čtvrtek 29. prosince 2016

HAUL | Kosmetický wishlist 2016

Krásný den :)

Doufám, že jste si Vánoce užily, jak nejvíc jste mohly a pod stromečkem jste našly to, co jste si přály!
Jelikož konec roku 2016 klepe na dveře, je čas shrnout jaké produkty jsem si z mého letošního kosmetického wishlistu splnila.



Vytvořit si wishlist není vůbec špatná věc! Alespoň si člověk ujasní, po čem touží. Díky za to, že jsem tuhle věc zjistila i já. Nepodařilo se mi odškrtnout všechny položky z něj. Po některých už netoužím, imaginárně jsem přidala nové, ale i přesto je pár věcí, které můžu s klidem odškrtnout. Taky je pár věcí, které se klasicky přesouvají do dalšího roku.
Na mém kosmetickém wishlistu jsem měla 8 položek (Clinique make-up, Clinique rtěnka, Bourjois tekutá rtěnka, rozjasňovač Mary-Lou, řasenka Dermacol, tělový sprej Victoria's Secret, šampon Aussie z řady Frizz Miracle, houbička na make-up) a z toho jsem si pořídila čtyři produkty. Jeden produkt, konkrétně Viktorku, jsem darovala do soutěže, protože mi nevoněla. V polovině roku jsem některé položky z mého wishlistu přestala chtít. Už tak moc mě nelákal šampon od Aussie. Chtěla jsem vyzkoušet Toni&Guy. Na houbičku Makeup Revolution jsem úplně zanevřela, protože jsem od Interbeauty zahleděná do značky Real Techniques.

Co jsem si nakonec pořídila? To vám dnes ukážu! Přidám i pár věcí, které jsem na wishlistu neměla, ale jsou to moje splněné beauty goals.


Můj wishlist začínal značkou Clinique. Snad největší sen byl tekutý make-up Anti-Blemish Solution, který jsem si splnila. Byla to jedna z těch dražších věcí. Ani nevíte, jakou jsem si tímto make-upem udělala radost. Vůbec se nedá srovnávat s make-upem z drogerie. Kupovala jsem ho na Notino.cz, kde je k dostání i ten nejsvětlejší odstín.



Po matné tekuté rtěnce od Bourjois jsem tak dlouho toužila, že až jsem si ji koupila, neměla jsem z ní takovou radost, jakou jsem myslela, že mít budu. Byla to moje první tekutá rtěnka, ale já ji v průběhu roku stihla nahradit jinou značkou. Když jsem fotila všechny produkty, zjistila jsem, že tuhle rtěnku nemám v kosmetické taštičce. Zůstala na intru, takže ji nemůžu vyfotit.

Poslední splněná věc z wishlistu je řasenka Devilash od Dermacolu. Konečně jsem se po tak dlouhé době dostala k řasence od této značky. Chtěla jsem ji fakt dlouho, ani nevím, proč jsem pořád dávala přednost jiným řasenkám.



Teď k věcem, které na wishlistu nebyly, ale já je tam imaginárně přes rok přidala :D Začala bych dvěma laky na nehty značky OPI. Vyzkoušet značku OPI byl můj beauty goal. Zjistila jsem, že tyto laky mi vyhovují a opravdu se nedají srovnávat s těmi z drogerie. Příští rok plánuji mou skromnou sbírku OPI laků rozšířit alespoň o dva další.



Olej na rty Clarins byl strašně spontánní nákup, ale vůbec toho nelituji. Totiž když ho ve svých videích chválí i Zoella, já ho musela mít taky. Zvolila jsem medovou verzi, která voní krásně sladce. Oblíbila jsem si také aplikátor olejíčku. Když si ho dávám na rty, přestavuji si, že je to medvědí packa obalená v medu.
Když jsem u těch rtů, zmíním také melounový EOS, který jsem dlouho chtěla vyzkoušet. Tento společně s mintovým řadím mezi mé nejoblíbenější.



Matnou tekutou rtěnku Bourjois jsem v průběhu roku nahradila matným lip creamem od NYX. S touto značkou se na jaře roztrhl pytel, ale já se ani nedivím. Hodně jsem se těšila, až se k nám konečně dostane. Nejdřív jsem si pořídila odstín Prague, který byl můj vysněný kvůli názvu. Dále jsem si pak pořídila odstín Cannes, což je super nude barva, která rty hezky zvýrazní.



V průběhu roku jsem také poprvé vyzkoušela značku Toni&Guy. Vždycky jsem ji měla zafixovanou jako tu nejdražší z kategorie vlasů, kterou v drogeriích najdeme. Každopádně, když je na ní 50 % sleva, což bývá několikrát do roka, ceny nejsou tak strašné. Vyzkoušela jsem šampon na poškozené vlasy, ochranu proti teplu, která se mi osvědčila, a nově mám masku na poškozené vlasy.



Úplně na konec jsem si nechala poklad, do kterého jsem zamilovaná. Parfém Body značky Burberry. Dostala jsem ho na Vánoce a momentálně je to moje nejoblíbenější vůně.



Kosmetický wishlist 2017 zveřejním na blogu někdy v průběhu prvních dvou měsíců nového roku. Zatím si musím pořádně rozmyslet, co do něj zahrnu. I když už teď vím, že se tam přesune rozjasňovač Mary-Lou a rtěnka Clinique.

Jaká kosmetická věc vám tento rok udělala největší radost?

24 komentářů:

  1. OPI laky bych klidně i já ráda vyzkoušela. :) Řasenku od Dermacol bych si chtěla pořídit, ale nějak na ní nevychytám akci :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Na tie NYX rúže už dlhšie pokukujem. Musím si ich tiež obstarať.

    AN Beauty Blog

    OdpovědětVymazat
  3. Na OPI sa chystám aj ja, ich laky sú výborné. Jeden už doma mám a neviem si ho vynachváliť! :) Krásny článok :)

    OdpovědětVymazat
  4. Od TG jsem měla z řady na poškozené vlasy šampon, kondicionér a masku. Všechno bylo moc fajn, ale na zadek jsem si z toho nesedla a za tu cenu bych čekala něco víc. Na řasenku se taky chystám už dlouho, ale pořád jsem se k ní nebyla schopná dokopat, protože mi řasenky vydrží hrozně dlouho a nechci ji moc kupovat do zásoby (a bez slevy už vůbec ne) :D Myslím, že bez Aussie o nic nepřicházíš. Já měla nějaký sprej, ten jsem hned poslala dál, protože mi unikal jeho smysl. Šampon a balzám byly průměr a ten jejich zázrak mi přišel jako trochu lepší kondicionér. Navíc ta vychvalovaná vůně mi brzo lezla na nervy. Na druhou stranu měla jsem zrovna řadu na dlouhé vlasy, u které jsem často četla názory, že se zrovna moc nepovedla, tak nevím. Možná že někdy dostanu chuť zas něco vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně vždycky řasenka vydržela tak rok a tento rok jsem zjistila, že mi vždy vydrží max. 3 měsíce a pak potřebuji novou :D Já od Aussie zkoušela řadu na poškozené vlasy. Postupem času zjišťuji, že to zázrak nebyl a slavná žvýkačková vůně mi po nějaké době začala lézt na nervy.

      Vymazat
  5. Také rtěnka od Nyxu a musím říct, že se těším až jí pořídím sestřičku. Jsou skvělé a překvapivě i něco vydrží. Cena je taky super, tak proč ne. Jediné, co mě mrzí je to, že Brno trpí neustále jejich nedostatkem.

    OdpovědětVymazat
  6. Ten parfém Burberry je super, taky mi voní. Wishlist je dobrá věc alespoň si člověk koupí to co chce a nesvadi tě to kupovat kraviny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Burberry parfém miluju ♥ To je pravda, je to užitečná věc :)

      Vymazat
  7. Tie matné lesky od NYX vyzerajú naozaj krásne, veľmi pekné farby :))

    Srdečne ťa pozývam na giveaway na mojom blogu ❤

    OdpovědětVymazat
  8. O Burberry parfumoch som už počula a iba v samých superlatívach, ale ja ostávam verná mojej Chanel Chance. Laky OPI by som určite chcela rada vyskúšať. :)

    http://www.thefashiontwiins.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  9. Přesně ten make-up jsem kdysi měla a vím, že byl hodně dobrý:) A na tekutých rtěnkách od Nyxu jsem závislá, nic jiného nepoužívám a pořád chci další, máš nádherné odstíny!:)
    Sim in the Bubblegum

    OdpovědětVymazat
  10. Clinuque makeup je nej. Potrebuji take novy. Je sice drazsi,ale stoji za to. Mam jeste zalusk na rtenku :)

    OdpovědětVymazat
  11. Clinique makeup je taká moja istota v lete, keď sa mi nechce používať hutný Colorstay od Revlonu. A OPI laky tiež milujem :)

    OdpovědětVymazat
  12. Laky od OPI jsem ještě nezkoušela. Toni&Guy si kupuju také v akcích :) Letos jsem pořídila šampony a lak na vlasy. Často mívají akci v Tetě nebo Rossmanu. Na ten parfém se musím podívat, třeba budu mít nového favorita na další období :)
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
  13. Mně udělal největší radost růžový krém od Hauschky, který jsem chtěla zkusit už dlouho ale pořád jsem se nemohla odhodlat kvůli ceně. Teď jsem si ho konečně dopřála (ok, přítel mi ho dopřál... :D ) a rozhodně toho nelituju (a on taky ne :D ). OPI laky jsou super, taky jsem jich pár měla a od doby co jsem je zkusila mám mnohem vyšší standart co se laků na nehty týče :).

    OdpovědětVymazat
  14. Ty matné lesky od NYX si budu muset taky v blízké době koupit :D

    www.ftcfblog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks