středa 30. listopadu 2016

My November 2016

Krásný poslední listopadový den :)

Jelikož je zítra prosinec, je ten pravý čas na menší shrnutí tohoto měsíce. Nechce se mi věřit, že do konce tohoto roku zbývá už jen jeden měsíc. Zdá se mi, že vždycky moje tři nejoblíbenější měsíce (říjen, listopad, prosinec) utečou tak strašně rychle...



Nedá se říct, že by byl listopad v něčem lepší než říjen, ale pořád ho řadím mezi mé tři nejoblíbenější měsíce v roce. Možná je to proto, že vždycky v půlce listopadu na mě přijde vánoční atmosféra a na konci listopadu začíná advent.
Advent považuji za kouzelné období a mám ho ještě radši než samotné Vánoce.

Hned první týden v listopadu jsem jela do Brna s dvěma cíli - Gaudeamus a Skog. Od veletrhu vysokých škol jsem nic neočekávala. Jela jsem tam jen ze zvědavosti. Možná, že jsem si o tom všem vytvořila nějaký obrázek, ale zatím vysokou nechci řešit. Budu vůbec ráda, když odmaturuju. Víc než na Gaudeamus jsem se těšila na profláknutý brněnský podnik Skog. Měla jsem možnost jejich kávu ochutnat na festivalu Fingers Up. Jejich cappuccino mě dostalo a bylo asi to nejlepší, jaké jsem kdy pila, a proto jsem si řekla, že až pojedu do Brna, musím Skog navštívit. Vůbec jsem nečekala, že by se to mohlo splnit ještě tento rok. Kavárna na mě zapůsobila a vím, že jsem tam nebyla naposled. S kamarádkami jsme tam šly až odpoledne, takže tam bylo celkem plno. Bála jsem se, abychom si měly, kde sednout. Nakonec jsme našly místo v druhém patře. Objednala jsem si cappuccino, nebyla jsem z něj tak nadšená jako na Fingers Up, ale i přesto jsem si pochutnala. Akorát obsluze to celkem dlouho trvalo. Na kávu a placení jsme s kamarádkami čekaly dlouho.
I tak jsem ráda, že jsem Skog navštívila. Byla jsem nadšená z celkového interiéru kavárny a vím, že jsem tam nebyla naposled.
Bohužel vám nemůžu ukázat fotky z Brna, protože jsem si nevědomě restartovala mobil a všechno se mi z něj smazalo. Je to moje chyba a byla jsem na sebe dost naštvaná, protože jsem o všechno přišla. Jen kvůli tomu, že jsem se nudila a hrála jsem si s mobilem. Ponaučení pro vás ostatní? Nehrajte si s mobilem, pokud mu pořádně nerozumíte. Nakonec mi z Brna zbyla jen jedna fotka a to je mé cappuccino.



Následující týdny jsem jen přežívala. Snažila jsem se smířit s tím, že jsem přišla o všechny fotky z mobilu. Dělala jsem plno věcí do školy a snažila jsem se nezhroutit z autoškoly. Berte to s rezervou :) Mimochodem s mojí autoškolou to teď nevypadá slibně. Stal se ze mě zbabělec a já jen hledám záminky, abych nemusela na jízdy. Naschvál to odkládám, abych zkoušky nemusela dělat v prosinci. Chci si prosinec užít. Nechci se stresovat, chci být šťastná. Je to můj měsíc, protože mám narozeniny. Takže to radši nechám na leden. 




Aby té kávy nebylo málo, kousek od intru se konečně otevřela kavárna, o které jsem psala v minulém shrnutí měsíce. Minulý týden jsme to tam s roomie šly omrknout. Interiér kavárny je pěkný, ale nedá se říct, že by mi přirostl k srdci. Není to tam tak útulné jako v mojí oblíbené Alternativa Café. Takže jsem z CoKafe nebyla nadšená ani zklamaná. 




Tak snad bude prosinec z těchto tří měsíců nejlepší. Jsou Vánoce a mám narozeniny. Budu dělat vše proto, abych si následující měsíc užila. A doufám, že vy tohle máte v plánu taky! Zbytečně se nestresujte z Vánoc, ale vychutnávejte si kouzelnou předvánoční atmosféru s lidmi, kteří vás dělají happy :)

Co jste dělaly v listopadu? :)

11 komentářů:

  1. Mám celý takovýto článek na svém blogu - takže eLblog tady bude má odpověd na to, co jsem dělala v listopadu.. a neboj se tý autoškoly tolik, není to až tak zlý jak sis to vsugerovala :)

    OdpovědětVymazat
  2. Přesně to jsem před autoškolou dělala taky. Bála jsem se že nebudu vědět jak moc točit volantem. Kolik plynu nebo kdy co zmáčknout ale jakmile jsem poprvé sedla za volant a opravdu jela tak to všechno opadlo a vždycky jsem se těšila na dalš jízdy. No a teď už oár měsíců jezdím sama uplbe v klidu :D opravdu až to okusíš bude to všechno v klidu :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Upřímně, pořád mám problém s tím, že někdy nevím, jak moc točit s volantem nebo co kdy zmáčknout... :D ale je super, že ty ses na jízdy těšila a celkově, že ti to jde :)

      Vymazat
  3. Hezky clanek, moc drzim palce.Take mam moc rada listopad...skoda, ze bude zase az za rok..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc, Jane :) No jo, budeme si muset rok počkat.

      Vymazat
  4. Pro mě byl listopad super, protože jsem si splnila sen - koncert Justina :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  5. aj ja verim ze december bude skvely pre mna bol cely rok horor ale vravia,ze po narodeninach sa vsetko lepsi a tie boli koncom novembra
    tento rok velmi rychlo ubehol tak zelam stastny december, vela pohody a poriadnu oslavu narodenin
    galantosfun

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za milý komentář :) Doufám, že i ty si užiješ prosinec

      Vymazat
  6. To jsem ráda, že tu novou kavárnu už otevřeli! Nevadí, že není tak dobrá, až bude mít Alternativa zavřeno, víš, kam máš jít :) Ve Skogu jsem nikdy nebyla, ale až budu někdy v Brně, musím tam zajít! Užij si prosinec!! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks