ji našla na dně kosmetické taštičky, tak jsem jí dala šanci. Světe, div se, řasenka mi sedla, obočí krásně zafixovala a já ji od té doby zařadila do mé make-up rutiny. Mám odstín transparent, ale na výběr je ještě odstín Medium/Dark. Gel po aplikaci rychle zaschne a pěkně drží tvar obočí po celý den.



Mezi největší oblíbence řadím řasenku Lash Sensational od Maybelline. Tahle řasenka je úžasná. Ze začátku jsem k ní byla skeptická, protože mi přišla hodně mokrá. Bála jsem se, aby neslepovala. Obávala jsem se zbytečně. Řasenka je od prvního použití super. Dělá krásné dlouhé řasy a vůbec neslepuje. Jsem s ní nadmíru spokojená a určitě ji budu věnovat samostatný článek, protože si to zaslouží, tak se v následujících měsících můžete těšit. Mimo jiné jsem opravdu šťastná, protože jsem po dlouhé době našla řasenku, která by mi sedla od prvního použití.



Z vlasové péče bych ráda zmínila Vlasový olej od Weledy, který mi v měsíci květnu strašně pomohl. Totiž na začátku května jsem se šla ostříhat. Byla jsem nespokojená s tím, jak moje vlasy vypadaly a jak byly dlouhé. Bohužel celý proces u kadeřnice se nepovedl. Navzájem jsme se špatně pochopily a já pak o víkendu byla ubrečená a nešťastná z toho, jak vypadám, protože se mi vůbec nelíbilo, jak mě ostříhala. To bylo snad poprvé, kdy jsem svých vlasů litovala. Vždy jsem to brala tak, že to hned doroste. Od odstříhání si nepřeji nic jiného, než aby mi vlasy konečně dorostly. Na podporu růstu používám momentálně šampon Yves Rocher a musím říct, že je opravdu účinný. Na roztřepené konečky a celkově na ošetření vlasů jsem celý květen používala právě Vlasový olej, který obsahuje rozmarýn, jetel a kořen lopuchu. Olejíček aplikuji vždy cca 2-3 hodiny před umytím vlasů. Po použití oleje mám vlasy krásně hebké a lesklé.



V narozeninové giveaway u Aničky z blogu Dazzlicious jsem vyhrála gelový top coat od Rimmelu. Od té doby, co ho mám, používám ho pořád. Můj oblíbený base a top coat od Astoru mi došel, takže jsem ráda, že mám tento. Z top coatu jsem nadšená. Četla jsem na top coat a celkově na tyto Gel laky negativní recenze, tudíž jsem od laku nic neočekávala. Možná proto tak překvapil. Po nalakování se mé nehty krásně lesknou a vypadají jako gelové. Na nově nalakované nehty s tímto top coatem pořád koukám a říkám si, že je to lesk jako blesk. Nalakované nehty vydrží maximálně týden, pak je musím odlakovat a znovu nalakovat, protože po týdnu se na nehtech začnou tvořit nevzhledné prasklinky. To mě trochu štve a byla bych radši, kdyby to lak nedělal. Každopádně na to, že je to top coat za 150 Kč, tak to není žádná tragédie. Jsem ráda, že ho mám.



Máte zkušenost s některým zmíněným produktem? Pokud ano, tak s jakým? :)

27 komentářů:

  1. Pěkný článek :) zkušenost mám jenom s řasenkou od Maybelline, já jsem to s ní měla jinak, ze začátku mě efekt vůbec nenadchl, ale tak při pátém použití jsme se spolu zkamarádily a teď jsem z ní nadšená :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Alespoň, že po pár použití ti řasenka sedla a teď jsi z ní nadšená :)

      Vymazat
  2. Řasenku chci taky vyzkoušet :) Oleje na vlasy jsem začala v poslední době zas víc používat, kašlala jsem na vlasy a byly v koncích hodně suché a začínaly se třepit, což mě štvalo, když jsem byla na stříhání relativně nedávno. Lak Rimmel mám taky, ale upřímně ho moc nepoužívám, jsem líná lakovat tolik vrstev :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, řasenku určitě vyzkoušej :) To já bych nemohla nepoužít top coat, protože bych se nechtěla připravit o konečný výsledek :D I když je pravda, že já nad lakováním nehtů strávím celý den, ale to jen proto že čekám, až lak pořádně zaschne, abych mohla aplikovat další vrstvu.

      Vymazat
  3. Ten vlasový olej vypadá hodně zajímavě. Já už mám pár olejíčků vyzkoušených a zatím žádného favorita nemám. :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mohla bych ti doporučit tento olej anebo ještě suchý olej od Dove, ten je také super :) Akorát už není čistě přírodního složení a není veganský.

      Vymazat
  4. Vlasový olej od Weledy vypadá dost lákavě :)

    OdpovědětVymazat
  5. Lash Sensational tiež milujem, je to jedna z najlepších riaseniek z drogérky :)
    Owl Heaven

    OdpovědětVymazat
  6. Řasenky od Maybelline jsou vždycky dobrá volba. Nad vlasy nebreč, dorostou!! :) I když je fakt, že to chápu. Já jsem sice nebyla špatně ostříhaná, ale taky se momentálně nemůžu dočkat, až mi vlasy dorostou. I špatná zkušenost je zkušenost. Příště se musíš před ostříháním ujistit, že kadeřnice opravdu ví, jaký účes máš na mysli. Ale to už teď víš určitě taky. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za ten měsíc mi vlasy porostly o dost díky šamponu :) Souhlasím s tebou, poučení na příště :)

      Vymazat
  7. Maybelline jsou celkově moje oblíbené řasenky, na tuto slyším skoro samou chválu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem s ní moc spokojená. Kdysi jsem si říkala, co na ni všichni vidí a teď už vím :)

      Vymazat
  8. Jej, to s tvými vlasy mě mrzí. Já jsem snad nikdy nelitovala, jen jsem nebyla spokojená. Ale to se stalo jenom málokdy, a teď popravdě s dredama to zas tak neřešim :D Každopádně na vlasy, co nemám v dredech, ráda používám makovej olej od Havlíkovy Apotéky. Ale hrozně se mi zalíbil ten od Weledy! Já vždycky u tebe ty Weledí produkty obdivuju a tiše závidím :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To byl asi takový můj zkrat... :D Joo, Weleda je super ;)

      Vymazat
  9. Řasenka je dobrá a dělá docela pěkné řasy, ale neskutečně špatně se odličuje :/
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. K večeru to delší odlíčení tak nevnímám, ale když přijdu pozdě v noci domů a chci se rychle odlíčit, tak to zase tak rychle nejde... :D Asi jediné mínus i této řasenky.

      Vymazat
  10. Tak to musím vyskúšať maskaru od Maybelline :)

    OdpovědětVymazat
  11. Tuhle řasenku jsem měla a byla boží. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, až mi dojde, určitě si ji pořídím znovu :)

      Vymazat
  12. Skvělý článek. Ráda se produkty inspiruji v následujících nákupech. :)

    OdpovědětVymazat
  13. presne! tiež mi tá Lash Sensational najprv prišla príliš mokrá, ale potom som si ju veľmi obľúbila a už mám aj druhé balenie :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  14. Tu řasenku naprosto miluju, mám již několikáté balení. Ovšem její novější sestra, taková ta celá černá je naprosto hrozná. :/

    Medvědova slečna

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks