úterý 6. prosince 2016

Remington | PROluxe Žehlička na vlasy

Krásný den :)

Ježíšek sice chodí až 24. prosince, ale já mám pocit, že mě už navštívil a obdaroval mě pěkným a užitečným dárkem.


V dnešním článku vám představím žhavou novinku v kategorii stylingu vlasů. Řekla bych, že je to až luxusní záležitost. Remington přišel na trh s řadou PROluxe, která zaručí, že váš účes bude jako ze salonu a vydrží 24/7. Řada obsahuje žehličku, kulmu a fén na vlasy. Celá tato řada je laděná do rose gold barvy, která je momentálně v kurzu. Balení kromě samotného produktu obsahuje ochranné pouzdro. Ambasadorkou řady PROluxe je blogerka, youtuberka a česká Miss World 2016 Natálka Kotková.

Důležitá otázka. Jak se ke mně takový skvost vůbec dostal?

Na portálu Blogerky.cz probíhala vánoční výzva s Remingtonem. Říkala jsem si, že by nebylo špatné, kdybych se zkusila zapojit. Ráda zkouším nové věci, tak proč nevyzkoušet i tohle, že jo? Ještě k tomu, když nedám ani ránu bez vyžehlených vlasů. Nakonec se poštěstilo a mně ke konci listopadu přišel email, ve kterém bylo napsáno, že jsem do výzvy byla vybraná. Ani si neumíte představit, jak mé srdce zaplesalo radostí. Mám možnost vyzkoušet kvalitní žehličku, kterou bych si normálně nemohla dovolit. Možná, že konečně začnu věřit, že před Vánoci a o Vánocích se zázraky opravdu dějí. Tady začíná příběh o tom, jak jsem podvedla svou, teď už bývalou, žehličku na vlasy a zamilovala se do nové rose gold krásky.

Ještě než přejdu k samotné žehličce na vlasy, měla bych uvést na pravou míru, jak to s žehlením vlasů mám. Žehlím si vlasy každý den. Ano, vím, že to mé vlasy ničí, obzvlášť když člověk nemá kvalitní žehličku. Za těch pět let, co si vlasy pravidelně žehlím, jsem zjistila, že nesnáším, když mé vlasy nejsou dokonale rovné. Déšť je můj hlavní nepřítel. Velká chyba u mé bývalé žehličky byla ta, že nedokázala udržet mé vlasy po celý den krásně rovné. Možná proto jsem ji bez zbytečného truchlení vyměnila za rose gold krásku. Zkrátka já se bez žehličky na vlasy neobejdu. Na perfektně vyžehlených vlasech si potrpím. Teď už konečně k samotné žehličce...



Žehlička na vlasy PROluxe má několik skvělých vlastností, díky kterým budou vaše vlasy vypadat krásně.


Klíčové vlastnosti
  • Inteligentní OPTIheat technologie, která zajišťuje, aby účes vydržel celý den, a poskytuje teplo jen tam, kde je potřeba
  • Moderní keramický povrch Ultimate Glide - vlasy jsou 5x hladší
  • Nastavitelná teplota až do 230°C 
  • Nastavení Pro+ - jemný styling při nižší teplotě 185°C 
  • Funkce paměti, která si pamatuje poslední použitou teplotu
  • Automatické bezpečnostní vypnutí 
  • Uzamykatelný kloub


Díky tomu, že má žehlička keramické destičky s povrchem Ultimate Glide jde žehlení jedna báseň. Žehlička vlasy netahá a prameny vlasů se nezadrhávají. Sama jsem byla překvapená, když jsem si vlasy poprvé žehlila. Žádné zadrhávání a vlasy jsou po vyžehlení jemnější. Akorát jsem měla problém, že mi při prvním žehlení vlasy hodně elektrizovaly.


Nejvíc jsem byla zvědavá na to, jestli mé vlasy vydrží rovné celý den. Remington opravdu neklame své zákazníky. Vlasy mi po vyžehlení vydrží krásně rovné celý den. Teda pokud nesněží nebo neprší. Tohle mi udělalo velkou radost. Konečně se mi splní sen dokonale rovných vlasů.
Žehličku můžete nastavit na teplotu od 150°C do 230°C. U mé předchozí žehličky jsem měla nejvyšší teplotu 210°C. Nejnižší teplota je vhodná pro slabé, poškozené nebo odbarvené vlasy. Pro normální, zdravé vlasy se doporučuje teplota v rozmezí 180°C - 200°C. Pro silné a velmi vlnité vlasy je vhodné nastavit teplotu žehličky na 210°C - 230°C. Já sama preferuji teplotu 170°C anebo nastavení Pro+.





Vzhled žehličky jsem si zamilovala hned z obrázku. Ve skutečnosti je ještě hezčí. Přední strana je lesklá a ta zadní matná. Na bocích je rose gold pruh. Plusové body dostává i za to, že je dodávána s krásným, praktický obalem, který zabraňuje ničení. Ve zkratce - žehlička vypadá luxusně.
Vyzdvihnout musím to, jak je žehlička lehoučká. Nebude problém s ní cestovat mezi Ostravou a domovem.



Úplně poslední věc, ze které jsem hodně nadšená, je uzamykatelný kloub. Další věc, kterou jsem na staré žehličce postrádala. Tahle vychytávka je super. Pojistka zajistí, aby destičky byly u sebe a zbytečně se neponičily, navíc to i šetří místo.



Pokud jste dočetly až sem, je vám jasné, že jsem z žehličky nadšená a můžu ji doporučit. Žehlička svou práci odvádí na jedničku.
Na konec bych chtěla moc poděkovat portálu Blogerky.cz a Remingtonu za předčasného Ježíška!


Líbí se vám tato žehlička? Jak často si žehlíte vlasy? :)

PS: Blogerky.cz děkuji mockrát!

5 komentářů:

  1. Vypadá skvěle už ji mám na seznamu přání :).
    Můj blog: Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  2. Žehličky bohužel nepoužívám, protože mám vyžehlené vlasy od přírody :D A vlny ty mi vydrží tak 5 minut, takže je to docela boj..

    Soutěž o Regenerační set Granátové jablko WELEDA

    OdpovědětVymazat
  3. Teď přes zimu se snažím žehlení vlasů omezit, oblíbila jsem si francouzské copy :) navíc i teď na zimu praktické pod čepici :). Markétko, věřím, že žehlička bude super, já jsem se značkou taky spokojená

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks