pátek 30. prosince 2016

December Favourites 2016

Krásný den :)

Vítám vás u posledních oblíbených produktů v tomto roce! Neskutečné, jak to všechno rychle uteklo. Letošní oblíbenci mě bavili, ráda jsem tyto články psala, a proto v nich budu pokračovat i příští rok. Úplně na závěr článku jsem si nechala jednu nekosmetickou věc.


Zima je jediné období, kdy nešidím pravidelné mazání. Před spaním si vždy najdu chvilku, kterou věnuji svému tělu. Celý prosinec jsem si tohle rozmazlování užívala s tělovým mléka od Weledy z řady Granátové jablko. Za mě je tohle mléko to nejlepší, jaké jsem od Weledy zkusila. Má příjemnou smyslnou ženskou vůni a hezky se vstřebává do pokožky, i přes hutnější konzistenci. Po aplikaci mléka je moje pokožka dostatečně hydratovaná a na druhý den hebká.
Na Vánoce jsem od Terky dostala krém na ruce z Manufaktury. Jupí, něco z jablečné řady jsem si přála vyzkoušet. Vůbec nevadí, že mám krém teprve od 24. prosince. Totiž od té doby jsem ho nedala z ruky. Prostě v těchto posledních oblíbencích za tento rok musí být. Jako první musím vyzdvihnout příjemnou vůni, díky které mi krém za tak krátkou dobu přirostl k srdci. Voní sladce jako karamelizovaná jablka se špetkou skořice. Asi nejlepší vůně pro tuto zimu. Také se mi líbí lehká konzistence krému. Rychle se vstřebává a ruce zanechá hebké.



O scrubu na rty a balzámu YR jsem mluvila už ve Vánočních nezbytnostech, takže se budu opakovat. Tyto dva produkty tady prostě patří. Vanilkový balzám mě provázel celým prosincem, taky to na něm jde pěkně vidět. Balením a vůní je krásně vánoční. Konzistence balzámu je máslovitá. Na rtech je balzám příjemný, akorát moc dlouho nevydrží, takže rty musím přetřít několikrát za den, proto tak rychle ubývá.



Scrub z Lushe mám od poloviny prosince. Je to stejné jako s krémem z Manufaktury - nedám ho z ruky. Je to ta nejlepší věc pro mé rty. A ještě k tomu má tak fotogenické balení! Takže to vždy skončí tak, že mám plno fotek, kde je jenom tento scrub. Voní sladce po žvýkačce. Tento scrub musí vyzkoušet každá z vás.



Za celý prosinec jsem na nehtech neměla jiný lak než červený z Yves Rocher. Celkově jsem v posledních třech měsících ujetá na klasické červené nehty. Strašně se mi to líbí. Odstín Coquelicot je pro mě ta pravá červená klasika. Trochu jsem rozpačitá z výdrže laku. Používám ho spolu s podkladovým lakem Astor. Někdy se začne po čtyřech dnech loupat a někdy drží jako přibitý klidně celý týden. Tohle nechápu. V jedné vrstvě nehet prosvítá, takže dávám dvě, které jsou dostačující. Smutné je, že už jsem pomalu na dně. Budu si muset pořídit druhou lahvičku.



Poslední věc je nekosmetická. Prosinec byl štědrý, co se týče Ahmad čajů. Všichni okolo mě vědí, že pro značku Ahmad Tea mám slabost. Na Mikuláše, narozeniny a Vánoce jsem byla obdarovaná různými dárkovými krabicemi. V některých z nich se ukrýval i hrníček anebo lžičky. Teď mám zásobu těchto čajů až do konce života.
Earl Grey je vůbec můj nejoblíbenější černý čaj, prostě srdcovka. Mohla bych ho pít pořád. Nejraději ho piju s plátkem citrónu, který zdůrazní citrusovou chuť čaje.
Zelený čaj s malinou a granátovým jablkem je první zelený čaj, který mi chutná. Možná je to proto, že je doplněný o malinu a granátové jablko. Měla jsem ho v adventním kalendáři a pak jsem dostala plné balení od roomie na Vánoce, což je super, protože tento čaj mi vážně chutná. ♥



Tak a to by bylo z prosincových oblíbenců všechno. Abych se přiznala, někdy jsem z oblíbenců rozpačitá a některé měsíce jsem neměla chuť je psát, protože jsem měla problém si ujasnit, jakou věc do článku zahrnout. A pak jsou tady takové měsíce jako prosinec... Mohla bych se přetrhnout a držím se na uzdě, aby článek nebyl moc dlouhý. Zrovna oblíbenci za prosinec se mi z celého roku psali nejlépe. 
Zároveň jsou oblíbené produkty taková měsíční stálice. I kdybych neměla žádný nápad na článek, alespoň jeden za měsíc bude - oblíbenci. 

Jaká je vaše top věc za prosinec? :)

9 komentářů:

  1. Lush kosmetika mě láká čím dál tím více :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Mě naopak ten stejný balzám od YR dostatečný nepřijde, zkoušela jsem ho používat několik dnů v kuse bez další péče a rty jsem měla dost špatné. Pokud ale kombinuji s něčím jiným, je na to běžné denní přemáznutí OK. Zaujal mě krém z Manufaktury. Ještě jsem od té značky nic na ruce neměla, protože se mi nechtělo utrácet, ale mám z té řady sirup a je super :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bez další péče by mi taky přišel nedostatečný, ale na denní používání je to ok. Před spaním si rty mažu vazelínou :) Jop, věřím tomu, že ten sirup je úžasný :D

      Vymazat
  3. Já tě naprosto chápu, žes musela ten scrub dát jak do vánočních nezbytností, tak do oblíbenců. Já bych si totiž bez něj taky nedokázala představit péči o rty! Jsem strašně moc ráda, že sis ten krém od Manufaktury oblíbila :) Já jsem taky měla teď skoro pořád na nehtech jen červenou! K Vánocům prostě patří :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi si ho zahrnu také do dalšího článku o rtech, haha :D Joo, červené nehty jsou super :)

      Vymazat
  4. Moje top věc za prosinec a vlastně i za celý rok jsou pigmenty na oči od Inglotu a balzámy na rty Crazy Rumors, bez nich nedám ani ránu :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  5. Skvelé vecičky! Ten Scrub od Lush ma veľmi zaujal a plánujem si ho kúpiť :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  6. Ten peeling na rty Lush chci hrozně vyzkoušet! :) Ahmad Tea nepiju, protože neumí zelené čaje, ty mají totálně odporné a navíc v testech opakovaně propadají kvůli vysokému obsahu pesticidů takže se jim vyhýbám obrovským obloukem :D.

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks