neděle 9. října 2016

Bath & Body Works

Krásný den :)

Rozhodla jsem se, že se s vámi podělím o můj wishlist, který zahrnuje jen produkty jedné značky. Věřím tomu, že o značce Bath and Body Works jste určitě slyšely. Značka je proslulá svými antibakteriálními gely na ruce, které mají roztomilé balení a skvěle voní. Také tuhle značku ve svých videích opěvuje Zoella. Když něco chválí Zoella, zaměřím se na to. Pokud je to u nás dostupné, tak to i vyzkouším. Jiné to nebude s touto značkou. V dnešním článku vám Bath and Body Works trochu přiblížím a ukážu, co bych si od nich chtěla pořídit.


Bath and Body Works je americká značka. Vznikla v roce 1990 v Ohiu. Svým zákazníkům se snaží nabídnout nejnovější trendy vůně špičkové kvality. V jejím portfoliu najdeme mnoho produktů - antibakteriální gely, tělové spreje, tělová mléka, sprchové gely, bytové spreje a v neposlední řadě také svíčky. Právě svíčky Bath & Body Works opěvuje v nejednom videu Zoella. Teď už k tomu, po čem mé srdce touží...


Nebudu vám lhát. Kdybych mohla, měla bych velkou zásobu antibakteriálních gelů od této značky. Balením jsou roztomilé a díky své velikosti nezabírají moc místa, takže je můžete mít vždy při sobě. Osobně jsem žádný gel od této značky nezkoušela, takže vám nemůžu říct, jestli božsky voní. Doufám, že se to brzy změní. V nejbližší době si plánuji pořídit antibakteriální gel ve verzi Pretty in Pink, protože je celý růžový, má na sobě cupcake a obsahuje třpytky!



Dále mám vyhlídnuté tělové mléko Marshmallow Pumpkin Latte. Myslím si, že tahle verze bude skvělá na tento podzim. Soudím tak dle názvu. Když je v názvu dýně, nemůže to být špatné. Já jsem tento rok na dýně úplně ujetá. V jídle ji teď pořád vyhledávám a v kosmetice také. U tohoto mléka si představuji krásnou jemnou a sladkou vůni. Obecně tělová mléka mám ráda. Akorát mám problém je spotřebovávat, protože mě po nějaké době určité tělové mléko omrzí a já mám nutkání si koupit nové. Někdy se cítím tak unavená, že na použití tělového mléka úplně zapomenu. Každopádně nic se nevyrovná krásně jemné a hydratované pokožce po použití tělového mléka!



Třetí a poslední věc je svíčka. Prostě tento wishlist by nemohl být bez svíčky. Svíčky miluju. Dokážou navodit úžasnou atmosféru. Je to moje podzimní a zimní nezbytnost. Od Bath and Body Works mě zaujala verze Cinnamon Sugared Doughnut. Líbí se mi její název, a proto bych ji chtěla. Taky se vám stává, že si vyberete nějakou věc podle toho, jaký má název? U mě je to skoro na denním pořádku.




Myslím si, že se tato značka nedá sehnat v kamenných obchodech, alespoň jsem na ni ještě nenarazila. Každopádně je dostupná na eshopech. Rozsáhlou nabídku produktů mají také na Parfums.cz. Zjistila jsem to nedávno a mile mě to překvapilo! Ceny produktů jsou ucházející.


Znáte značku Bath & Body Works? Co byste od ní chtěly vyzkoušet? 

25 komentářů:

  1. Mám od této značky antibakteriální gel na ruce a je skvělý. Hodně jezdím tramvají a mám potřebu si po každé jízdě dezinfikovat ruce, takže tohle se skvěle hodí :) Navíc božsky voní!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám Pure Paradise :)

      Vymazat
    2. O této značce slyším poprvé, ale vypadá docela dobře. To s tím antibakteriálním gelem je určitě dobrý nápad. V nejbližší době si také něco pořídím, jelikož také občas jedu MHD a přes zimu každý kýchá a smrká.

      Vymazat
  2. Ja mám od nich antibakteriálne gély a sú skvelé :) U nás každý jeden antibakteriálny gél vonia ako lacná vodka, no tieto voňajú fakt super :) Mám taký s Eiffelovkou a potom malinový :)
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už mám ten růžový, který zmiňuji v článku, a jsem z něj naprosto nadšená. Dokonale voní!

      Vymazat
  3. Já teda o značce slyším poprvé a dost mě její produkty zaujaly.
    Můj blog: Beauty by K. + na mém FB probíhá soutěž!

    OdpovědětVymazat
  4. O této značce jsem zatím neslyšela, ale na první pohled vypadá božsky :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  5. Vraj sviečky majú úplne úžasné, takže tie by som chcela vyskúšať aj ja! Táto má fakt super názov :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já miluju značku Bath&Body works, mám od nich několik antibakteriální gely, mýdlo na ruce a svíčku. Všechno voní naprosto dokonale a má to děsně roztomilý obal! Moc se mi z tvýho wishlistu zalíbil ten růžový antibakteriální gel, ale to tě asi nepřekvapuje :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si právě myslela, že máš ten růžový gelík, který zmiňuji v článku. Vím, že jsi mi nějaký se třpytkami dávala na vyzkoušení :) Jinak ten růžový gelík už mám a jsem z něj nadšená :)

      Vymazat
  7. Vím, že tato značka prodává tak vychvalované gely a o dalším sortimentu jsem ani nevěděla, takže děkuju za rozšíření obzorů :)

    OdpovědětVymazat
  8. O této značce jsem snad ještě ani neslyšela, ale vypadá zajímavě. Hlavně mě zaujaly ty antibakteriální gely, protože taková věc se vždycky hodí a já bych si snad po "vymetení" MHDčka nedokázala už představit ho nepoužít. :D Takže se určitě mrknu když už je tato značka k sehnání i na parfums! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě mrkni ;) Já už ten gel mám doma a jsem z něj nadšená. Stokrát lepší než nějaké z drogerie, který páchne po alkoholu :D

      Vymazat
  9. Joooo, tak ovšem tohle zní skvěle! Zaujalo mě Pumpkin Latte, to musím mít! :D
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
  10. Z Bath & Body Works jsem úplně šílená a srdce se mi zastavilo, když jsem zjistila, že ji teď mají na parfums! <3 Jsem sice posedlá Yankee Candle svíčkami, ale jejich svíčky jsou prý stokrát lepší, takže na ty se také chystám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to by mě zajímalo, jestli je to pravda. Budu si muset tu svíčku, co nejdřív pořídit :D :) Taky jsem moc ráda, že se tato značka dá sehnat na Parfums.

      Vymazat
  11. Já tuhle značku znám jen skrz jejich antibakteriální gely, které bych někdy ráda vyzkoušela :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak snad je někdy vyzkoušíš, Domi :) Je to super věc.

      Vymazat
  12. Mám doma doslova kvanta jejich antibakteriálních gelíků. Pracovala jsem ve velkém obchodě za pokladnou, takže jsem potřebovala tlapky často desinfikovat z těch hor peněz a zboží, co mi prošlo rukama a voní absolutně božsky. Vždycky se těším na nové sezónní vůně.

    OdpovědětVymazat

Děkuju za každý Váš komentář. Dělají mi neskutečnou radost. :)

Blogger Template by DanyČuks