sobota 3. prosince 2016

November Favourites 2016

Krásný den :)

Dneska ještě jedno malé ohlédnutí za měsícem listopad v podobě oblíbených kosmetických produktů!

Abych to zbytečně neokecávala, tak jdeme rovnou na to! Jedna z největších oblíbeností je antibakteriální gel Bath&Body Works. Sama sobě se divím, že jsem tuhle dokonalost objevila až teď. Za mě je to nejlepší antibakteriální gel, jaký jsem kdy měla. Pretty in pink voní krásně sladce a kokosově. Vůně mi připomíná nějaké vánoční kokosové cukroví. Ještě k tomu má v sobě třpytky a je celý růžový! Necítím v něm ani kapku alkoholu a ruce po něm krásně voní.



Z dekorativky tady mám jednu věc. A je to řasenka Devilash od Dermacolu. Chtěla jsem ji vyzkoušet už strašně dlouho, a proto když mi došla řasenka Maybelline a já se rozhodovala, jakou si koupit, vsadila jsem na Dermacol. Je to moje první řasenka od této značky a musím říct, že z ní jsem nadšená. Řasy dělá pěkné. Hezky je prodlouží a dodá jim objem. Tím, že je nová, tak je celkem mokrá a má trochu tendenci slepovat, ale doufám, že to za chvilku přejde.



Regenerační olej Granátové jablko je další věc, bez které bych se momentálně neobešla. Když jsem ho dostala, říkala jsem si, že u mě nenajde využití, ale mýlila jsem se. Nejvíc se mi osvědčil na suchá místa na obličeji, která mě trápí. Když olejíček aplikuji večer na pleť, ráno ji mám krásně vyživenou, jemnou a suchá místa jsou skoro pryč. Vůně je nevšední, sladší a myslím, že by si ji zamilovala každá žena.



Ze stejné řady, jako je regenerační olej, tady mám ještě sprchový krém, který jsem si oblíbila již při prvním použití. To zní jako z nějaké reklamy :D Zamilovala jsem si ho díky vůni, která je stejně krásná jako u regeneračního oleje. Sladší smyslná ženská vůně. Skvělé na sprchování pro tohle studené období.



Co se týče vůně, mám tady mou nejoblíbenější toaletní vodu Brith Rhytm od Burberry. I když věřím tomu, že v prosinci tuhle vůni vystřídá jiná, ale o tom vám dám ještě vědět. Tato vůně je dokonalá. Je celkem specifická. Hodně těžká a sladší. Ze začátku mě z ní bolela hlava, ale po čase jsem si ji neskutečně zamilovala. Možná je to proto, že ve složení najdeme levanduli, kterou já miluji. Pro mě je tohle skvělá vůně na podzim a zimu.



Všechny zmíněné produkty můžete zakoupit na Notino.cz.

Máte zkušenost s nějakým zmíněným produktem? :)

22 komentářů:

  1. Nemám skúsenosť ani s jedným, ale chcela by som vyskúšať od Weledy asi ten olej :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Bath&Body Works vyrábajú skvelé produkty. Právne s týmto som však ešte dočinenie nemala.

    NINAVE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chtěla bych do budoucna vyzkoušet jejich svíčky :)

      Vymazat
  3. Ten gel vypada uz podle obalu super.

    OdpovědětVymazat
  4. Nad řasenkou od Dermacol hodně přemýšlím a čekám na nějakou slevu. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem čekala na nějakou slevu, abych si tu řasenku mohla koupit. Zrovna na začátku listopadu byla v Tetě sleva 40 % na celý Dermacol.

      Vymazat
  5. Mám zkušenost s krémem od Weledy, ale není z té řady granátové jablko :)

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  6. Antibakteriální gely Bath&Body Works bych chtěla časem taky vyzkoušet. Zrovna jsem si pořídila gel od I love... tak jsem zvědavá, jaký bude :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viděla jsem ho u tebe na blogu, tak snad bude dobrý!

      Vymazat
  7. Od Burberry jsem nikdy parfém nezkoušela, ale až budu v parfumerii, tak tenhle omrknu :) Jinak B&BW miluju a jejich antibakteriální gelíky nakupuju pořád dokola, ted mám nějaký melounový :D :)

    Nikola Mills

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo určitě a ještě omrkni Burberry Body, ta je taky super :) Jé, tak melounový musí být super :D

      Vymazat
  8. Chystám se na produkty od weledy, ty vypadají zajímavě :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  9. Mně stačí gel Balea a docela mám rád i tu jeho dezinfekční grepovou vůni :D Ale nezlobila bych se, kdyby se ke mně dostal nějaký takhle hezky voňavý a v krásném obalu :) Na řasenku se chystám už docela dlouho, ale ještě jsem si jí nekoupila.

    OdpovědětVymazat
  10. Antibakteriální gely od BBW jsou nejlepší! :)
    HAUTE BASICS giveaway

    OdpovědětVymazat
  11. Řasenku Devilash od Dermacolu občas používám, ale mám z ní smíšené pocity. Přijde mi, že někdy mi vyhovuje maximálně, ale někdy naopak skoro vůbec. Navíc mi docela opadává pod oči :(

    Petra Bartáková

    OdpovědětVymazat
  12. Nemám zkušenost s ničím ale musím se zahanbit že ani já jsem ještě neměla žádnou řasenku od Dermacol, nevím proč, prostě mě tahle značka v některých věcech mine.
    Nejvíce mě zaujal olejíček od Weledy.

    OdpovědětVymazat
  13. Já taky teď nedám dopustit na olej, ale mám jiný, makový od Havlíkovy apotéky. Já se bez něj teď neobejdu, je to na zimu naprostá nezbytnost. To asi víš, že miluju ty antibakteriální gelíky od Bath&Body Works, a ten tvůj vypadá prostě božsky. Až mi dojde ten můj růžovej s třpytkama, koupím si tenhle, liší se jenom vůní :)

    OdpovědětVymazat
  14. Tie antibakteriálne gély sú plne TOP! Ja ich mám tiež :) Nie konkrétne tento, ale nejaký malinový a potom parížsky. Už musím zohnať niekoho, kto pôjde do Ameriky a donesie mi ich :D
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks